Προς το περιεχόμενο

Κωδικός με τελίτσες(εμφάνιση)

sonikk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους.Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε πώς μπορω να εμφανισω τον κωδικο μου στο tools.otenet.gr που μπαινω.εχω cosmote και απο εκει στελνω sms κτλ.Εκει μπαινω πατωντας το mail μου και απο κατω βαζοντας τον κωδικο.Oμως εκανα διαγραφη cookies και εχω ξεχασει τον κωδικο που ειχα συνηθισει και ο οποιος εμφανιζεται με τελιτσες.Θα μπορουσα να κανω ληψη νεου κωδικου αλλα δεν επιθυμω,ειχα συνηθισει τον παλιο.Πώς μπορω να εμφανισω και να δω τον κωδικο που ειναι με τελιτσες τωρα?Γίνεται?

Σας ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, sonikk είπε

Θα μπορουσα να κανω ληψη νεου κωδικου αλλα δεν επιθυμω,ειχα συνηθισει τον παλιο

Ρε τσάκαλε πως μπορείς να έχεις συνηθίσει τον παλιό κωδικό αλλά ταυτόχρονα να μην τον θυμάσαι;;;;

Εκτός και αν δεν έχεις πρόσβαση στο cosmote κινητό τηλέφωνο και μας λες παπάτζες…

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, sonikk είπε

Γεια χαρα σε ολους.Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε πώς μπορω να εμφανισω τον κωδικο μου στο tools.otenet.gr που μπαινω.εχω cosmote και απο εκει στελνω sms κτλ.Εκει μπαινω πατωντας το mail μου και απο κατω βαζοντας τον κωδικο.Oμως εκανα διαγραφη cookies και εχω ξεχασει τον κωδικο που ειχα συνηθισει και ο οποιος εμφανιζεται με τελιτσες.Θα μπορουσα να κανω ληψη νεου κωδικου αλλα δεν επιθυμω,ειχα συνηθισει τον παλιο.Πώς μπορω να εμφανισω και να δω τον κωδικο που ειναι με τελιτσες τωρα?Γίνεται?

Σας ευχαριστω!

Βρωμάει η δουλειά.

Αλλά αν είναι περασμένος ένας κωδικός σε κάποιο πρόγραμμα ή που στο ΙΕ στο βγάζει με τελίτσες (πχ όταν μπαίνεις locally στο interface κάποιου modem και πας εκεί που έχεις βάλει τα password) δοκίμασε το παρακάτω util

https://www.nucleustechnologies.com/Unmask-Password-Show-Reveal-Stars.html

Επεξ/σία από DrLo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, DrLo είπε

Βρωμάει η δουλειά.

Εγώ ξέρεις τι υποψιάζομαι ότι έχει συμβεί;;;;

O κανονικός χρήστης του λογαριασμού συνδέθηκε μια φορά από τον υπολογιστή του και δίστιχός γι αυτόν έμεινε αποθηκευμένος ο κωδικός του και αυτός επωφελήθηκε από αυτό και είχε πρόσβαση στον λογαριασμό του…

Και τώρα λέει χαζομάρες ότι δεν θέλει να βγάλει νέο κωδικό γιατί συνήθισε τον παλιό κωδικό…

Aυτόν που ομολογεί ότι δεν θυμάται!!!!!!!!

Γιατί για να βγάλεις νέο κωδικό θέλεις φυσική πρόσβαση στο cosmote τηλέφωνο…

Αλλά πως να το κάνει χωρίς να το καταλάβει ο νόμιμος κάτοχος;;;;

Επεξ/σία από andreas1gr

Για ηθικούς λόγους (τουλάχιστον) καλό θα ήταν κάποιοι να μην δίνετε στο πιάτο τους τρόπους. Προσωπικά τα λεγόμενα δεν με πείθουν και μακάρι να πέφτω έξω.

Ας επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών να γίνει επαναφορά κωδικού.

σε οσους αμφισβητουν τα λεγομενα μου και θεωρουν οτι λεω ψεμματα ας μην απαντουν. το γεγονος οτι εχω αρκετο διαστημα να χρησιμοποιησω την υπηρεσια του οτε που εχω συμβολαιο 24μηνο δεν με κανει ουτε ψευτη,ουτε απατεωνα. και μπαινω απο υπολογιστη για την υπηρεσια που πληρωνω οχι απο κινητο.αν και απο κινητο γινεται.

αντιλαμβανομαι την καχυποψια μερικων απλα δεν συνηθιζω να αλλαζω τοσο ευκολα κωδικους δεδομενου οτι εχω αρκετους και μπερδευομαι αν και τους γραφω για να τους θυμαμαι.το συγκεκριμενο τον ειχα απο το 2015 και ηθελα τον ιδιο για συναισθηματικους λογους και εχω φαει τον κοσμο να τον βρω αλλα δεν μπορεσα.

δεν εγινε και τιποτα σπουδαιο.το πολυ πολυ να κανω ανακτηση κωδικου.αλλα θα ηθελα να μαθω και την διαδικασια αποκαλυψης οταν εχει τελειες  ο κωδικος ωστε αν ξεχασω κατι παλι να ξερω τον τροπο.σε αυτα τα θεματα δεν ειμαι ιδιατερα γνωστης ουτε ειδικος.δεν εχω ασχοληθει και πολυ για να πω την αληθεια.νομιζα οτι ηταν κατι απλο. 

επισης προσπαθησα να παρω τηλεφωνο το 13888 και ημουν στην αναμονη επι 25λεπτο. μου εβγαζε και ενα μηνυμα οτι η επικοινωνια με εκπροσωπο ειναι εξαιρετικα περιορισμενη και ενδεχεται η κληση να μην εξυπηρετηθει. μετα το 25 λεπτο η κληση κλεινει αυτοματα.ξαναπηρα αλλα στο τεταρτο πανω βαρεθηκα και το εκλεισα.προφανως λογω των μετρων το προσωπικο ειναι μειωμενο και δεν απαντα. δεν μου εχει ξανατυχει ομως .πριν γινουν τα μετρα συνδεομουν παντα εντος λεπτου με εκπροσωπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Για ηθικούς λόγους (τουλάχιστον) καλό θα ήταν κάποιοι να μην δίνετε στο πιάτο τους τρόπους. Προσωπικά τα λεγόμενα δεν με πείθουν και μακάρι να πέφτω έξω.

Ας επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών να γίνει επαναφορά κωδικού.

Ελα ρε κύριε ηθικέ (τουλάχιστον). Καλά που είσαι και εσύ να μας μάθεις τι είναι ηθικο και τι όχι.

Προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να πιστέψω τον TS (αν και μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο). Το ότι δείχνεις σε κάποιον τι μπορεί να κάνει ένα εντελώς νόμιμο πρόγραμμα δεν είναι ούτε ανήθικο ούτε τίποτα άλλο (τουλάχιστον).

Και αλιμονο τώρα να δεχθούμε να μας κάνουν μαθήματα ηθικολογίας τυχαίοι insomniac.

Επεξ/σία από DrLo
  • Confused 3
  • Sad 1

52 λεπτά πριν, DrLo είπε

Ελα ρε κύριε ηθικέ (τουλάχιστον). Καλά που είσαι και εσύ να μας μάθεις τι είναι ηθικο και τι όχι.

Προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να πιστέψω τον TS (αν και μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο). Το ότι δείχνεις σε κάποιον τι μπορεί να κάνει ένα εντελώς νόμιμο πρόγραμμα δεν είναι ούτε ανήθικο ούτε τίποτα άλλο (τουλάχιστον).

Και αλιμονο τώρα να δεχθούμε να μας κάνουν μαθήματα ηθικολογίας τυχαίοι insomniac.

Τραγικός...

53 λεπτά πριν, sonikk είπε

σε οσους αμφισβητουν τα λεγομενα μου και θεωρουν οτι λεω ψεμματα ας μην απαντουν. το γεγονος οτι εχω αρκετο διαστημα να χρησιμοποιησω την υπηρεσια του οτε που εχω συμβολαιο 24μηνο δεν με κανει ουτε ψευτη,ουτε απατεωνα. και μπαινω απο υπολογιστη για την υπηρεσια που πληρωνω οχι απο κινητο.αν και απο κινητο γινεται.

αντιλαμβανομαι την καχυποψια μερικων απλα δεν συνηθιζω να αλλαζω τοσο ευκολα κωδικους δεδομενου οτι εχω αρκετους και μπερδευομαι αν και τους γραφω για να τους θυμαμαι.το συγκεκριμενο τον ειχα απο το 2015 και ηθελα τον ιδιο για συναισθηματικους λογους και εχω φαει τον κοσμο να τον βρω αλλα δεν μπορεσα.

δεν εγινε και τιποτα σπουδαιο.το πολυ πολυ να κανω ανακτηση κωδικου.αλλα θα ηθελα να μαθω και την διαδικασια αποκαλυψης οταν εχει τελειες  ο κωδικος ωστε αν ξεχασω κατι παλι να ξερω τον τροπο.σε αυτα τα θεματα δεν ειμαι ιδιατερα γνωστης ουτε ειδικος.δεν εχω ασχοληθει και πολυ για να πω την αληθεια.νομιζα οτι ηταν κατι απλο. 

επισης προσπαθησα να παρω τηλεφωνο το 13888 και ημουν στην αναμονη επι 25λεπτο. μου εβγαζε και ενα μηνυμα οτι η επικοινωνια με εκπροσωπο ειναι εξαιρετικα περιορισμενη και ενδεχεται η κληση να μην εξυπηρετηθει. μετα το 25 λεπτο η κληση κλεινει αυτοματα.ξαναπηρα αλλα στο τεταρτο πανω βαρεθηκα και το εκλεισα.προφανως λογω των μετρων το προσωπικο ειναι μειωμενο και δεν απαντα. δεν μου εχει ξανατυχει ομως .πριν γινουν τα μετρα συνδεομουν παντα εντος λεπτου με εκπροσωπο.

Σε πιστέψαμε...

57 λεπτά πριν, sonikk είπε

Συγνώμη αν ακούγεται κάπως, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να πω τον τρόπο, και ας με κράζει η μισή Ελλάδα, ποσός με ενδιαφέρει.

Παρ'ολα αυτά , αν κάνεις ανάκτηση, μπορείς μετά να ξαναβάλεις αυτόν που θέλεις.

Επίσης αντί για το 13888 , κάλεσε στο 13788. Θα απαντήσουν το πολύ σε 5 λεπτά και είναι χωρίς χρέωση. Δεν είναι θέμα δουλειάς, είναι θέμα ότι σε γράφουν κανονικά (και σένα και μένα που έτρωγα τη ζωή μου με την "εξυπηρέτηση" τους). Το νούμερο αυτό έχει σώσει πολύ κόσμο. Δοκίμασε και θα δεις :) 

1 ώρα πριν, DrLo είπε

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω καν.

Δεν έκανα μάθημα σε κανέναν. Το ότι θεωρείς τον εαυτό σου ειδικευμένο ηθικολόγο και τους άλλους τυχαίους insomniac's με ξεπερνάει. 

Για γέλια είσαι :D 

*Α, και επειδή το θέμα βλέπω να κλειδώνει όπου ναναι , δεν θα ασχοληθώ παραπάνω μαζί σου, υπόσχομαι όμως ότι θα παρακολουθώ και θα γελάω. Φιλάκια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...