TecmanGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Ψάχνω ποντίκι για χαλαρό gaming μέχρι 50 ευρώ. Έχω κοιτάξει μέχρι στιγμής ένα της Alienware AW958 που έχει βγει σε προσφορά στα 45 ευρώ και μετά το Razer Deathadder Elite. Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο? Έχετε κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα?
xristakos95 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Κοιτα και το g102 πολυ πιο φθηνο και πολυ αξιοπιστο 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Έχω το g102. Για τα χρήματα του είναι μια χαρά. Αν έχεις μεγάλα χέρια ίσως να σου φανεί μικρό όμως. Εγώ έχω μεσαία χέρια και αν το πιάσω κανονικά εξέχουν 1-1.5cm τα δάχτυλα μπροστά. Αλλά συνήθως το πιάνω σε στυλ claw οπότε είναι κομπλέ. Και έχει και rgb για παραπάνω fps
Duck Dodgers Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Έχω και εγώ το g102 πολύ καλό αλλά ισχύει ότι μπορεί να σου φανεί μικρό ωστόσο δες και αυτά https://www.skroutz.gr/s/17041810/Razer-DeathAdder-Essential.html https://www.skroutz.gr/s/12010381/Motospeed-V30-Black.html 1
xristakos95 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Προσωπικα τωρα εχω το V30 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Απλα δεν ξερω ποσο ανθεκτικο θα ειναι επειδη το εχω λιγο καιρο γ αυτο δεν το προτεινα και ειπα για το g102.
Duck Dodgers Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, xristakos95 είπε Προσωπικα τωρα εχω το V30 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Απλα δεν ξερω ποσο ανθεκτικο θα ειναι επειδη το εχω λιγο καιρο γ αυτο δεν το προτεινα και ειπα για το g102. Το μόνο κακό που μπορώ να βρω είναι ότι δεν έχει φτιάξει η motospeed μια εφαρμογή να μπορείς να συγχωρήσεις τα rgb σε ποντίκι και πληκτρολόγιο κατά τα άλλα είναι τρομερά για τις τιμές τους!
TecmanGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Λοιπόν τελικά έχω καταλήξει ανάμεσα σε 3 ποντίκια. Dell Alienware Elite AW958, Razer DeathAdder Elite και Razer BASILISK FPS. Εσείς ποιο θα προτείνατε?
TopicStrarter Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, TecmanGR είπε Ψάχνω ποντίκι για χαλαρό gaming μέχρι 50 ευρώ. Έχω κοιτάξει μέχρι στιγμής ένα της Alienware AW958 που έχει βγει σε προσφορά στα 45 ευρώ και μετά το Razer Deathadder Elite. Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο? Έχετε κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα? τι είδος παιχνίδια παίζεις πιο πολύ; moba? FPS? RTS?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα