Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το εχω και δε θα αντιμετωπισει κανενα προβλημα με τη μπαταρια.

Συνεχισε να παπαγαλιζεις τα reviews του skroutz εσυ. Γιατι δυσκολευεσαι να κατανοησεις πως για να προτεινεις ή οχι ενα κινητο, ποσο μαλλον για να γραψεις "δε θα το προτεινα σε ΚΑΝΕΝΑΝ", η στοιχειωδης λογική επιβάλλει να το εχεις χρησιμοποιησει για ενα διάστημα. 

Επεξ/σία από xgol
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθόλου νάρκισσο εκ μέρους σου να αναλαμβάνεις τέτοια ευθύνη (που εκ των πραγμάτων είναι εκτός δικού σου ελέγχου) και να απαιτείς από έναν επίδοξο αγοραστή του S10e (όπως ήμουν κι εγώ πριν λίγο καιρό, οπότε έκανα τη δική μου έρευνα) να ακούσει οπωσδήποτε τη δική σου άποψη (διότι προφανώς θεωρείς τον εαυτό σου αυθεντία) κι όχι δεκαπλάσια reviews άλλων κατόχων της συσκευής που για το θέμα της μπαταρίας έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου. Οπότε ναι, θα κάνουμε ό,τι εσύ επιθυμείς καλέ μου άνθρωπε και θα "παπαγαλίσουμε" την απόλυτη δική σου άποψή κι όχι την μετριοπαθή γνώμη των άλλων πολλαπλάσιων κατόχων που εκφράζουν (μικρές ή μεγάλες) επιφυλάξεις για τη μπαταρία.
Και θα σε ρωτάμε άλλη φορά πριν εκφράσουμε την άποψή μας γενικότερα εδώ μέσα. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Natha είπε

η μπαταρία πως είναι; για το s10e απ' ότι διάβασα σε παλαιότερα posts και είδα στο youtube μιλάνε για σκέτη απογοήτευση στις exynos εκδόσεις.

Δεν ξέρω, δεν το έχω. Προσωπικά δεν ασχολούμαι πια με το θέμα μπαταρία. Από την στιγμή που κανένα κινητό δεν θα μου βγάλει δεύτερη ημέρα και θα χρειαστεί να το φορτίζω καθημερινά, τι σημασία έχει αν μου βγάζει 15 ώρες χρήσης ή 19; Μου αρκεί να μου βγάζει μία ημέρα ό,τι χρήση και να κάνω, και δεν νομίζω το e να μη βγάζει ούτε ημέρα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, και το s10e και το p30 έχουν τα θετικά και τα αρνητικά (πχ το in display fingerprint για μένα είναι αρνητικό), οπότε πλέον είναι προσωπική η επιλογή. Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/4/2020 στις 1:12 ΜΜ, stark είπε

Καθόλου νάρκισσο εκ μέρους σου να αναλαμβάνεις τέτοια ευθύνη (που εκ των πραγμάτων είναι εκτός δικού σου ελέγχου) και να απαιτείς από έναν επίδοξο αγοραστή του S10e (όπως ήμουν κι εγώ πριν λίγο καιρό, οπότε έκανα τη δική μου έρευνα) να ακούσει οπωσδήποτε τη δική σου άποψη (διότι προφανώς θεωρείς τον εαυτό σου αυθεντία) κι όχι δεκαπλάσια reviews άλλων κατόχων της συσκευής που για το θέμα της μπαταρίας έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου. Οπότε ναι, θα κάνουμε ό,τι εσύ επιθυμείς καλέ μου άνθρωπε και θα "παπαγαλίσουμε" την απόλυτη δική σου άποψή κι όχι την μετριοπαθή γνώμη των άλλων πολλαπλάσιων κατόχων που εκφράζουν (μικρές ή μεγάλες) επιφυλάξεις για τη μπαταρία.
Και θα σε ρωτάμε άλλη φορά πριν εκφράσουμε την άποψή μας γενικότερα εδώ μέσα. 

🤣 Διακρίνω μια ευθυνοφοβία?

Ξέρεις απο μια ηλικία και μετά, δεν είναι τόσο δύσκολο να έχεις την ικανότητα να καταλάβεις αν ένα κινητό βγάζει ή όχι τη μέρα. Υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα στη ζωή και πρέπει να αναλαμβάνουμε ευθύνες και σ΄αυτά.

Πάρε και άλλη μια άποψη, που βέβαια δε συνάδει με τους γκουρού τους σκρουτζ, επομένως δε θα την πάρεις υπόψιν σου:

Battery life

Since the Galaxy S10e is the smallest of the bunch, it's only natural to offer smaller battery. The 3,100 mAh unit inside may not sound much but it was able to squeeze out more than decent runtimes. The video playback time and the standby scores were the ones that boosted the overall endurance score to 83. That's a pretty good score given the capacity and it outperforms the vanilla Galaxy S10 in this regard.

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10e-review-1908p3.php

Επεξ/σία από xgol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...