Levs Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Ένας φίλος φτιάχνει pc build και έχει παραγγείλει μια μητρική της Gigabyte και έναν 3400g . Θα μπει κατευθείαν πάνω και θα δουλέψει ή θέλει bios update? Άν ναι, επειδή απ'ότι μου είπε ίσως του ρθει αύριο, άν δεν έιναι συμβατά, τιιι κάνουμε; τη στέλνουμε πίσω για upd?
daynight Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 58 λεπτά πριν, Levs είπε Καλησπέρα. Ένας φίλος φτιάχνει pc build και έχει παραγγείλει μια μητρική της Gigabyte και έναν 3400g . Θα μπει κατευθείαν πάνω και θα δουλέψει ή θέλει bios update? Άν ναι, επειδή απ'ότι μου είπε ίσως του ρθει αύριο, άν δεν έιναι συμβατά, τιιι κάνουμε; τη στέλνουμε πίσω για upd? μονο αν εχει ξεμεινει στην αποθηκη απο προπερσι θα εχει θεμα, αλλα γιατι δεν ρωτα το καταστημα αν αναγραφει 3000 ready το κουτι; επισης μπορει να χρησιμοποιησει τον 1600 σου για την αναβαθμιση;
Levs Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δεν έχω θερμαλ να βάλω μετά ...άρα δεν τον βγάζω .. δύσκολο..όταν έρθει το κουτί δε μπορούμε να δούμε εμείς αν λέει 3000 ready?
Levs Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μια χαρά του.ηρθε η μητρική ειναι ήδη 3000 ready
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα