Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό σε άσχετες ώρες, συνήθως μετά τις 3 το βράδυ, μου έρχεται μήνυμα από τη Vodafone ότι έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία INTERNET ΟΛΗ ΜΕΡΑ που μου δίνει 1GB για να το χρησιμοποιήσω μέχρι τις 4ΠΜ με χρέωση 2€.

Η υπηρεσία αυτή ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις δεδομένα χωρίς να έχεις υπολειπόμενα MB από κάποιο πακέτο internet.

Το πρόβλημα όμως είναι πως ενεργοποιείται από μόνο της, χωρίς να κάνω καμία χρήση δεδομένων και έχοντας κλειστή την αντίστοιχη ρύθμιση από τη συσκευή.

Τελευταία φορά μάλιστα, χθες το βράδυ στις 03:58 (να υπενθυμίσω πως το 1GB ισχύει μέχρι τις 04:00) αυτό έγινε έχοντας κλειστά τα δεδομένα στο κινητό, και έχοντας ορίσει σαν default SIM για δεδομένα το δεύτερο αριθμό της Wind που έχω στην ίδια συσκευή (Dual SIM). Δεν έχει κανένα νόημα λοιπόν να γίνει χρήση δεδομένων από τη SIM της Vodafone.

Να σημειώσω πως με τη Wind που έχω στην ίδια συσκευή δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο (οπότε δεν είναι θέμα της συσκευής) και πως ο μετρητής data της συσκευής δείχνει 0MB κατανάλωση για την SIM της Vodafone.

Γράφω εδώ για να ρωτήσω αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.

WhatsApp Image 2020-04-05 at 14.17.38.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...