arsenal Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Τελικά χθες, μου ξαναέκαναν νέα αίτηση, για Παρασκευή. Πήρα σήμερα τους τεχνικούς εδω στα Χανιά, μου έκαναν την χάρη και ήρθαν για να διαπιστωθεί ότι δεν έχω γραμμή, μου είπαν ότι κάτι θα γίνει αλλά σε 2-3 ημέρες. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ
DexterWhite Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Θα το θεσω οσο πιο απλα γινεται. Μεινε εκει που εισαι. Οι υπολοιπες εταιρειες εκτος απο φθηνοτερες, ειναι και ΠΟΛΥ χειροτερες στην εξυπηρετηση. Δυστυχώς σαν χωρα ειμαστε ακομα πολυ πισω σε επιπεδο μορφωσης σε σχεση με ηλεκτρονικους υπολογιστες, δίκτυα κλπ. με αποτελεσμα αυτοι που δουλευουν σε αυτες τις εταιρειες να ειναι κατα 90% του προσωπικου ΑΣΧΕΤΟΙ με ολη την εννοια της λεξης ( εδω μερικοι πιστευουν οτι οι κεραιες 5G φερνουν τον κορονοιο και πανε και βαζουν φωτιες λες και ειναι μαγισσες). Κανε υπομονη. Και ριξε πολυ καντιλι τηλεφωνικα σε ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ (το τονιζω, το κοριτσακι που παιρνει 600 ευρω για 9ωρο δεν φταιει σε κατι) μεχρι να σου λυσουν το προβλημα.
elenfl97 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 εγω παντως την καλυτερη custom exp την εχω βρει στην skytelekom μεχρι στιγμης
arsenal Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, elenfl97 είπε εγω παντως την καλυτερη custom exp την εχω βρει στην skytelekom μεχρι στιγμης Είναι πολύ πιθανό να πάω εκεί , αν και εφόσον μου πουν ότι δεν μπορούν να μου φέρουν γραμμή. Άλλωστε είναι και η μοναδική λύση , θυμάσαι πόσο χρόνο σου πήρε η μετάβαση από Κόσμοτε σε σκαι?
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Και η sky τωρα ζοριζεται ... 2- 3 βδομαδες για ραντεβου μου ειχε πει ενα παιδι που εβαλε
arsenal Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Και η sky τωρα ζοριζεται ... 2- 3 βδομαδες για ραντεβου μου ειχε πει ενα παιδι που εβαλε Ναι ναι εμενα μου είπαν 10-15 ημέρες, θα περιμένω ΟΤΕ να δω τι θα μου πει . Αλλά ρε παιδιά το ότι δεν έχω διαθέσιμη γραμμή, σημαίνει ότι κάποιος μου την έχει πάρει , άρα τι μπορώ να κάνω ?
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Tι να σου πω δε ξερω πως διαχειριζονται τις γραμμες . Μερικα παλια μελη οπως ο divo και αλλοι μπορει να γνωριζουν αν γινεται κατι . Τουλαχιστο να σε παρει το σχετικο τμημα να βγαλεις ακρη Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από Mhlogiatros
arsenal Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μόλις ενημερώθηκα από τον ΟΤΕ ότι δεν έχω καμία διαθέσιμη γραμμή, τώρα ? Edit:μιλησα με wind,Vodafone,sky telecom με όλες μπορώ να κάνω νέα σύνδεση, τι επιλέγω οεο?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, arsenal είπε Μόλις ενημερώθηκα από τον ΟΤΕ ότι δεν έχω καμία διαθέσιμη γραμμή, τώρα ? Edit:μιλησα με wind,Vodafone,sky telecom με όλες μπορώ να κάνω νέα σύνδεση, τι επιλέγω οεο? vodafone ειναι ενα και το αυτο με τον οτε. Ιδιοι κλεφτες. Sky telecom δεν εχω ιδεα. Wind ενώ ειναι ανοργανωτοι εντελως, αν τυχει και πιασεις καλη συνδεση, θα μεινεις ευχαριστημενος γιατι πληρωνεις λιγα και γενικα δεν θα εχεις πολλα παρε-δωσε μαζι τους οπως κανουν αλλες εταιρειες και σε πρηζουν.
arsenal Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, zernex201 είπε vodafone ειναι ενα και το αυτο με τον οτε. Ιδιοι κλεφτες. Sky telecom δεν εχω ιδεα. Wind ενώ ειναι ανοργανωτοι εντελως, αν τυχει και πιασεις καλη συνδεση, θα μεινεις ευχαριστημενος γιατι πληρωνεις λιγα και γενικα δεν θα εχεις πολλα παρε-δωσε μαζι τους οπως κανουν αλλες εταιρειες και σε πρηζουν. Εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν. Εμένα μου κάνει εντύπωση αφού ο ΟΤΕ δεν έχει γραμμή αυτοί πως έχουν ? Μέχρι τώρα εγώ νομίζα ότι όλες αυτές μέσω γραμμών ΟΤΕ δουλεύουν
thleorasakias Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, arsenal είπε Μόλις ενημερώθηκα από τον ΟΤΕ ότι δεν έχω καμία διαθέσιμη γραμμή, τώρα ? Edit:μιλησα με wind,Vodafone,sky telecom με όλες μπορώ να κάνω νέα σύνδεση, τι επιλέγω οεο? εγω προσωπικα με vodafone ειμαι ευχαριστημενος εχω γραμμη vdsl 50 πιανει 48.8 και ολα κομπλε.Στο κομματι εξυπηρετηση πελατων και εκει κανενα παραπονο μαλιστα για να μην περιμενεις αναμονη σου λεει και ποσο χρονος χρειαζεται για να συνδεθεις αλλιως αφηνεις το νουμερο και σε παιρνουν εκεινη πισω.Επισης παλι οταν ειχα θεμα με ενα λογαριασμο στην πληρωμη με ενα τροχαιο που ειχα με το μηχανακι μου εδωσαν 3 μηνες περιθωρειο οσο ζητησα χωρις να γινει διακοπη Γραμμης.Μια φορα που χρειαστηκε αλλαγη ρουτερ αμεσα μου το στειλανε με acs χωρις καμια χρεωση.Τωρα απο τιμες επειδη μπαινω στο δευτερο χρονο 28.75 50αρα-απεριοριστα-60 κινητα-και διεθνες αλλα τοσα.Τελος Οταν υπηρχε ενα προβλημα στην θυρα της καμπινας και εκανε αποσυνδεσεις μεχρι να παει οτε που ακυρωσε 2 φορες πηρε ενα μηνα ολο το σκηνικο με ευθυνη του οτε το ποσο που πληρωσα πιστωθηκε αναλογικα στον επομενο λογαριασμο μου. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από thleorasakias
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, arsenal είπε Εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν. Εμένα μου κάνει εντύπωση αφού ο ΟΤΕ δεν έχει γραμμή αυτοί πως έχουν ? Μέχρι τώρα εγώ νομίζα ότι όλες αυτές μέσω γραμμών ΟΤΕ δουλεύουν Παλιά έπαιρναν όλοι από τις γραμμές του πΟΤΕ. Τα τελευταία χρόνια απ'οτι ξέρω όμως έχουν δικές τους γραμμές. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
arsenal Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, zernex201 είπε Παλιά έπαιρναν όλοι από τις γραμμές του πΟΤΕ. Τα τελευταία χρόνια απ'οτι ξέρω όμως έχουν δικές τους γραμμές. Εμενα με πήραν από τον ΟΤΕ για να με ενημερώσουν ότι πρέπει να πληρώσω 64 ευρώ για αυτη τη διακοπή του συμβολαίου, ενώ οι τεχνικοί στα Χανιά μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού δεν υπάρχει γραμμή, από το 13888 τα τσακάλια μου είπαν ότι δεν είναι δουλειά τους να λένε τέτοια πράγματα και ότι θα πρέπει να περιμένω 90 ημέρες για νέα γραμμή. Αν μέχρι τότε λοιπόν δεν έχω νέα γραμμή, τότε θα ακυρωθεί το συμβόλαιο. ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ! Οπότε τι πρέπει να κάνω για να μην τους πληρώσω αυτό το ποσό? ΕΕΤΤ ή συνήγορος καταναλωτών? 4 ώρες πριν, thleorasakias είπε εγω προσωπικα με vodafone ειμαι ευχαριστημενος εχω γραμμη vdsl 50 πιανει 48.8 και ολα κομπλε.Στο κομματι εξυπηρετηση πελατων και εκει κανενα παραπονο μαλιστα για να μην περιμενεις αναμονη σου λεει και ποσο χρονος χρειαζεται για να συνδεθεις αλλιως αφηνεις το νουμερο και σε παιρνουν εκεινη πισω.Επισης παλι οταν ειχα θεμα με ενα λογαριασμο στην πληρωμη με ενα τροχαιο που ειχα με το μηχανακι μου εδωσαν 3 μηνες περιθωρειο οσο ζητησα χωρις να γινει διακοπη Γραμμης.Μια φορα που χρειαστηκε αλλαγη ρουτερ αμεσα μου το στειλανε με acs χωρις καμια χρεωση.Τωρα απο τιμες επειδη μπαινω στο δευτερο χρονο 28.75 50αρα-απεριοριστα-60 κινητα-και διεθνες αλλα τοσα.Τελος Οταν υπηρχε ενα προβλημα στην θυρα της καμπινας και εκανε αποσυνδεσεις μεχρι να παει οτε που ακυρωσε 2 φορες πηρε ενα μηνα ολο το σκηνικο με ευθυνη του οτε το ποσο που πληρωσα πιστωθηκε αναλογικα στον επομενο λογαριασμο μου. Μίλησα ήδη με Voda, πάω εκεί....
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, arsenal είπε Εμενα με πήραν από τον ΟΤΕ για να με ενημερώσουν ότι πρέπει να πληρώσω 64 ευρώ για αυτη τη διακοπή του συμβολαίου, ενώ οι τεχνικοί στα Χανιά μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού δεν υπάρχει γραμμή, από το 13888 τα τσακάλια μου είπαν ότι δεν είναι δουλειά τους να λένε τέτοια πράγματα και ότι θα πρέπει να περιμένω 90 ημέρες για νέα γραμμή. Αν μέχρι τότε λοιπόν δεν έχω νέα γραμμή, τότε θα ακυρωθεί το συμβόλαιο. ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ! Οπότε τι πρέπει να κάνω για να μην τους πληρώσω αυτό το ποσό? ΕΕΤΤ ή συνήγορος καταναλωτών? Μίλησα ήδη με Voda, πάω εκεί.... Ωχ.. Α, για τον ΟΤΕ, πες τους χαιρετισματα να μην διανοηθουν να στειλουν προστιμο στο σπιτι , γιατι πατας το κουμπακι του φαξ και φευγει καταγγελεια στην ΕΕΤΤ και αγωγή στην τηλεφωνητρια/τη προσωπικά (μπας και ταρακουνηθει το μυαλο της/του). Μπορείς κάλλιστα να κάνεις καταγγελία για το θέμα σου στην ΕΕΤΤ απλά πρώτα κάνε ενα τηλέφωνο στον Συνήγορο του Πολιτη να σου πουνε αυτοι πως πάει ακριβως η διαδικασια. Εννοείται ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τίποτα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα