Gunix Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας. Έχω τον δίσκο MDL: WD500ABYS, DATE: 27 MAY 2007, DCM: HHNCHV2CAB. To πρόβλημα μου είναι το έξης. Όταν ήρθα στο σπίτι ο υπολογιστής μου δεν ανταποκρινόταν δηλαδή δεν μου άνοιγε αρχεία, φακέλους..... Επίσης, άκουγα τον δίσκο να κάνει τακ τακ τακ η κεφαλί του. Επίπλεον, Όταν το έκλεισα και τον ξανά άνοιξα, άκουγα πάλη το ίδιο και μετά σταμάτησε. Μετά έκανε πάλη τον ίδιο θόρυβο αλλά σταμάτησε εντελός. Υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί ο δίσκος; Μήπως πρόβλημα η πλακέτα ή κεφαλί; Τέλος, αν το ανοίξω θα χαλάσει ο δίσκος; αν είναι να φτιάξω την κεφαλί; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Gunix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο δισκος δεν φτιαχνεται. Υπαρχει εξειδικευμενο service για την ανακτηση δεδομενων (εχει κοστος), αλλα ο δισκος δυστυχως δεν μπορει να επισκευαστει αν ειναι προβλημα κεφαλης. Αν ειναι θεμα πλακετας ή κατι που μπορει να αλλαχτει, τοτε ισως να μπορει να διορθωθει. Και παλι ομως τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Gunix είπε Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας. Έχω τον δίσκο MDL: WD500ABYS, DATE: 27 MAY 2007, DCM: HHNCHV2CAB. To πρόβλημα μου είναι το έξης. Όταν ήρθα στο σπίτι ο υπολογιστής μου δεν ανταποκρινόταν δηλαδή δεν μου άνοιγε αρχεία, φακέλους..... Επίσης, άκουγα τον δίσκο να κάνει τακ τακ τακ η κεφαλί του. Επίπλεον, Όταν το έκλεισα και τον ξανά άνοιξα, άκουγα πάλη το ίδιο και μετά σταμάτησε. Μετά έκανε πάλη τον ίδιο θόρυβο αλλά σταμάτησε εντελός. Υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί ο δίσκος; Μήπως πρόβλημα η πλακέτα ή κεφαλί; Τέλος, αν το ανοίξω θα χαλάσει ο δίσκος; αν είναι να φτιάξω την κεφαλί; Αν κατάλαβα καλά ανοίγει ο υπολογιστής, κάνει μπιπ, μπαίνει στο Bios και συνεχίζει με μαύρη οθόνη. Αν γνωρίζετε, ανοίξτε τον υπολογιστή (κουτί) και δείτε αν οι συνδέσεις του δίσκου είναι Ο.Κ. Αν ναι, πατήστε το κουμπί να ανοίξει το σύστημα. Αν κάνει τα ίδια τότε ένα από τα τρία συμβαίνει: 1) Γρατσουνίστηκαν οι δίσκοι από απότομο σβήσιμο του υπολογιστή. 2) Έχει χαλάσει η κεφαλή. 3) Έχει καεί η πλακέτα. Ποτέ και για κανένα λόγο -εκτός αν είναι για πέταμα- δεν ανοίγουμε το δίσκο. Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εταιρεία ανάκτησης δεδομένων (min. χρέωση 200€). Αν θέλετε να ρισκάρετε πιστεύοντας ότι είναι το τρίτο, βάλτε μια αγγελία ζήτησης ίδιου δίσκου (με ευκρινή φωτογραφία μπρος/ πίσω), καθώς και εδώ. Αν βρείτε θα πρέπει να πάτε σε τεχνικό να σας αλλάξει το Bios chip. Αν πετύχει παίρνετε τα αρχεία σας και σουτ. Αν δεν πετύχει... αυξήσατε το κόστος της α(γα)νάκτησης. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα