yolobot Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 εχω δυο σκληρους εναν ssd και εναν hdd στον ssd εχω περασμενα τα windows αλλα ειναι μικρος σε χωρητικοτητα αυτο που θελω ειναι ολα τα αρχεια να αποθηκευονται αυτοματα στον Hdd πως μπορω να το κανω αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι να το κάνει αυτόματα. Εγώ το έχω κάνει χειροκίνητα για τους φακέλους που θέλω. Δεν αυτό αν δεν ξέρεις πως. Εγώ κάνω κατευθείαν το βήμα 11 και αλλάζω το C σε F(το δίσκο που θέλω να πάει) και φτιάχνουν τα Windows τον φάκελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 30 λεπτά πριν, yolobot είπε αυτο που θελω ειναι ολα τα αρχεια να αποθηκευονται αυτοματα στον Hdd πως μπορω να το κανω αυτο? για win 10 ρυθμίσεις - σύστημα - χώρος αποθήκευσης - Αλλαγή της θέσης αποθήκευσης - αντί για C επιλεγεις το δίσκο που θέλεις είτε χύμα είτε έχοντας φτιαξει φακέλους φάκελο Χρήστης δεξί κλικ στον καθένα επιλέγεις Ιδιότητες - καρτέλα Τοποθεσία - κλικ στη μετακκινηση στο νέο δίσκο - φάκελο που δημιουργήσες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Προσπάθησα να το βρω στα ελληνικά. https://www.secnews.gr/152858/move-your-documents-location-in-windows-10/ Κανεις το ιδιο και για το φακελο "Λήψεις" και όποιον αλλο φακελο μεσα στο φακελο με το ονομα σου θεωρείς οτι θα εχει πολλα αρχεια στο μελλον. Για παράδειγμα το φάκελο "Μουσικη", "Επιφάνεια εργασίας" και τα λοιπά. Δεν σου προτείνω να αλλαξεις την τοποθεσία του φακελου "χρηστη" σου. Δεν ξέρω ποσο καλα μπορούν τα Windows να το διαχειριστουν αυτο. Με τον τρόπο που φαίνεται παραπανω και κατι να γυρισει τα προεπιλεγμενα μετα απο καποια ενημέρωσητων Windows και να αρχίσουν τα αρχεια να γραφονται στον SSD σου, θα πρεπει εσυ απλα να ξαναδώσεις την τοποθεσία που ειχες ορίσει πριν την ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, Talepwros είπε Δεν σου προτείνω να αλλαξεις την τοποθεσία του φακελου "χρηστη" σου. Δε νομίζω να υπάρχει εύκολος τρόπος να γίνει αυτό. Όσο για τα υπόλοιπα, συμφωνώ και επαυξάνω. Πάντα το κάνω όταν έχω ssd+hdd ή ακόμα και όταν είχα hdd χωρισμένο σε partitions. Έτσι δεν χρειαζόταν να ψάχνομε να παίρνω backup όταν ήθελα να κάνω format γιατί όλα τα έχω ή στους φάκελους του χρήστη ή τα μεταφέρω κατά καιρούς σε άλλον δίσκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolobot Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Talepwros είπε Προσπάθησα να το βρω στα ελληνικά. https://www.secnews.gr/152858/move-your-documents-location-in-windows-10/ Κανεις το ιδιο και για το φακελο "Λήψεις" και όποιον αλλο φακελο μεσα στο φακελο με το ονομα σου θεωρείς οτι θα εχει πολλα αρχεια στο μελλον. Για παράδειγμα το φάκελο "Μουσικη", "Επιφάνεια εργασίας" και τα λοιπά. Δεν σου προτείνω να αλλαξεις την τοποθεσία του φακελου "χρηστη" σου. Δεν ξέρω ποσο καλα μπορούν τα Windows να το διαχειριστουν αυτο. Με τον τρόπο που φαίνεται παραπανω και κατι να γυρισει τα προεπιλεγμενα μετα απο καποια ενημέρωσητων Windows και να αρχίσουν τα αρχεια να γραφονται στον SSD σου, θα πρεπει εσυ απλα να ξαναδώσεις την τοποθεσία που ειχες ορίσει πριν την ενημέρωση. πως ξεκλειδωνω την τοπoθεσια για να γραφονται στον hdd? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από yolobot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δε χρειάζεται να ξεκλειδώσεις καμιά τοποθεσία. Απλά πας από την εξερεύνηση των windows στον τοπικό δίσκο C : μετά στον φάκελο users και τέλος στον φάκελο του προφίλ σου. Εκεί θα βρεις όλους του φάκελους χρήστη και μπορείς με δεξί κλικ->Ιδιότητες και στην καρτέλα Θέση μπορείς να κάνεις την αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
https Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 https://www.google.gr/amp/s/www.howtogeek.com/howto/16226/complete-guide-to-symbolic-links-symlinks-on-windows-or-linux/amp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα