Fosforos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 το έχω εδω και χρόνια το καλοκαίρι πήρα καινούριο κινητό και όπως έκανα την ενημέρωση για κάποιο λόγο τα αρχεία βίντεο δεν επανήλθαν ανοιγοντας τις συνομιλιες φαινονται σαν εικονες αλλα οταν παταω κατέβασμα μου βγαζει σφάλμα μπορώ να κάνω κάτι;
Superuser Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Τα βίντεο είναι αποθηκευμένα Στο παλιό κινητό μετέφερε τα από εκεί 1
Kostasspil Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 2 hours ago, Fosforos said: το έχω εδω και χρόνια το καλοκαίρι πήρα καινούριο κινητό και όπως έκανα την ενημέρωση για κάποιο λόγο τα αρχεία βίντεο δεν επανήλθαν ανοιγοντας τις συνομιλιες φαινονται σαν εικονες αλλα οταν παταω κατέβασμα μου βγαζει σφάλμα μπορώ να κάνω κάτι; Τα βίντεο και οι φώτο, αποθηκευονται τοπικά. Στη συσκευή σου την παλιά θα τα βρεις 1
Fosforos Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 ττο παλιο κινητο ειχα χαλασει γι αυτο πηρα καινουριο οι φωτογραφιες ολες επανακτηθηκαν,τα βιντεο ομως οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα