tera2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Καλησπερα παιδια αυτο που λεει ο τιτλος ψαχνω ενα προγραμμα να καταγραφη την οθονη και την κάμερα μου ωστε να ανεβασω καποια βιντεο στο youtube(δωρεαν). Αν το χει χρησιμοποιησει και κανεις ακομα καλυτερα
GeorgeR1_700 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Εγώ έχω το oCam , οδηγίες εδώ. Πληροφοριακά από τις 20-30 φορές που το έχω χρησιμοποιήσει, 2 φορές μου έτυχε να είναι ασύγχρονη η εικόνα από τον ήχο. Για άλλα προγράμματα καταγραφής μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Στο oCam πας Μενού> Επιλογές> Web camera και επιλέγεις το πρώτο που λέει προσθήκη επικάλυψης web κάμερας στο βίντεο. Ποιο κάτω έχει και ρυθμίσεις για το πόσο μεγάλη θες να είναι η εικόνα από την κάμερα και επίσης σε ποια θέση θες να είναι είναι την ώρα που γίνεται η καταγραφή οθόνης. Από την στιγμή που θα ξεκινήσεις την καταγραφή δεν θα μπορέσεις να αλλάξεις το σημείο όπου έχεις βάλει να προβάλεται η εικόνα της κάμερας.
RcManiac Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Νομίζω μπορείς να το κάνεις και με το OBS Studio.
dpolal Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 OBS Studio. Tα κάνει όλα και συμφέρει αλλά θα χρειαστεί να δείς 2-3 βιντέκια στο youtube για να το μάθεις. (κάνει παπάδες όμως )
GeorgeR1_700 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά για να είμαι ειλικρινής, το oCam είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στο να το μάθεις αλλά το OBS είναι εγγύηση. Εμένα δεν με πειράζει αν μου τύχει κάποια στραβή, γιατί συνήθως κάνω κάποιες καταγραφές οθόνης για κάποιες διαδικασίες που θέλω να θυμάμαι ή γενικά τυχαίνει να μου χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω για διάφορους σκοπούς και μετά από λίγο να τα διαγράψω. Αλλά για youtube το OBS δεν θα σου κάνει ζημιά ως προς το αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα