Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την πηρα πριν 16 μηνες 489.

Οσο για τα 120HZ δεν εχω ΑΚΟΜΑ καταφερει να τα "δω" καπου- εαν ξερει δε καποιος επ αυτου, hit me-

-φοβερη για τα λεφτα της αλλα ειναι και μοντελο του 18.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xoldboyx είπε

Οσο για τα 120HZ δεν εχω ΑΚΟΜΑ καταφερει να τα "δω" καπου- εαν ξερει δε καποιος επ αυτου, hit me-

δειχνει ναναι 120hz

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/e5445049f

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xoldboyx είπε

Δεν ξέρω συγκεκριμένα για Hisense αλλά σε άλλες τηλεοράσεις τα 120hz ενεργοποιούνται όταν βάζεις το motion interpolation, σε μερικές Samsung αν το βάλεις ακόμα και στο 0 που δεν κάνει interpolation ενεργοποιεί τα 120hz.

Δημοσ.

Η "αρχικη" τιμη ειναι πλασματικη. 540 ειχε πριν 1 χρονο (μαλιστα φιλος πιο πανω την τσιμπησε ακομα φτηνοτερα σε προσφορα) και μετα την ειχαν 2 μαγαζια μονιμα στα 699. Το οτι τους εμεινε ξεχασμενη, απουλητη και την ετρωγε η σκονη στα 699 δε σημαινει οτι αυτη ηταν η τιμη της...Καμια προσφορα.

ΥΓ: εξαλλου ο φιλος ακριβως απο πανω ποσταρε το επομενο μοντελο στα ιδια ακριβως λεφτα. Για ποιο λογο αρα να πας σ αυτο?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Η "αρχικη" τιμη ειναι πλασματικη. 540 ειχε πριν 1 χρονο (μαλιστα φιλος πιο πανω την τσιμπησε ακομα φτηνοτερα σε προσφορα) και μετα την ειχαν 2 μαγαζια μονιμα στα 699. Το οτι τους εμεινε ξεχασμενη, απουλητη και την ετρωγε η σκονη στα 699 δε σημαινει οτι αυτη ηταν η τιμη της...Καμια προσφορα.

ΥΓ: εξαλλου ο φιλος ακριβως απο πανω ποσταρε το επομενο μοντελο στα ιδια ακριβως λεφτα. Για ποιο λογο αρα να πας σ αυτο?

Από ότι είδα είναι 120hz του 18 το μοντέλο σε σχέση με του 19 που είναι 50/60hz όποτε αξίζει καλύτερα να πάρεις του 18.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tehyoda είπε

Από ότι είδα είναι 120hz του 18 το μοντέλο σε σχέση με του 19 που είναι 50/60hz όποτε αξίζει καλύτερα να πάρεις του 18.

Και του 19 120hz πάνελ έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tehyoda είπε

Στο σκρουτζ λέει 50/60hz εκτός και αν δεν ισχύει

Άκυρο λάθος δικό μου.

Επεξ/σία από savvassfa
Δημοσ.
Μόλις τώρα, savvassfa είπε

Που καλέ ακόμα και τώρα που μπήκα 120hz βλέπω ?

Που είναι και το σωστό.

Σύμφωνα με το λινκ που παρέθεσε πιο πάνω ο φίλος

1 ώρα πριν, panostx είπε

Το αντίστοιχο μοντέλο του 2019 στα ίδια χρήματα: https://www.skroutz.gr/s/19818089/Hisense-H55U7B.html

Με 50€ παραπάνω η H55U8B: https://www.skroutz.gr/s/19751290/Hisense-H55U8B.html?from=catspan&o=h55u8

Είχε παίξει και σε προσφορά πριν λίγους μήνες στα 479€ με επιστροφή Eurobank.

Στο 1ο λινκ λέει 50/60hz

• Like 2
Δημοσ.

Την είχα αγοράσει στα 480Ε. Είναι πολύ καλή η ποιότητα κατασκευής καθώς και εξαιρετική  εικόνα. Την έχω πάνω από χρόνο και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...