mike708 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα στο παλιό μου υπολογιστή να βάλω μια κάρτα ήχου, γνωρίζοντας όμως ότι το τροφοδοτικό μου είναι ήδη στα όρια είπα να βάλω και ένα καλύτερο τροφοδοτικό που είχα στην άκρη. Όλα δούλεψαν τέλεια εκτός από τον σκληρό που είχα για storage. Έλεγξα τον σκληρό μόνο του το bios τον αναγνωρίζει, μόλις δίνω τροφοδοσία και στον ssd που έχω το λογισμικό δεν αναγνωρίζει το σκληρό. Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα με σιγουριά ότι φταίει το τροφοδοτικό αλλά πιστεύω για το σύστημα που έχω τα 450w είναι αρκετά (το παλιό τροφοδοτικό ήταν noname των 350w). Καμια ιδέα κύριοι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
HALF EVIL Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, mike708 είπε Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα στο παλιό μου υπολογιστή να βάλω μια κάρτα ήχου, γνωρίζοντας όμως ότι το τροφοδοτικό μου είναι ήδη στα όρια είπα να βάλω και ένα καλύτερο τροφοδοτικό που είχα στην άκρη. Όλα δούλεψαν τέλεια εκτός από τον σκληρό που είχα για storage. Έλεγξα τον σκληρό μόνο του το bios τον αναγνωρίζει, μόλις δίνω τροφοδοσία και στον ssd που έχω το λογισμικό δεν αναγνωρίζει το σκληρό. Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα με σιγουριά ότι φταίει το τροφοδοτικό αλλά πιστεύω για το σύστημα που έχω τα 450w είναι αρκετά (το παλιό τροφοδοτικό ήταν noname των 350w). Καμια ιδέα κύριοι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στη διαχείριση δίσκων φαίνεται; Αν ναι από εκεί μήπως γίνεται κατι; Προσοχή μόνο μην διαγράψεις τυχόν δεδομένα.
mike708 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 @HALF EVIL Όχι δεν φαίνεται, σαν να μην παίρνει ρεύμα αλλά κατά την εκκίνηση για λίγα δευτερόλεπτα δουλεύει γιατί ακούω τον χαρακτηριστικο ήχο του σκληρού και μετά σταματάει.
giorgos thes/niki Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) https://ugetfix.com/ask/how-to-fix-hard-drive-not-detected-on-windows-10/ Δοκιμασε το πρωτο βημα ,στη δικια μου περιπτωση με αυτο εστρωσε. EDIT Βασικα μολις ειδα οτι δεν μπορεις να δεις τον δισκο στην διαχειριση λαθος μου ,μην μπεις καν στον κοπο. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από giorgos thes/niki
snbblp Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, mike708 είπε Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα στο παλιό μου υπολογιστή να βάλω μια κάρτα ήχου, γνωρίζοντας όμως ότι το τροφοδοτικό μου είναι ήδη στα όρια είπα να βάλω και ένα καλύτερο τροφοδοτικό που είχα στην άκρη. Όλα δούλεψαν τέλεια εκτός από τον σκληρό που είχα για storage. Έλεγξα τον σκληρό μόνο του το bios τον αναγνωρίζει, μόλις δίνω τροφοδοσία και στον ssd που έχω το λογισμικό δεν αναγνωρίζει το σκληρό. Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα με σιγουριά ότι φταίει το τροφοδοτικό αλλά πιστεύω για το σύστημα που έχω τα 450w είναι αρκετά (το παλιό τροφοδοτικό ήταν noname των 350w). Καμια ιδέα κύριοι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φίλε, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας γράψεις τι μητρική και τι δίσκους έχεις, κι επίσης που και πως τους έχεις συνδέσει. Ορισμένες φορές, η χρήση M.2 ακυρώνει δύο SATA υποδοχές.
mike708 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Cpu: Intel i3-2100 Mboard : lenovo ih61m Gpu: Gtx 1050 Ram: 8gb Psu: Premier Dr8460BTX(450w) Ssd Samsung 850 Evo 250gb(windows) SATAII HDD WD 500gb SATAII Audio card:Creative audigy fx Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από mike708
snbblp Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 56 λεπτά πριν, mike708 είπε Cpu: Intel i3-2100 Mboard : lenovo ih61m Gpu: Gtx 1050 Ram: 8gb Psu: Premier Dr8460BTX(450w) Ssd Samsung 850 Evo 250gb(windows) SATAII HDD WD 500gb SATAII Audio card:Creative audigy fx Για τη μητρική που έχεις δεν ισχύει αυτό που έγραψα στην αρχή.
HALF EVIL Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Να υποθέσω ότι σε όποια θέση της μητρικής και να συνδεθεί συμβαίνει, καθώς και ότι δοκίμασες διαφορετικά καλώδια sata. Στο φινάλε αν δεν βρεις άκρη πάρε μια θήκη και κάνε τον εξωτερικό με σύνδεση usb Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από HALF EVIL 2
benign Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mike708 είπε Cpu: Intel i3-2100 Mboard : lenovo ih61m Gpu: Gtx 1050 Ram: 8gb Psu: Premier Dr8460BTX(450w) Ssd Samsung 850 Evo 250gb(windows) SATAII HDD WD 500gb SATAII Audio card:Creative audigy fx Πολυ πιθανο, χαλασμενο sata καλωδιο. Οσο για το τροφοδοτικο,ασχετα με το προβλημα,ειναι απο τα χειροτερα της αγορας,παντελως για τα σκουπιδια. Τωρα που ξαναδιαβασα την αρχικη σου περιγραφη μπορει να ειναι ανεπαρκες το τροφοδοτικο,εφοσον ειναι σκουπιδι,οπως σου ειπα. Για αποσυνδεσε κατι αλλο,απο το ρευμα,ας πουμε καρτα γραφικων και δες τον αναγνωριζει στο bios και στο windows? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από benign 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα