life is music Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, adtakhs είπε Αγόρι μου έχει κάρτα γραφικών στην κατοχή του ή όχι ? Μην με τρελαίνεις ... Πως θα παίξει χωρίς κάρτα γραφικών ? Το σύστημα που σου έχω δώσει έχει στηθεί από το WWW.KAVATZA.GR το οποίο ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΕΙ. H οθόνη είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ από το Msystem.gr και αξίζει με τα μπούνια ! Αυτή την αγοράζει ξέχωρα για να πάρει την προσφορά. Δεν έχει κάρτα στην κατοχή του .....και επειδή δεν είναι απαιτητικός χρήστης έλεγα αφού παίζει μόνο 2κ cs go και κάνα pugb o 3200g θα τον κάλυπτε μέχρι να βάλει στην πορεία μια 580 Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από life is music
adtakhs Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, life is music είπε Δεν έχει κάρτα στην κατοχή του .....και επειδή δεν είναι απαιτητικός χρήστης έλεγα αφού παίζει μόνο 2κ cs go και κάνα pugb o 3200g θα τον κάλυπτε μέχρι να βάλει στην πορεία μια 580 Η οθόνη που έβαλα παραπάνω είναι 2K = 2560 X 1440P FREE SYNC, 75Hz !!! Ο 3200G δεν θα τον καλύπτει σε τίποτα. Από την στιγμή που σου έβγαλα σύνθεση με : Καρτάρα 8GB DDR5 Οθονάρα 2K , VA , 75 Hz Εξαπύρηνο με SMT SSD RAM κ.λ.π. ποιο το πρόβλημα ? Θες να πάρετε κάτι πολλαπλά χειρότερο ? Γιατί για να ξανααφοράζετε του χρόνου άλλο ή για να μετράτε τα FPS στο δάχτυλο του ενός χεριού ? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από adtakhs
life is music Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Η οθόνη που έβαλα παραπάνω είναι 2K = 2560 X 1440P !!! Ο 3200G δεν θα τον καλύπτει σε τίποτα. Από την στιγμή που σου έβγαλα σύνθεση με Καρτάρα Οθονάρα Εξαπύρηνο κ.λ.π. ποιο το πρόβλημα ? Οκ σε ευχαριστώ πολύ .....:)
leros2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Στις 6/4/2020 στις 11:21 ΠΜ, life is music είπε Καλημέρα παιδιά θα μπορούσατε να μου δώσετε και μια δικια σας προταση για να την δώσω στο παλικάρι που ενδιαφέρεται Ο λογαριασμός σου πρέπει να είναι Airbnb δεν εξηγείται αλλιώς ... Είναι μέρες που ο ίδιος προτείνεις ολοκληρωμένες συνθέσεις ή και εξαρτήματα και είναι άλλες μέρες που εμφανίζεσαι να ζητάς βοήθεια σαν άσχετος και νέος στο κόσμο των υπολογιστών
life is music Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Ο λογαριασμός σου πρέπει να είναι Airbnb δεν εξηγείται αλλιώς ... Είναι μέρες που ο ίδιος προτείνεις ολοκληρωμένες συνθέσεις ή και εξαρτήματα και είναι άλλες μέρες που εμφανίζεσαι να ζητάς βοήθεια σαν άσχετος και νέος στο κόσμο των υπολογιστών Τεσπά εγώ μπήκα για να πάρω και μια άλλη άποψη ....Σας ευχαριστώ πολύ όλους ..καλό απόγευμα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα