Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα απο την αποθηκη μου διαφορα σκευη που ειχα χωμενα (σερβιτισα, πιατελες, κουζινικα, ταπερακια) και λογω υγρασιας μυριζουν μουχλιλα. Πως μπορω αυτα να τα καθαρισω για να μπορεσω να τα χρησιμοποιησω. Ειδικα ενα βραστηρα που θελω που θα μου ναι χρησιμος σιχαινομαι να τον χρησιμοποιησω.

Δημοσ.

Μάλλον θα 'ναι καλύτερο να πετάξεις οτιδήποτε ξύλινο, μιας και είναι πορώδες υλικό. Για τα υπόλοιπα, ακόμα και σαπούνι, ζεστό νερό και ξύδι κάνει δουλειά. 

Δημοσ.

Ξυλινα τα πεταξα ειδη γιατι ηταν μες στην πρασινη της μουχλας. Μεταλλικα τα μιουλασα σε καυτο νερο μια βδομαδα τωρα αλλα παλι ψιλομυριζουν. Σοδα ξυδι ομως δε σκεφτηκα να βαλω

Επισης μουλιαζει και κατι ελαστικα σουπλα αλλα και αυτα εξακολουθουν να μυριζουν

Με το βραστηρα τι θα κανω. Απο το πρωι βαζω να ζεσταινω νερο και το χυνω, μπας και ξεμυρισει

Δημοσ.

Με σκέτο νερό μην περιμένεις να γίνει δουλειά, συν ότι δεν τ' απολυμαίνεις κιόλας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικό πλύσιμο με νερό και σαπούνι πιάτων, αν υπάρχει έντονη μυρωδιά που δεν φεύγει, αφού τα πλύνεις πρώτα βαλτα όλα σε κάποια λεκάνη και ρίξε μέσα ζεστό νερό και ξύδι για την μυρωδιά. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Καλη απολυμανση κανει το χλωριο. Καλο τριψιμο με χλωρίνη, και μετα κανε πολλα περασματα ξεπλυμα με νερο και σαπουνι. Μετα βαλε σοδες, λεμονια, ξυδια και οτι αλλο θες για να φυγουν οι μυρωδιες, εγω προτιμω λεμονι. Αν εχεις τριψει παντου καλα τοτε μονο η χλωρινη θα μυριζει, αλλα και παλι νομιζω δε θες αυτη τη μυρωδια στα πιατα σου.

Υποψη, ΠΟΤΕ καυτο νερο με χλωρινη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...