Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας!

Ποσό που διαθέτουμε : Μέχρι 650€

Χρήση υπολογιστή : Βrowsing, games (Pubg, Dota2, assassins creed κλπ)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι κάτι συγκεκριμένο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειάζομαι οθόνη, έχω την Asus VP247H

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Καλύτερα από ένα κατάστημα αλλά και από παραπάνω δεν με πειράζει.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμένα

Διαθέτω τα παρακάτω κομμάτια και πιστεύω είναι καιρός να αναβαθμίσω CPU, RAM, MOBO, SSD. Τα υπόλοιπα θα παραμείνουν στην καινούργια σύνθεση και στο μέλλον θα αναβαθμιστούν και αυτά.

CPU: Intel Core i7 3770

RAM: 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz

MOBO:Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-S2PV      

SSD: 111GB Samsung SSD 840 Serie

GPU: Sapphire Radeon RX 480  8GB

HDD: 931GB Western Digital

PSU: Corsair CX 600

CASE: NZXT S340 ELITE

Μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα έχω καταλήξει στα παρακάτω:

CPU: AMD Ryzen 5 3600 Box

RAM: Crucial Ballistix Sport LT Gray 16GB DDR4-3000MHz (BLS2K8G4D30AESBK) Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να μπλέξω με OC.

ΜΟΒΟ: MSI B450 Tomahawk Max

SSD: Samsung 970 Evo 500GB

CASE FAN: Be Quiet Pure Wings 2 PWM 140mm  x2 καθώ το κουτί που έχω τώρα έχει 2 fans 120mm NZXT.

Σύνολο αυτά βγαίνουν περίπου 500€ οπότε έχω περιθώριο για κάποια αλλαγή. Θα ήθελα την γνώμη σας, εχετε να προτείνετε κάτι;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από Oval
Δημοσ.

Μια χαρα φαινεται. Αν πουλησεις και την καρτα και πας και εκει για μια αναβαθμιση να παρεις μια 1660 super γυρω στα 250 θα εισαι τελεια νομιζω. Μιλαμε για 1080p παντα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Μια χαρα φαινεται. Αν πουλησεις και την καρτα και πας και εκει για μια αναβαθμιση να παρεις μια 1660 super γυρω στα 250 θα εισαι τελεια νομιζω. Μιλαμε για 1080p παντα?

Τώρα ναι 1080p στο μέλλον ίσως 1440p με νέα οθόνη και GPU. Δεν θελω να αλλαξω την GPU ακόμα γιατί με καλύπτει.

Δημοσ.

Τοτε δεν βλεπω κατι αλλο που να μπορεις να βελτιωσεις και να αλλαξει κατι αισθητα , μια χαρα αλλαγες εκανες. Ισως αν θες να πας σε λιγο πιο γρηγορες ραμ στα 3200 .

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Lee80 είπε

προσωπικα θα πηγαινα σε 3700χ

Σου λεει browsing/games. Ποιος ο λογος για 3700χ; 

Φιλε μια χαρα ειναι ο 3600

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Lee80 είπε

προσωπικα θα πηγαινα σε 3700χ

1 ώρα πριν, rical είπε

Σου λεει browsing/games. Ποιος ο λογος για 3700χ; 

Φιλε μια χαρα ειναι ο 3600

Αυτό πιστεύω και εγω πάνω απο 3600 ειναι υπερβολή. Απο ram πέρα από αυτές που έχω βάλει τι άλλο προτείνετε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Oval είπε

Αυτό πιστεύω και εγω πάνω απο 3600 ειναι υπερβολή. Απο ram πέρα από αυτές που έχω βάλει τι άλλο προτείνετε;

3200/3600 με ryzen ή o.c

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...