NOODLE Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 καλησπέρα εκει που επαιζα games εσβησε το pc και μετα απο 5 δευτερολεπτα έκανε power on. εμφανίζοντας μου το παρακάτω μήνυμα Asus Anti-Surge Protection was Triggered. Απ οσο εψαξα εχει να κάνει λέει με το τροφοδοτικό/μητρική. 1η φορά το συναντάω. Ετρεξα stress tests σε cpu/gpu αλλα δεν το ξανα έκανε.Σας εχει συμβει ποτε κάτι αντίστοιχο και τι κάνατε; Ευχαριστώ Συνθεση υπολογιστή 6700k asus vIII maximus formula 4x8gb gskill 3000mhz gtx 1070 psu cm silent pro 850w custom waterloop laing d5 αντλια
NOODLE Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, LastWitchHunter είπε Έχεις τιποτα περιεργες USB συσκευες συνδεμενες .Για αρχη αποσυνδεσε οτι περιττό μήπως καποια βραχυκυκλώνει camera ποντικι πληκτρολογιο και ups να αφησω μονο ποντικι πληκτρολογιο ; το περιεργο είναι οτι δεν το κανει συνεχεια.. μου το έκανε 1η φορα πριν ενα μήνα αλλαξα rail στο τροφοδοτικό (λεω αρχιζει να πεθαίνει) χθες προχθες μου το έκανε 3 φορες μεχρι τώρα και μονο κατα την διάρκεια του gaming
elpenor Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 38 λεπτά πριν, NOODLE είπε camera ποντικι πληκτρολογιο και ups να αφησω μονο ποντικι πληκτρολογιο ; το περιεργο είναι οτι δεν το κανει συνεχεια.. μου το έκανε 1η φορα πριν ενα μήνα αλλαξα rail στο τροφοδοτικό (λεω αρχιζει να πεθαίνει) χθες προχθες μου το έκανε 3 φορες μεχρι τώρα και μονο κατα την διάρκεια του gaming Χωρίς το UPS το κάνει;
NOODLE Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, elpenor είπε Χωρίς το UPS το κάνει; δεν το δοκιμασα. θα συνδεσω αν ειναι απ ευθειας το pc στη πριζα
afm Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Με ένα Google search θα βρεις πολλά posts για το θέμα σου. Υπάρχει μάλιστα και ένα στο Insomnia εδώ. 1
NOODLE Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 33 λεπτά πριν, afm είπε Με ένα Google search θα βρεις πολλά posts για το θέμα σου. Υπάρχει μάλιστα και ένα στο Insomnia εδώ. εψαξα εννοειται στο google πριν ανοιξω θεμα. αλλοι ομως γράφουν για μητρική αλλοι για τροφοδοτικό.. απλα ήθελα να δω και τις ελληνικες προτάσεις
logvphys Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Το ups που εχεις δουλευει καλα? Εχει μπαταρια καλη?
snbblp Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, NOODLE είπε εψαξα εννοειται στο google πριν ανοιξω θεμα. αλλοι ομως γράφουν για μητρική αλλοι για τροφοδοτικό.. απλα ήθελα να δω και τις ελληνικες προτάσεις 99% είναι ασταθές τροφοδοτικό, που μετά από "ζόρι", αντί να επανέλθει στην ονομαστική τάση κάνει ένα μικρό σύντομο overshoot πάνω από αυτή. Οφείλεται στην κακή απόσβεση στην σχεδίαση του βρόγχου ελέγχου (για τους παροικούντες των ΣΑΕ). Δοκίμασε ένα άλλο.
NOODLE Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, snbblp είπε 99% είναι ασταθές τροφοδοτικό, που μετά από "ζόρι", αντί να επανέλθει στην ονομαστική τάση κάνει ένα μικρό σύντομο overshoot πάνω από αυτή. Οφείλεται στην κακή απόσβεση στην σχεδίαση του βρόγχου ελέγχου (για τους παροικούντες των ΣΑΕ). Δοκίμασε ένα άλλο. μετα απο ζορι; και πως εξηγεις οτι μου βγαζει ταυτοχρονο stress test σε cpu και gpu? το γαμωτο ειναι οτι βρίσκομαι σε νησι και δεν έχω κανενα φίλο να δοκιμάσω αλλο high end τροφοδοτικο
snbblp Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 46 λεπτά πριν, NOODLE είπε μετα απο ζορι; και πως εξηγεις οτι μου βγαζει ταυτοχρονο stress test σε cpu και gpu? το γαμωτο ειναι οτι βρίσκομαι σε νησι και δεν έχω κανενα φίλο να δοκιμάσω αλλο high end τροφοδοτικο Τα μεταβατικά δεν οφείλονται σε αυτό καθαυτό το μέγεθος του φορτίου αλλά στην απότομη μεταβολή του, ή σε διόρθωση μετά από μεγάλη μεταβολή στο δίκτυο. Αυτό το πρόβλημα λύνεται είτε με μακρόχρονη καταγραφή, είτε με δοκιμές.
grmaster2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το δίκτυο. Μάλλον στο τροφοδοτικό ανέβηκε ή έπεσε πολύ η τάση και η μητρική το μέτρησε με κάποιο τρόπο. Η είναι λάθος η μέτρηση της μητρικής ή έχει θέμα το τροφοδοτικό. Δεδομένου ότι το τροφοδοτικό είναι παλιό και group regulated δεν μου κάνει εντύπωση, δοκίμασε κανένα άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα