Penny2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά! Έχω καιρό να γράψω γιατί είχα βρει μια δουλειά σε εταιρία κοινοχρήστων και καθαρισμών και πυροσβεστήρων και στον 1 μήνα που δούλεψα έπεσα κάτω στο δρόμο και χτύπησα ώμο από το 1 χέρι και χτύπησα άσχημα το 1 δάχτυλο από το άλλο, παραβλέποντας τις οδηγίες του γιατρού πήγα στη δουλειά με το φάκελο υποστήριξης στο χέρι και το άλλο μπαταρισμένο και όταν με είδε η εργοδότρια με έστειλε σπίτι μου να πάρω αναρρωτική, πριν λήξει η αναρρωτική ξέσπασε το θέμα με τον κορονοϊό και όταν πήγα στη δουλειά μου είπαν ότι το μαγαζί με τους πυροσβεστήρες έκλεισε και ότι έπρπε να πάρω τηλέφωνο πρώτα και με έστειλαν σπίτι να πάρω κι άλλη αναρρωτική, να μην τα πολυλογώ μετά πήρα κι άλλη λόγω ξεσπάσματος αλλεργίας και τώρα είμαι στη φάση που έλειξε η αναρρωτική και τους έχω στείλει την απόφαση του υπουργείου εργασίας που λέει για τις ευπαθείς ομάδες και την απομάκρυνση από τον χώρο εργασίας, μιας που έχω χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα, κάποια στιγμή ο εργοδότης μου είπε ότι μήπως θα πρπ να παραιτηθώ ανεπίσημα, επίσημα ο λογιστής μου είπε να πάρω μια βεβαίωση των αναρρωτικών που πήρα για να κλείσει μισθολογικά ο Μάρτης. Ακόμα είμαι στη φάση να με δεχτεί το ΙΚΑ να καταθέσω και τις άλλες αναρρωτικές μιας που υπολειτουργεί όλο το δημόσιο τώρα, αλλά από ό,τι φαίνεται δε με θέλουν στη δουλειά από την αρχή η αφεντικίνα μου τα έχωνε όπως σε όλους εκεί μέσα, μου μιλούσε λες και είμαι ηλίθια και κάποια στιγμή που είπε ότι δεν δουλεύω ενώ με πόναγε όλο μου το σώμα που κουβαλούσα πυροσβεστήρες, μου γύρισε το μάτι ανάποδα και άρχισα να εκνευρίζομαι και να της φωνάζω υπερασπίζοντας τον εαυτό μου. Αυτό δεν το έχει ξεχάσει και εκείνη τη μέρα πήγε να με απολύσει αλλά με δικαιολόγησε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας που τώρα λέει ίσως θα πρπ να παραιτηθώ. Τέλος πάντων μετά από όλα αυτά επειδή δεν βλέπω προκοπή και επειδή είμαι άφραγκη ξέρει κάποιος καμιά δουλειά να κάνω από το σπίτι; Μπορώ να μεταφράσω στα Αγγλικά, να διδάξω στα Αγγλικά και να διδάξω σχέδιο ή να δακτυλογραφήσω ή ό,τι άλλο ξέρετε παρακαλώ θα ήθελα να μου το πείτε. Ευχαριστώ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ρίξε μια ματιά και εδώ, είχα συγκεντρώσει κάποιες αγγελίες απ' το ιντερνετ πριν μία εβδομάδα (προ-προ τελευταιο ποστ). Μόλις βρω χρόνο θα τις ανανεώσω: https://grbusinessforum.com/forum/ergasiaka-themata/ergasia-eks-apostasews/page/1/0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George56 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι και ασχημα 200ε, απο τον υπολογιστη απο το σπιτι Δεν νομιζω τα βρισκεις στο δρομο" 200ε. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από George56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Penny2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Στις 10/4/2020 στις 5:48 ΜΜ, archer100 είπε Ρίξε μια ματιά και εδώ, είχα συγκεντρώσει κάποιες αγγελίες απ' το ιντερνετ πριν μία εβδομάδα (προ-προ τελευταιο ποστ). Μόλις βρω χρόνο θα τις ανανεώσω: https://grbusinessforum.com/forum/ergasiaka-themata/ergasia-eks-apostasews/page/1/0 Σ'ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Βρήκες κάτι τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Ψάξε και σε φροντιστήρια που ζητάνε καθηγητές για εξ αποστασεως μαθήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Penny2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Στις 16/6/2020 στις 1:11 ΜΜ, archer100 είπε Βρήκες κάτι τελικά; Όχι ακόμη.... Στις 17/6/2020 στις 10:29 ΠΜ, velociraptoras είπε Ψάξε και σε φροντιστήρια που ζητάνε καθηγητές για εξ αποστασεως μαθήματα Σε udemy και τέτοια ψάχνω δεν ξέρω κάτι άλλο Α και ξέχασα να γράψω ότι τελικά με την καραντίνα ο εργοδότης με έβαλε να υπογράψω παραίτηση γιατί έκλεισε ο τομέας μου και έπεσε ο τζίρος του... Οπότε πηγαίνω σε συνεντεύξεις και κολλάνε στα μαθήματα σχεδίου που παρακολουθώ και ότι κάνω καλύτερα για καλλιτέχνης μιλάμε για φοβερή καφρίλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Penny2019 είπε Όχι ακόμη.... Σε udemy και τέτοια ψάχνω δεν ξέρω κάτι άλλο Α και ξέχασα να γράψω ότι τελικά με την καραντίνα ο εργοδότης με έβαλε να υπογράψω παραίτηση γιατί έκλεισε ο τομέας μου και έπεσε ο τζίρος του... Οπότε πηγαίνω σε συνεντεύξεις και κολλάνε στα μαθήματα σχεδίου που παρακολουθώ και ότι κάνω καλύτερα για καλλιτέχνης μιλάμε για φοβερή καφρίλα... ψαξε και σε ελληνικά, ζητάνε συνεργάτες για μαθήματα ή μεταφράσεις ή ξεκίνα μόνη σου δικό σου με μαθήματα μέσω skype σε ενήλικες, φοιτητες και μαθητές. στις συνεντευξεις ας μην αναφέρεις τα παντα. τα μαθηματα σχεδίου να τα βαζεις στο βιογραφικό μόνο αν εχουν σχέση με τη δουλειά που στοχευεις Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από velociraptoras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Penny2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, velociraptoras είπε ψαξε και σε ελληνικά, ζητάνε συνεργάτες για μαθήματα ή μεταφράσεις ή ξεκίνα μόνη σου δικό σου με μαθήματα μέσω skype σε ενήλικες, φοιτητες και μαθητές. στις συνεντευξεις ας μην αναφέρεις τα παντα. τα μαθηματα σχεδίου να τα βαζεις στο βιογραφικό μόνο αν εχουν σχέση με τη δουλειά που στοχευεις Το έσβησα το κομμάτι του σχεδίου από το βιογραφικό για δουλειές γραφείου και τέλος πάντων για άσχετες μ'αυτό. Έχω ένα βιογραφικό για κάθε περίπτωση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα