Προς το περιεχόμενο

Karcher commercial HD 5/12C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο πιεστικό το KARCHER COMMERCIAL HD 5/12C και θα ήθελα να μάθω πόσα bar είναι και πόσα λίτρα νερό ξέρει κάποιος;

Ευχαριστώ

may-phun-rua-ap-luc-karcher-hd-5-12-c-1.jpg

Δημοσ.

Φίλε δεν είναι αυτό εμένα είναι κίτρινο χρώμα το πιεστικό δεν βλέπεις την φωτογραφία που έβαλα αυτό που έστειλες είναι το καινούριο μοντέλο και google έχω αλλά δεν το βρίσκω

Δημοσ.

Τουλάχιστον βλέπω ότι ύστερα από το πολύ κάζο η karcher έβγαλε μία τριπλή κεφαλή της προκοπής  και όχι κάθε φορά που χάλαγε μία κάννη να ζητάει 35 και 40 ευρώ για καινούργια γιατί δεν είχε υποστήριξη ανταλλακτικών.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Την ίδια ερώτηση είχες κάνει πριν καιρό, τότε έλεγες ότι είχες χάσει το manual και δεν ήξερες ούτε μπορούσες να βρεις κάτι στο Internet. 

Κάπου μπερδεύεσαι φίλε εγώ δεν είχα ανεβάσει πάλι το ίδιο

Δημοσ.

Συνήθως το πρώτο νούμερο επι εκατό ειναι τα λίτρα στα karcher. Το δεύτερο επι 10 η πίεση νορμαλ λειτουργίας. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Την ίδια ερώτηση είχες κάνει πριν καιρό, τότε έλεγες ότι είχες χάσει το manual και δεν ήξερες ούτε μπορούσες να βρεις κάτι στο Internet. 

Άλλος είχε ανοίξει εκείνο το θέμα που θυμάσαι, και μάλιστα αφορούσε άλλο μοντέλο:

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μίλησα με την αντιπροσωπεία της Karcher και μου είπαν ότι είναι 150 bar και 500 λίτρα νερό.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...