esertas Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Αερογέφυρα Σταυρούπολης ήμουν χθες δεν είχε καθόλου. Μόνο κάτι ηλεκτρικά κατσαβίδια πολλαπλών χρήσεων.
ultimamage Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, lelos24 είπε Το κρουστικο υπάρχει Θεσσαλονίκη πουθενά ,Δες λίγο το τηλέφωνο εξυπηρέτησης και πάρε ρωτά σε ποιο κατάστημα έχει το προϊόν Που θέλεις.
Maktheo Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο αυριο ειναι οι προσφορες. Για το κρουστικο παντως εβλεπα και review που απο την αρχη ηταν προβληματικο και στην μεση του βιντεο του καηκε κιολας.. Βεβαια οκ μαλλον ηταν η εξαίρεση το συγκεκριμένο βιντεο, απλα το αναφερω.. Οσο για την συγκριση που κανετε με γνωστες επαγγελματικες μαρκες, ας μιλησω και εγω ως επαγγελματιας και να πω οτι ναι μεν τα ρασα δεν κανουν τον παπά αλλα τον διευκολυνουν πολυ να κανει καποια πραγματα, ετσι τα επαγγελματικα εργαλεια δεν συγκρίνονται με τα ερασιτεχνικα φασον κινεζικα. Ας ανατρέξει καποιος στο thread με τις τεχνικες συμβουλες όπου ειχα αναρτησει ενα restroration που ειχα κανει σε ενα δισκοπριονο Makita 30+ ετων.. Το ελυσα ολο και σε κάθε σημειο του φαίνοταν η ποιοτητα του. Απο την αλλη βεβαια θα πω οτι δεν ειναι κακο κάποιος επαγγελματιας να έχει 2α σετ με εργαλεια τυπου parkside καθως για βοηθητικη εργασια είναι μια χαρα και εγω δει εξω αρκετους επαγγελματίες να τα χρησιμοποιούν.. Για φουλ χρηση 8ωρο απαιτητικη χρήση δεν κανουν, ή να το διορθωσω κανουν αλλα εκει που θα ζούσαν 5 χρονια, θα χαλασουν στο ετος πάνω.. Τσεκαρισμενο το παραπανω.. Για να το δουλεύει πχ ο βοηθος εξω που θα κανει το 1/4 της δουλειάς και εσυ τα 3/4 ειναι ανεκτά και τίμια Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από Maktheo 3
leros2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ποιο είναι Το δραπανοκατσάβιδο που είναι και κρουστικό ? Και συνήθως πόσο το πουλάει ? Το ξέρω ότι δεν είναι για αύριο, αλλά να το έχω στα υπόψιν όταν το φέρει. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από leros2004
Doubt Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, leros2004 είπε ποιο είναι Το δραπανοκατσάβιδο που είναι και κρουστικό ? Και συνήθως πόσο το πουλάει ? Το ξέρω ότι δεν είναι για αύριο, αλλά να το έχω στα υπόψιν όταν το φέρει. Θυμάμαι είχα δει αυτό πριν καιρό. https://www.car.gr/parts/view/11686909/ Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο καινούργιο μοντέλο. 1
andreasece Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, leros2004 είπε ποιο είναι Το δραπανοκατσάβιδο που είναι και κρουστικό ? Και συνήθως πόσο το πουλάει ? Το ξέρω ότι δεν είναι για αύριο, αλλά να το έχω στα υπόψιν όταν το φέρει. Σε γκρι δεν έχει βγει ακόμα κρουστικό. 1
imr Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-lidl/parkside-epanafortizomeno-drapanokatsavido-20v-pabsp-20-li-b2/p51533 Για αυτο μιλαμε σωστα? Δεν εχει κρουστικο?
esertas Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Όχι δεν έχει. Έχει το άλλο που κάνει 100 ευρώ. 1
Maktheo Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Εκεινο με τα 100 δεν ειναι κατσαβιδι, ειναι καθαρά κρουστικο (βλ. πνευματικο πιστολετο) με τσοκ sds plus
Salvation81 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Εγω που πηγα στα Lidl στο Μπουρναζι ειχαν στα 60ε το 20V κρουστικο και στα 69ε το 20V brushless (πηρα ενα τετοιο για τον αδερφο μου).
melanthros Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι είναι το brushless ρε παιδιά ; Χωρίς καρβουνάκια ; Και γιατί είναι τόσο καλύτερο αυτό ; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από melanthros
Amaretos Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, melanthros είπε Τι είναι το brushless ρε παιδιά ; Χωρίς καρβουνάκια ; Και γιατί είναι τόσο καλύτερο αυτό ; Και εγω την ειχα την απορια, διαβασε εδω https://cordlessdrillzone.com/drill-wars/brushless-vs-brushed-motor/ 4 2
smpt Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 κανονικά έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία. Ίσως να είναι και πιο δυνατό αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο
esertas Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Τελικά το πήρε κανένας; Πως φαίνεται στο χέρι στην δουλειά το θηρίο; Στο Lidl που πάω όπως τα έβαλαν στο ράφι έτσι έμειναν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις