stako Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Κανένας για multi? Μπορώ να κάνω server μέσω DSL....... Δεν ξέρω πόσους σηκώνει η γραμμή, δοκιμάζουμε και βλέπουμε
stako Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Are u sure? :wink: Λες ε? Ίσως και να έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα έτσι......
papadakn Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Pantws an kapoios to exei aythentiko kai psinetai egw mesa eimai. Pantws me to ISDN paizw kala se xenous servers...
stako Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Επανήλθα! Τελικά οποιοσδήποτε παίζει μέσω GameSpy μέσα από το παιχνίδι! Οπότε αντε, αν είναι να οργανώσουμε κανά game. Ποιός είναι μέσα, πότε, τι ώρα κτλ
razkal Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Pantws an kapoios to exei aythentiko kai psinetai egw mesa eimai. Pantws me to ISDN paizw kala se xenous servers... kai me pstn (ping>320!) den iparxei provlima
stako Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Και για να γίνω πιο σαφής μπορείτε να μπείτε gamespy χρησιμοποιώντας το.......backup του παιχνιδιού.........
Jonous Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Από χθες παίζω το CMR4. Το mullti είναι πολύ καλή φάση. Κάπου πήρε το μάτι μου κι έναν Έλληνα σ'ένα παιχνίδι. Βάλτε (grc) να καταλαβαινόμαστε Με pstn και παίζω μια χαρά. Πριν λίγο πήρα ένα προταθληματάκι με άλλους 2 :twisted: 8) Καλές μάχες!!!
stako Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Από χθες παίζω το CMR4. Το mullti είναι πολύ καλή φάση. Κάπου πήρε το μάτι μου κι έναν Έλληνα σ'ένα παιχνίδι. Βάλτε (grc) να καταλαβαινόμαστε Με pstn και παίζω μια χαρά. Πριν λίγο πήρα ένα προταθληματάκι με άλλους 2 :twisted: 8) Καλές μάχες!!! Ακριβώς έτσι είναι! Κι εγώ έπαιζα διπλό με ένα φίλο που ήταν μέσα με απλή 56k! Για αυτό λέω αν θέλει κανείς να οργανώσουμε rally......
Jonous Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Πρέπει να δώσουμε ένα ραντεβού και να μπούμε μόνο έλληνες, ίσως με pswd. Θα πέσει γέλιο :twisted: (Α ρε Amiga με τα ωραία σου... )
stako Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Πρέπει να δώσουμε ένα ραντεβού και να μπούμε μόνο έλληνες' date=' ίσως με pswd. Θα πέσει γέλιο :twisted: (Α ρε Amiga με τα ωραία σου... )[/quote'] Άντε να το οργανώσουμε λοιπόν! Πότε λέτε να μπούμε?
stako Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Χμμ......μόλις παρατήρησα το εξής: Στο μηχάνημα μου έχω 384 σύνδεση με το ADSL modem να συνδέεται σε switch και από εκεί σε 2 PC. Επίσης τρέχει και software firewall. Κάνω add το game ώστε να το αφήνει να παίξει το firewall. Μέσα από το game βλέπω κανονικά gamespy και μπαίνω σε games που έχουν φτιάξει άλλοι.....ΑΛΛΑ όταν κάνω εγώ host δεν φαίνομαι πουθενά........ Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό???
Jonous Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 χμμμ Εγώ εχθές το βράδυ πήγα στο συνηθησμένο μου στέκι-netcafe και ένα από τα παιδιά που δουλεύουν εκεί μόλις πρώτη φορά δοκίμαζε το παιχνίδι online. Κατά περίεργο τρόπο συνέβαινε το αντίθετο με σένα, δηλ. δε μπορούσαμε να μπούμε σε κανένα από τα παιχνίδια της λίστας, αλλά όταν κάναμε host δικό μας game μπήκε πολύς κόσμος και έπαιζε κανονικά. Απ'ότι ξέρω έχουν κι αυτοί firewall. Τώρα τι παίζει θα σε γελάσω...
mindtrapper Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Isos aytoi ekanan allow to incoming tcp/udp eno to paidi edo kanei allow to outgoing... dokimase na kleiseis to firewall kai xanadokimase. an doulepsei tote psaxe na deis ti port xrisimopoiei to paixnidi kai kane configure to firewall sou na epitrepei sto port ayto kai incoming kai outgoing connections... mia idea, an de doulepsei edo eimaste...
stako Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δυστυχώς ούτε με απενεργοποιημένο firewall μπορώ να κάνω host....... Και το περίεργο είναι ότι παίζω πολλά ακόμα multi στο net και δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πρόβλημα......... Επίσης και στο modem είναι off το firewall........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.