ArisG88 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Και το προηγουμενο ηταν sds κανονικα απλως πιο μικρο σε μεγεθος και δυναμη απ οτι λεει στα χαρακτηριστικα https://www.amazon.it/X20VTeam-Batteria-Martello-caricabatterie-separatamente/dp/B07GLV9WV6
lary7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Αυτό είναι καθαρά ερασιτεχνικό, με δύναμη 1 joule και μηχανισμό κρούσης μέσα στο μοτέρ, ενώ το μαυρο έχει τον μηχανισμό από κάτω με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ισχύ (3 joule). Ίδιο με το δικό σου έχω αλλά στα 12V, αρχικά μοιάζει σαν παιδικό παιχνίδι αλλά τρύπησε μπετό με 10ρα αρίδα, απλά στις 5 τρύπες άδειασε η μπαταρία. Φυσικά για δουλειές στο σπίτι είναι μια χαρά.
smpt Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Αν και δεν αφορά το αρχικό θέμα, δες εδώ για σύγκριση των SDS που έχει φέρει το Lidl
Beefeater Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 παιδια προσυπογραφω, πανω από 20 εργαλεία από λιντλ (τροχοι, τριβεια, ηλεκτροκολληση κλπ) για τα λεφτα τους απλα 10/10 χωρις αμφιβολια… για εμας τους χομπιστες/ ερασιτεχνες αξιζουν ακομα και στην ουρα να στηθείς από τις 6 για να τα παρεις…. δεν χρειαστηκε σε κανενα καν η 3ετης εγγυηση, όμως όλα με βγαζουν ασπροπροσωπο, με ενασχοληση βεβαια χομπιστα , τυπου αραια και που τωρα οποιος συγκρινει με dewalt, Milwaukee, metabo , bosch είναι εκτος πραγματικότητας απλα… και συστηνω να αποφευγετε και """""""επαγγγελματιες""""""" με εργαλεία τυπου λιντλ... παρατηρω τα καινουρια είναι μαυρα , αντι για πρασινα, είναι ας πουμε μια πιο professional oriented Λυση και μπρανταρεται κι ως αναλογη?? 1
adtakhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Beefeater είπε παιδια προσυπογραφω, πανω από 20 εργαλεία από λιντλ (τροχοι, τριβεια, ηλεκτροκολληση κλπ) για τα λεφτα τους απλα 10/10 χωρις αμφιβολια… για εμας τους χομπιστες/ ερασιτεχνες αξιζουν ακομα και στην ουρα να στηθείς από τις 6 για να τα παρεις…. δεν χρειαστηκε σε κανενα καν η 3ετης εγγυηση, όμως όλα με βγαζουν ασπροπροσωπο, με ενασχοληση βεβαια χομπιστα , τυπου αραια και που τωρα οποιος συγκρινει με dewalt, Milwaukee, metabo , bosch είναι εκτος πραγματικότητας απλα… και συστηνω να αποφευγετε και """""""επαγγγελματιες""""""" με εργαλεία τυπου λιντλ... παρατηρω τα καινουρια είναι μαυρα , αντι για πρασινα, είναι ας πουμε μια πιο professional oriented Λυση και μπρανταρεται κι ως αναλογη?? Ξέρεις γιατί βλέπεις επαγγελματίες με μηχανήματα τύπου Parkside ...? Γιατί στις οικοδομές πέφτει τρελή κλεψιά. Συνήθως στα εργοτάξια σου δίνουν ένα χώρο κλειδωμένο να βάζεις τα πράγματά σου, αλλά έχει παρατηρηθεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις να σπάνε κλειδαριές και να σου παίρνουν μια περιουσία. Πόσες φορές να αντέξει κανείς να δει άδειο τον χώρο από Metabo, Hilti, Spit, Makita .... 2000€ το κάθε εργαλείο... Μια, δυο? Την τρίτη ψωνίζει κινέζικο και ας παίρνει νέο σε κάθε εργοτάξιο.... Από εκεί και πέρα οι εταιρίες του είδους επειδή χρησιμοποιούν προσωπικό που ΔΕΝ προσέχει τα μηχανήματα και είναι συνήθως προσωρινό, ανάλογα την εποχή, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως αξίζει περισσότερο η συχνή αλλαγή οικονομικών μηχανημάτων από την επένδυση σε πανάκριβα ... για μια ζωή. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από adtakhs 3
Beefeater Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, adtakhs είπε Ξέρεις γιατί βλέπεις επαγγελματίες με μηχανήματα τύπου Parkside ...? Γιατί στις οικοδομές πέφτει τρελή κλεψιά. Συνήθως στα εργοτάξια σου δίνουν ένα χώρο κλειδωμένο να βάζεις τα πράγματά σου, αλλά έχει παρατηρηθεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις να σπάνε κλειδαριές και να σου παίρνουν μια περιουσία. Από εκεί και πέρα οι εταιρίες του είδους επειδή χρησιμοποιούν προσωπικό που ΔΕΝ προσέχει τα μηχανήματα και είναι συνήθως προσωρινό, ανάλογα την εποχή, έχουν καταλύξει στο συμπέρασμα πως αξίζει περισσότερο η συχνή αλλαγή οικονομικών μηχανημάτων από την επένδυση σε πανάκριβα ... για μια ζωή. σωστη παρατηρηση, το γνωρίζω κι εγω εννοείται αυτο αναφερομουν κυριως σε μαστορες τυπου "μητσος" που δουλευουν μαυρα γυρνώντας με ένα σαραβαλο ατος / σουιφτ/ γκετζ γεματο εργαλεία που παριστανουν τους "υδραυλικούς" "ηλεκτρολόγους" κλπ σε τέτοιες περιπτώσεις τα εργαλεία κανουν τον μαστορα
papp0us Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Αφού το έχετε πάει στο VS, να πώ και εγώ οτι έχω 3 χρόνια τώρα ένα κρουστικό δραπανοκατσάβιδο, έναν παλμικό βιδολόγο και ένα τροχάκι της σειράς X-Power της Einhell, με τις μπαταρίες τους, και ακόμα και σήμερα με πολύ ξύλο (ειδικά ο βιδολόγος έχει φτιάξει σπορείο και θερμοκήπιο) πάνε όπως την πρώτη μέρα. Χθες πήρα και νέες μπαταρίες που είχε προσφορά το Praktiker, με 70€ δυο x 4aH. Και ελπίζω σε άλλα τρία χρόνια. Τα Parkside τα πράσινα είναι ΥΠΕΡΤΙΜΙΑ. Μαύρα, δεν έχω δεί/δοκιμάσει. Αυτό φαίνεται αρκετά καλό πάντως, αρκεί να μπορείς να βρείς και μπαταρία αργότερα. 1 1
demolition23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Ξυλουργός εδώ. Θα σας πω την εμπειρία μου μέχρι τώρα για τα parkside. Δούλευα χρόνια με τα επαγγελματικά της Bosch και αφού έμεινε το ένα από τα δύο που είχα είπα να το πουλήσω κ να πάρω Makita. Επειδή κάνω καθημερινή χρήση είδα την διαφορά με αυτά που είχα πριν κ έμεινα ευχαριστημένος, για λίγο. Δυστυχώς όμως άρχισαν τα προβλήματα με μπαταρίες πάνω στο 3μηνο και το ένα σταμάτησε να δουλεύει. Στείλε κ παρέλαβε 2-3 φορές στο σέρβις, βαρέθηκα κ είχα ξενερώσει. Είδα το κρουστικό parkside στο lidl κ το πήρα για εφεδρικό. Όταν έφερε πάλι το lidl πήρα άλλο ένα κ μια έξτρα μπαταρία κ πούλησα τα Makita. Μιλούσα για τα 18v της parkside. Μόλις έβγαλε τα 20v εννοείτε ότι τα πήρα κ πούλησα τα παλιά. Κανένα πρόβλημα εδώ κ 5 χρόνια που τα δουλεύω. ΣΚΥΛΙΑ! Με καθημερινή χρήση. Τα brusless έχουν βγει εδώ κ 2 χρόνια σε άλλες χώρες κ λένε τα καλύτερα. Με την ευκαιρία θα τα αλλαξω πάλι να πάρω τα καινούρια. 1 1
Insomnidis Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Vfm και το δραπανοκατσάβιδο και το παλμικό. Εντάξει τα ντεβαλτ ειναι καλύτερα, όπως και τα Μιλγουόκι και τα χίλτι εννοείται... Το μείον για έμενα που έχω πιάσει πολλά τέτοια επί χρόνια λόγω δουλειάς, είναι το βάρος. Αν δουλεύεις επαγγελματικά, θα σε κουράσουν. Για ερασιτέχνη είναι ότι καλύτερο! 1
Beefeater Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, Insomnidis είπε Vfm και το δραπανοκατσάβιδο και το παλμικό. Εντάξει τα ντεβαλτ ειναι καλύτερα, όπως και τα Μιλγουόκι και τα χίλτι εννοείται... Το μείον για έμενα που έχω πιάσει πολλά τέτοια επί χρόνια λόγω δουλειάς, είναι το βάρος. Αν δουλεύεις επαγγελματικά, θα σε κουράσουν. Για ερασιτέχνη είναι ότι καλύτερο! σε τέτοιες τιμες δεν παιζονται απλα… μετα από παροτρυνση πηρε ο κολλητος την κλασσικη ηλεκτροκολληση που βγαζει κάθε εξαμηνο στο 50 ευρω... 2φορες που την χρειαστηκαμε (κολληση σπασμενου κρεββατιου, δημιουργια πορτας σε αγρο) κυριολεκτικα εβγαλε τα λεφτα της... παρε τηλ σιδερα να ερθει να σου κανει 2 κολλησεις πχ (ουτε ένα ηλεκτροδιο ) να δουμε ποσο θα σου παρει... 1
panasim Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δουλεύω επαγγελματικα από το lidl δραπανοκατσάβιδο 18 volt του χω βγάλει τα μάτια μία φορά μου έτυχε να κάνω καμιά πενηνταριά σπειρώματα με κολαούζο σε αλουμίνιο έπρεπε να τα πάω στο εργαστήριο αλλά είχε ένα μαγαζί από κάτω είχε κολαούζα m6 την τριάδα βαριόμουνα είχα το εργαλείο λέω ας δοκιμάσω κάποια στιγμή άρχισε να μυρίζει το βερνίκι από τα πηνία είχανε υπερθερμανθεί όμως δεν σταμάτησε γιατί πιθανόν Ε δεν έχει θερμικό για σταματήσει από την άλλη όμως στη δουλειά την έβγαλε και μπαταρίες μία χαρά έχω πάρει βέβαια και 20 volt και πάρα πολλά εργαλεία που μπορεί να τα είχα αλλά με την τιμή που έχουν άστα να υπάρχουν.
ollandos1980 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 εχοντας δει λιγο την ψιλοκουβεντα ..να πω την αποψη μου εμπειρικη και μη .... parkside ....για τα λεφτα τους μια χαρα...για χομπυστα ειδικα που θα κανει 2-3 κουτσοδουλειες μια στο τοσο ..ιδανικο....για επαγγελματια που βαραει αλυπητα δεν κανει θα γονατισει ...και το μηχανημα και οι μπαταριες δεν ειναι για βαρβατο φορτο και ζορικα πραγματα ..απολυτως λογικο και φυσιολογικο ...ξεκαθαρα ειναι μια τιμια αγορα για αυτους που τους ειναι ιδανικο σε αυτα που ζητανε B&D ...2 ΦΟΡΕΣ πηρα πολυ ωραια σαν σχεδιο μηχανηματα (οχι τρυπανια ) αλλα μιλαμε για ΤΗΝ μουφα ...ποιοτητα πολυ χαλια ...πιστευω μαλλον ειναι η χειροτερη εταιρια ...οποια αλλη θα εχει καλυτερο προιον ..απλα ο σχεδιαστης τους ειναι πολυ καλος ..σαν ιδεα ειναι καλα στο τι θα μπορουν να κανουν και τι ευκολιες παρεχουν ..στην πραξη αστο καλυτερα δεν θα ζησουν ουτε 2 μερες ... και τελος για οποιον ενδιαφερεται ...δεν θυμαμαι ειτε 90 ειτε 99 ευρω ..εχει προσφορα το eshop ..στανλευ 18αρι κρουστικο με 2 μπαταριες 1.3 ..οκ λιγο μικρες αλλα απο σχολια εδω και εκει λενε οτι κρατανε καλα ...τα δε στανλευ ειναι αυστηρα ...δηλαδη πανε με βαση της προδιαγραφες ..αν δουλευεις ενα μηχανημα τους σε δουλειες που ειναι εντος του βεληνεκου του ..δεν θα σε αφησει ισως και ποτε, λιγο παραπανω να περασεις τα ορια του αντιο ....και τελος τα bosch ...τα πραγματικα επαγγελματικα τους ειναι ποιο ακριβα απο διαμαντια ....πουλαει πολυ ποιο ακριβα απο ολους στα φθηνα της μονο δελεαρ η εγγυηση που δεν δινουν συνηθως οι φθηνες μαρκες ...και λιγο ποιο λεπτομερη σχεδιασμο ... 1
panasim Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Το μόνο εργαλείο bosch που βγάζω το καπέλο είναι ένα δράπανο της δεκαετίας του 60 κληρονομιά από τον πατέρα μου δεν έχει πάθει τίποτα του αλλάζουμε καρβουνάκια και πάνω στο άνοιγμα το καθαρίζω και το λιπαίνω. Το έχουμε χρησιμοποιήσει μέχρι και σε αντικατάσταση μοτέρ μηχανήματος. Τα καινούργια είναι για κλάματα τα γρανάζια είναι από κασσίτερο ή πλαστικό στη χειρότερη. Το bosch έχει κανονικά ατσαλίνα για να βρεις τέτοια είναι αδύνατον εκεί είναι η διαφορά στην ποιότητα. Οι περισσότεροι κατασκευαστές τα φτιάχνουν πια στην Κίνα και όλα είναι χαμηλής ποιότητος. Πιο πολύ βέβαια επειδή παλιά χρησιμοποιούσαν Βακελίτη και τώρα χρησιμοποιούν πλαστικό της κακιάς ώρας πιθανόν πριν τα γρανάζια να μείνει από διακόπτη και άλλα προβλήματα στην πλαστικουρά τους.
PoliospA Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Εγώ τα εργαλεία που χρησιμοποιώ πολύ τα παίρνω καλά κυρίως μακιτα αυτά που χρησιμοποιώ μια στις τόσες παρκσιντ λιτλ
Salvation81 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καποιος μου ειχε πει καποτε πως τα Parkside ειναι τα πρασινα της Bosch που τα αγοραζει η Parkside οταν βγαινει νεα σειρα και τα κανει rebrand, εχει ακουσει κανεις τιποτα τετοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις