alan2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Utopia13 είπε Το οποίο δε χρειάζεται να βάλεις ποτέ. ζήτησε key πριν το upgrade, αλλιώς δεν ξεκίναγε η διαδικασία εγκατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, alan2 είπε ζήτησε key πριν το upgrade, αλλιώς δεν ξεκίναγε η διαδικασία εγκατάστασης. Οκ σορυ τώρα κατάλαβα τι προσπαθούσες να κάνεις, νόμιζα έκανες clean install. Ε, τι περίμενες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν το περίμενα σε αυτό το σημείο. Εβαλα ένα κλειδί (3 ευρω απο ebay) Το upgrade ξεκίνησε αλλά απέτυχε και επανήλθε σε windows 7. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από alan2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στις 7/4/2020 στις 12:46 ΜΜ, alan2 είπε Δεν το περίμενα σε αυτό το σημείο. Εβαλα ένα κλειδί (3 ευρω απο ebay) Το upgrade απέτυχε και επανήλθε σε windows 7. Πάντως αν κρακαρεις τα 7, νομίζω κάνει upgrade σε κανονικά 10. Εμένα τουλάχιστον πριν 2 χρόνια έτσι έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Εγώ σε τρία 7άρια που το προσπάθησα δεν μου πέτυχε σε καμία περίπτωση. Μετά την εγκατάσταση ζητούσε ενεργοποίηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα