xgol Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, wolfskinn είπε Αυτο για τη μπαταρια ισχυει, ειναι νομιζω το μεγαλυτερο αρνητικο, αλλα τη μερα τη βγαζεις. Δεν παυει ομως να εχει χαρακτηριστικα ναυαρχιδας και να ειναι απο τις πιο ολοκληρωμένες επιλογες σε αυτο το μεγεθος. Απο netmobiles συνηθως μεσα σε μια βδομαδα το εχεις και βγαινει στα 420. Το έχεις το κινητο, και ξερεις πως ισχύει?
wolfskinn Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, xgol είπε Το έχεις το κινητο, και ξερεις πως ισχύει? Ναι φιλε, αλλιως γιατι να το πω?
xgol Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, wolfskinn είπε Ναι φιλε, αλλιως γιατι να το πω? Γιατ εγω το εχω, παραλληλα με το iphone 11 και βλεπω την αυτονομία περιπου 10% χειροτερη στο s10e, αλλά επαρκεστατη και πολυ καλυτερη του s10 που επισης υπάρχει στον περιγυρο. Η μπαταρια ΔΕΝ είναι προβλημα σε καμια περιπτωση στο s10e. Αν καποιος ζητούσε ένα κινητο με βασικο κριτηριο την μπαταρια, προφανως δεν θα του προτείνει κανεις το s10e. Για compact flagship κινητό ομως, δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από xgol
wolfskinn Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, xgol είπε Γιατ εγω το εχω, παραλληλα με το iphone 11 και βλεπω την αυτονομία περιπου 10% χειροτερη στο s10e, αλλά επαρκεστατη και πολυ καλυτερη του s10 που επισης υπάρχει στον περιγυρο. Η μπαταρια ΔΕΝ είναι προβλημα σε καμια περιπτωση στο s10e. Γιατί είπα εγω οτι ειναι πρόβλημα? Ειπα οτι ειναι το μεγαλυτερο αρνητικο του κινητου, αλλα τη μερα τη βγαζεις.
Natha Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και επανέρχομαι. Η αγορά τελικά θα γίνει με τιμολόγιο οπότε και το s10e που προτάθηκε μπαίνει δυνατά στις επιλογές. Πλέον βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτό και huawei p30. Έχω ακόμα πολύ μεγάλη περιέργεια για το pixel 4a, αλλά όταν η Google δεν μπαίνει στον κόπο να έρθει επίσημα Ελλάδα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Σε σχέση με το p30 φαντάζομαι αξίζει, αν και απ' ότι διάβασα και σε άλλο θέμα η κάμερα του p30 είναι καλύτερη. Στα πολύ θετικά του s10e βάζω ότι είναι ip 68. Επίσης προτμώ το ότι ο fingerprint sensor δεν είναι στην οθόνη. Από εκεί και πέρα σε build quality και εγγύηση (αχρείαστη να ναι) και services απ' ότι διάβασα και οι δύο εταιρείες είναι πολύ καλές, οπότε για δύο χρόνια θα έχω το κεφάλι ήσυχο. Στο θέμα exynos νομίζω έχουν γραφτεί πολλά για το αν είναι τίμιο αυτό που κάνει η samsung, παρ' όλ' αυτά δεν νομίζω να με απογοητεύσει τόσο η μπαταρία αφού το κινητό προορίζεται για social media, browsing, και κάμερα, και είναι και μια υποχώρηση όταν θες πιο compact κινητά. Επίσης επειδή στο τιμολόγιο ζητάνε να γίνει τραπεζική κατάθεση υπάρχει κάποια γενική συμβουλή στο θέμα επιστροφής χρημάτων αν συμβεί το κακό σενάριο; Πχ βρήκα μαγαζί με 137 κριτικές και 4.8 αστέρια. Εννοείται δεν κοιτάω μαγαζιά που λένε παραλαβή σε 30 μερές, μέχρι 10 το πολύ.
Voodooman Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Για εμένα μόνο S10e. Πέρα από τα θετικά του ως τηλέφωνο, τελικα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και το μετά την αγορά. Δεν θα με χαρακτήριζα οπαδό της Samsung, απλά έτυχε αυτή τη στιγμή να έχω το S10 και η κόρη μου το Α40. Της πέφτει κάτω, η κάμερα σταματάει να κάνει focus. Το πάω Παρασκευή σε εξουσιοδοτημένο σέρβις, το παραλαμβάνω Τρίτη με αλλαγμένες και τις δύο κάμερες, χωρίς ερωτήσεις και εντός εγγύησης. 1
Dantε Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Mi9SE? Επισης μη κοιτας μονο μεγεθος οθονης,το υψος της συσκευης να λαμβανεις επισης υποψη.
Natha Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Mi9SE? Επισης μη κοιτας μονο μεγεθος οθονης,το υψος της συσκευης να λαμβανεις επισης υποψη. Το είχα τσεκαρει, σχεδόν ανύπαρκτο στην ελληνική αγορά, και νομίζω δεν γίνεται επίσημη εισαγωγή.
Dantε Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Natha είπε Το είχα τσεκαρει, σχεδόν ανύπαρκτο στην ελληνική αγορά, και νομίζω δεν γίνεται επίσημη εισαγωγή. Παιζει αμαζον.Και καλυτερη υποστηριξη σε σχεση με εδω θα εχεις. 1
Natha Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Παιζει αμαζον.Και καλυτερη υποστηριξη σε σχεση με εδω θα εχεις. Πες με μπουμερ αλλά θέλω να κάνω αγορά από Ελλάδα 😄
Dantε Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Natha είπε Πες με μπουμερ αλλά θέλω να κάνω αγορά από Ελλάδα 😄 Σεβαστο,απλα στο προτεινα επειδη το εχω. Και δυστυχως τα κατω των 6 ιντσων εχουν σχεδον καταργηθει και οι επιλογες ειναι πολυ λιγες. 1
stark Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Voodooman είπε Για εμένα μόνο S10e. Πέρα από τα θετικά του ως τηλέφωνο, τελικα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και το μετά την αγορά. Δεν θα με χαρακτήριζα οπαδό της Samsung, απλά έτυχε αυτή τη στιγμή να έχω το S10 και η κόρη μου το Α40. Της πέφτει κάτω, η κάμερα σταματάει να κάνει focus. Το πάω Παρασκευή σε εξουσιοδοτημένο σέρβις, το παραλαμβάνω Τρίτη με αλλαγμένες και τις δύο κάμερες, χωρίς ερωτήσεις και εντός εγγύησης. Εγω καταλαβαίνω το σκεπτικό σου καθότι έχω βιώσει την τελεια εξυπηρετηση της Smartec με το S7 μου ! Παρόλα αυτά, τα σχόλια γενικά είναι εξίσου κολακευτικά / θετικά και για το service της Huawei. Π.χ. https://www.insomnia.gr/forums/topic/712320-εγγυηση-απο-σκρουτζ-και-επιλογη-κινητου/?do=findComment&comment=57852148
Natha Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Voodooman είπε Για εμένα μόνο S10e. Πέρα από τα θετικά του ως τηλέφωνο, τελικα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και το μετά την αγορά. Δεν θα με χαρακτήριζα οπαδό της Samsung, απλά έτυχε αυτή τη στιγμή να έχω το S10 και η κόρη μου το Α40. Της πέφτει κάτω, η κάμερα σταματάει να κάνει focus. Το πάω Παρασκευή σε εξουσιοδοτημένο σέρβις, το παραλαμβάνω Τρίτη με αλλαγμένες και τις δύο κάμερες, χωρίς ερωτήσεις και εντός εγγύησης. η μπαταρία πως είναι; για το s10e απ' ότι διάβασα σε παλαιότερα posts και είδα στο youtube μιλάνε για σκέτη απογοήτευση στις exynos εκδόσεις.
xgol Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/4/2020 στις 3:03 ΜΜ, stark είπε Εγώ πάντως το S10e δεν θα το πρότεινα σε κανέναν. Προερχόμενος από το S7 και διαβάζοντας τα σχόλια όλων για την μπαταρία του S10e (κυρίως στην Ευρώπη που έρχεται με τον Exynos) , έμεινα μακριά παρόλο που θεωρώ τη σειρά S ως τα πιο ολοκληρωμένα κινητά. Δε θα το προτεινες σε κανενα, χωρις να εχεις καν το κινητό? Καλα τι πίνετε μερικοι? 😅 Προφανώς s10e και iphone se είναι οι κορυφαιες επιλογες σ αυτα που ζητας, με μια μικρη υπερβαση στο budget. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από xgol
stark Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, xgol είπε Δε θα το προτεινες σε κανενα, χωρις να εχεις καν το κινητό? Καλα τι πίνετε μερικοι? 😅 Προφανώς s10e και iphone se είναι οι κορυφαιες επιλογες σ αυτα που ζητας, με μια μικρη υπερβαση στο budget. Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι και γενικότερα τι είναι αυτό που σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράζεσαι με αυτό τον τρόπο, αλλά αν σε ευχαριστεί και θεωρείς ότι σε τιμά, δεν θα προσπαθήσω να σε μεταπείσω. Κατά τ' άλλα έχω εκφράσει με λεπτομέρειες την άποψή μου και τη δικαιολογώ, αλλά προφανώς σου διέφυγε ή απλά δεν σε ενδιέφερε να τη διαβάσεις ολόκληρη. Ή ίσως απλά να πίνω το ίδιο που πίνουν οι 18 στους 20 τελευταίους reviewers που εμφανίζουν την μπαταρία ως αρνητικό ή πολύ αρνητικό στο skroutz. Προφανώς βέβαια κάποιος που το έχει μπορεί να διατυπώσει πιο εμπεριστατωμένη άποψη, αλλά κι αυτό είναι σχετικό, διότι: 1) η μπαταρία εξαρτάται και από τη χρήση που κάνει ο καθένας 2) εννοείται και επιμένω ότι ΔΕΝ θα το πρότεινα σε κανέναν, γιατί ακριβώς επειδή δεν το έχω, με την κοινή λογική, θα βασιστώ α) σε reviews και τα reviews δεν είναι κολακευτικά για την μπαταρία (και μόνο) του συγκεκριμένου κινητού, β) σε προηγούμενη εμπειρία που έχω με τη Samsung και την οποία την έχω αναλύσει στο παρόν τόπικ αλλά και σε αυτό. Αν εσύ είσαι 100% σίγουρος ότι μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη (διότι αυτό ακριβώς κάνεις, κυρίως με τον φανατισμό με τον οποίο υποστηρίζεις την άποψή σου) και να επιβεβαιώσεις ότι ο άνθρωπος που θα δώσει τα λεφτά του να το αγοράσει δεν θα έχει κανένα απολύτως θέμα με την μπαταρία, τότε κανένα πρόβλημα από μένα. Τώρα για τη διαφορά στον τρόπο και το επίπεδο με τα οποία ο καθένας εκφράζει την άποψή του, αυτό το αφήνω στους άλλους να το κρίνουν. Καλή Ανάσταση Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από stark 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα