Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση windows 10 χωρίς USB και χωρίς DVD

alan2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχεις 2ο pc με windows στο ιδιο δικτυο, μπορεις να εκκινησεις το δικο σου pc απο το δικτυο (network boot) και στο αλλο pc να στησεις το serva ετσι, κανοντας την εγκατασταση μεσω δικτυου.
https://medium.com/mitchtalmadge/using-serva-to-install-windows-over-your-home-network-4cff21464b55

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάνεις εγκατάσταση σ ένα άλλο pc η κλωνο δίσκο από άλλο  και με την διαδικασία sysprep τον πας στο δικό σου  Αν έχεις floppy στο pc (και ξεχασμένη καμιά δισκέτα για να γράψεις το iso ) στην ενότητα  εκκίνηση υπολογιστή από USB αν δεν το υποστηρίζει η μητρική μου   εδώ  Έχω κάνει χρήση αυτής της διαδικασίας πολλές φορές για ποιο γρήγορα  οταν δεν μπουταρει η μητρική από usb Σε περίπτωση που έχεις cd drive είναι ακόμα ποιο εύκολο 

Επεξ/σία από hp8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν κλείσεις το pc, συνδέσεις το usb σε μια από τις πίσω θύρες κατά προτίμηση, μπουτάρεις και μπεις στο bios με DEL, στην καρτέλα boot και στην επιλογή boot device priority δε σου εμφανίζει το usb στη λίστα;
Το usb θα το κάνεις με το rufus και θα αλλάξεις το gpt σε mbr αλλιώς δεν πρόκειται να μπουτάρει από usb.

Δεν έχω ξανασυναντήσει μητρική 775 και μάλιστα επώνυμη (asus) που να μην μπουτάρει από usb, εκτός κι αν είναι καμένες όλες οι usb την μητρικής.

Επεξ/σία από micos000

2 ώρες πριν, alan2 είπε

Στο παλιο PC της υπογραφής μου δεν μπορεί να κάνει boot απο USB, ούτε DVD έχει .

Μπορεί να εγκαταστήσει windows 10 μόνο απο το σκληρό δίσκο?

Με το bootable usb stick πάνω, μπες στο bios, boot, boot device priority, και βάλε το στικάκι πρώτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 ώρες πριν, tinapo είπε

Στο δικό μου που έχει μια GA-P55-USB3 δεν μπουτάρει όταν βάζω το στικάκι στην USB3 αλλά μόνον από τις USB2

Εξωτερικό DVD δεν μπορείς να βρεις;

Eξωτερικό DVD δηλαδή USB? Δεν κανει boot απο SATA και δεν μπορώ να βρώ IDE DVD.

13 ώρες πριν, snbblp είπε

Με το bootable usb stick πάνω, μπες στο bios, boot, boot device priority, και βάλε το στικάκι πρώτο.

Δεν υπάρχει επιλογή boot απο USB.

https://imgur.com/a/ZJBVuv4

Επεξ/σία από alan2

29 λεπτά πριν, alan2 είπε

Εντάξει  Από κει και μετά τι έχεις πάνω στο κουτί από οπτικά μέσα ? cd rom η  floppy δεν έχεις ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω cd rom ούτε floppy πια. Μονο σκληρο δίσκο. Το bootable usb που είχα φτιαξει ηταν για 64 bit. και με αυτό συνδεδεμένο δεν εμφανίζει boot usb στο BIOS 

Επεξ/σία από alan2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, alan2 είπε

Δεν έχω cd rom ούτε floppy πια. Μονο σκληρο δίσκο. Το bootable usb που είχα φτιαξει ηταν για 64 bit. και με αυτό συνδεδεμένο δεν εμφανίζει boot usb στο BIOS 

Φίλε, με 1,5Gb DDR1 RAM δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις τίποτα και τo μηχάνημα αυτό είναι τόσο παλιό που δεν αξίζει καμμία απολύτως αλλαγή.

Το φθηνότερο refurbish της αγοράς με 50 ευρώ είναι κλάσεις ανώτερο από ότι έχεις τώρα, μήπως καλύτερα να το δείς διαφορετικά ;;

Επεξ/σία από dpolal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω και καινούριο pc με 8GB DDR4 έλεγα μήπως γίνεται η αναβάθμιση σε w10 στο παλιό pc.

Tώρα τρέχω τον windows 10 setup στο παλιο pc απο το σκληρό δίσκο, είναι στο στάδιο creating windows 10 media

edit:

θέλει product key

Επεξ/σία από alan2

7 ώρες πριν, alan2 είπε

Eξωτερικό DVD δηλαδή USB? Δεν κανει boot απο SATA και δεν μπορώ να βρώ IDE DVD.

https://imgur.com/a/ZJBVuv4

Τότε η ευκολότερη λύση είναι η προσωρινή σύνδεση ενός DVD για την εγκατάσταση και η αποσύνδεσή του μετά από αυτήν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...