sinikos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Καλησπερα. Ανεκαθεν φορουσα ρολογια (κανονικα). Μονο τον τελευταιο χρονο δεν φοραγα τιποτα. Προχθες μπηκα στην διαδικασια να δοκιμασω κατι σε smart. Πηρα για δοκιμη το xiaomi mi band 4 και μου αρεσε πολυ η φαση να βλεπω ειδοποιησεις στο χερι μου, η παλμοι κλπ. Σκεφτομαι να παω σε κανονικο smartwatch. Το φοραω 2 μερες τωρα. Την πρωτη μερα μετα απο 6-7 ωρες που το πρωτο φορεσα αισθανθηκα κατι σαν καψιμο στο σημειο που ειναι οι επαφες για τον παλμο. Μετακινησα το ρολοι και η περιοχη ειχε ψιλοκοκκινησει. Αλλα μου περασε μετα απο λιγο. Σημερα με επιασε απιστευτη φαγουρα γυρω γυρω απο το καρπο και ειδικα στο κατω μερος (στις φλεβες). Εβγαλα το λουρακι και εχει κοκκινησει παρα πολυ η περιοχη με κατι σαν σπυρακια και εχω φαγουρα πολυ. Σιγα σιγα καλυτερευει ομως. Εχει παθει κανεις το ιδιο και πως το αντιμετωπησε? Μηπως αν παρω καλυτερη μαρκα δεν θα εχω προβλημα? Πρεπει να ξεχασω τα smartwatch?
stefanos90_K Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Αυτο μπορει να το παθει το δέρμα όταν είναι αρκετή ώρα νωπό ή βρεγμένο το σημείο. Καμιά φορά από ιδρώτα ίσως και από πλύσιμο χεριών. Δεν αναπνέει σωστά. Ίσως το είχες βρέξει κ ολας και δεν στέγνωσε το σημείο. Δοκίμασε να καθαρίσεις το λουράκι μαζί με το band και το χέρι σου. Περίμενε ένα διάστημα μεχρι να φύγει ο ερεθισμός. Μετά φόρα το χωρίς να το βρέξεις. Βέβαια δεν είμαι ειδικός ούτε γιατρός.
soteras Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Το πιθανοτερο ειναι το υλικο που ειναι φτιαγμενο το λουρακι να σου προκλαει καποιο ειδος ερεθισμου κλπ υπαρχουν υποαλεργια λουρακια στο εμποριο τσεκαρε τα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα