Natha Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; πάνω κάτω στα 350 ευρώ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Προτιμω Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουρια 5) Μέγεθος οθόνης; κοντά στις 5.5". Με τίποτα 6" και πάνω 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); όχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Να βγάζει μια μέρα με μέτρια χρήση (social και κάμερα) 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android (ios αν βρεθεί κάτι καλό) 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) social media, καμιά φωτογραφία, όχι παιχνίδια, όχι ταινίες Ήμουν φανατικός των κινεζοκινητών αλλά τώρα που χρειάζεται μετά από 3 χρόνια να πάρω καινούργιο δεν βρίσκω κάτι που να με βολεύει, λόγω του ότι μου είναι όλα τεράστια. Η μετρίου μεγέθους οθόνη είναι το 1/3 του κινητού για μένα, τα υπόλοιπα είναι καλή κάμερα και ικανοποιητικά specs. Aν δεν υπάρχει κάτι σε xiaomi, να κοιτάξω το pixel 3a; Ή μήπως να περιμένω το 4a ή το καινούργιο i phone se σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι; Επίσης στα pixel να με προβληματίσει ότι δεν έχει επίσημο σέρβις η Ελλάδα; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Natha
chios Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 σε xiaomi το mi A3 είναι το πιο μαζεμένο, το pixel 3a πολύ καλό επίσης ίδιο σε διαστάσεις με το mia3, το iphone se για μένα είναι τραγικό, με τα περιθώρια που έχει φτανει σε διαστάσεις 5,5'' ασε που σε 4,7 οθόνη σου βγαίνουν τα μάτια στο σερφάρισμα. 2
efkola Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Καλησπέρα φίλε μου! Τίθενται περιορισμοί από το μέγεθος οθόνης που ψάχνεις...να ξέρεις όμως ότι οι ίντσες δε λένε πάντα ολη την αλήθεια, η αίσθηση στο χέρι ενίοτε είναι διαφορετική. Προτείνω P20, P30(373€), miA3...θα έλεγα και το Sony XZ2 αλλά είναι 2 ετών συσκευή. Για όλα αυτά, κάνε πρώτα τσεκάρισμα στο YouTube αφού δεν είναι εφικτό να πας να τα πιάσεις από κοντά.
Natha Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, koutsis είπε Γιατί δεν κοιτάς σε samsung s9? αρκετά πάνω από το budget μου αλλιώς όντως καλή επιλογή 56 λεπτά πριν, efkola είπε Καλησπέρα φίλε μου! Τίθενται περιορισμοί από το μέγεθος οθόνης που ψάχνεις...να ξέρεις όμως ότι οι ίντσες δε λένε πάντα ολη την αλήθεια, η αίσθηση στο χέρι ενίοτε είναι διαφορετική. Προτείνω P20, P30(373€), miA3...θα έλεγα και το Sony XZ2 αλλά είναι 2 ετών συσκευή. Για όλα αυτά, κάνε πρώτα τσεκάρισμα στο YouTube αφού δεν είναι εφικτό να πας να τα πιάσεις από κοντά. μπήκε στο μυαλό μου η huawei αλλα το google store και αλλα android feature είναι σημαντικά για μένα, και πρέπει να αξίζει πολύ για να κάνω την υπέρβαση, έχουν πρόβλημα αυτές οι συσκευές που αναφέρεις; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Natha
efkola Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Κανένα απολύτως.Τα φετινά μοντέλα έχουν. Αν σε απασχολεί μόνο αυτό, προχώρα ελεύθερα. 1
Natha Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, chios είπε σε xiaomi το mi A3 είναι το πιο μαζεμένο, το pixel 3a πολύ καλό επίσης ίδιο σε διαστάσεις με το mia3, το iphone se για μένα είναι τραγικό, με τα περιθώρια που έχει φτανει σε διαστάσεις 5,5'' ασε που σε 4,7 οθόνη σου βγαίνουν τα μάτια στο σερφάρισμα. μου το έχουν ξαναπροτείνει το mia3 αλλά επειδή είδα 6" και το redmi note 4 που είχα ήταν στις 5.5" το προσπέρασα (επίσης πλέον τίθεται και θέμα άμα θα το βρω γιατί έχει εξαντληθεί αρκετά, ίσως από εξωτερικό)
chios Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα βρίσκεις το Α3 σε καλή τιμή, από διαστάσεις είναι ίδιο με το redmi note 4 που έχεις, καλή περίπτωση και τα Huawei που προτάθηκαν. Samsung s9 αρκετά καλό αλλά μπαταρία χώμα. 1
vargas Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Αν μπορείς να περιμένεις θα βγει πάλι mi 6. Θα είναι κάτω από 6 ίντσες . Λένε ότι θα βγει τώρα σε κάνα μήνα 1
Natha Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, chios είπε Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα βρίσκεις το Α3 σε καλή τιμή, από διαστάσεις είναι ίδιο με το redmi note 4 που έχεις, καλή περίπτωση και τα Huawei που προτάθηκαν. Samsung s9 αρκετά καλό αλλά μπαταρία χώμα. τα huawei τα είχα αποκλείσει, νόμιζα είχαν πρόβλημα με google οπότε τώρα μου φαίνονται πολύ καλές επιλογές. Το pixel 3a επίσης απο 3-4 reviews που είδα μου άρεσε αλλά το ότι δεν υπάρχει επίσημο σερβις στην Ελλάδα με δυσκολεύει λίγο να το επιλέξω. 1 λεπτό πριν, vargas είπε Αν μπορείς να περιμένεις θα βγει πάλι mi 6. Θα είναι κάτω από 6 ίντσες . Λένε ότι θα βγει τώρα σε κάνα μήνα μια χαρά μου ακούγεται, αξίζει να περιμένω νομίζω Μάιο θα βγουν αρκέτα καινούργια κινητά.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Σε εμένα πάντως η μετάβαση στο Mi A3 ήταν πολύ εύκολη όσον αφορά το μέγεθος, παρόλο που προερχόμουν από κινητό με 4άρα οθόνη... 1
wolfskinn Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Υπαρχει και το galaxy s10e αλλα παζει στα 420 περιπου https://www.bestprice.gr/item/2155531585/samsung-galaxy-s10e-128gb-dual.html?qid=3newniOjJUd_5bd0c&seq=1 To αναφέρω επειδή ειναι στις διαστάσεις που ψάχνεις, τώρα αν αξιζει η υπερβαση δεν ξερω, ειναι σχετικο... 2
stark Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Εγώ πάντως το S10e δεν θα το πρότεινα σε κανέναν. Προερχόμενος από το S7 και διαβάζοντας τα σχόλια όλων για την μπαταρία του S10e (κυρίως στην Ευρώπη που έρχεται με τον Exynos) , έμεινα μακριά παρόλο που θεωρώ τη σειρά S ως τα πιο ολοκληρωμένα κινητά. 2
Natha Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, wolfskinn είπε Υπαρχει και το galaxy s10e αλλα παζει στα 420 περιπου https://www.bestprice.gr/item/2155531585/samsung-galaxy-s10e-128gb-dual.html?qid=3newniOjJUd_5bd0c&seq=1 To αναφέρω επειδή ειναι στις διαστάσεις που ψάχνεις, τώρα αν αξιζει η υπερβαση δεν ξερω, ειναι σχετικο... το είδα αλλά αρκετά πάνω από το μπάτζετ μου. Στα 400 ευρώ κοντά παίζει από μικρομάγαζο και παράδοση σε 1 μήνα που τέτοιες αγορές τις αποφεύγω. Από μαγαζί γνωστό με πολλές κριτικές πάει 500 ευρώ. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από Natha
wolfskinn Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, stark είπε Εγώ πάντως το S10e δεν θα το πρότεινα σε κανέναν. Προερχόμενος από το S7 και διαβάζοντας τα σχόλια όλων για την μπαταρία του S10e (κυρίως στην Ευρώπη που έρχεται με τον Exynos) , έμεινα μακριά παρόλο που θεωρώ τη σειρά S ως τα πιο ολοκληρωμένα κινητά. Αυτο για τη μπαταρια ισχυει, ειναι νομιζω το μεγαλυτερο αρνητικο, αλλα τη μερα τη βγαζεις. Δεν παυει ομως να εχει χαρακτηριστικα ναυαρχιδας και να ειναι απο τις πιο ολοκληρωμένες επιλογες σε αυτο το μεγεθος. 7 λεπτά πριν, Natha είπε το είδα αλλά αρκετά πάνω από το μπάτζετ μου. Στα 400 ευρώ κοντά παίζει από μικρομάγαζο και παράδοση σε 1 μήνα που τέτοιες αγορές τις αποφεύγω. Από μαγαζί γνωστό με πολλές κριτικές πάει 500 ευρώ. Απο netmobiles συνηθως μεσα σε μια βδομαδα το εχεις και βγαινει στα 420. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα