user22 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα μια γνώμη για καινούργια σύνδεση internet στο σπίτι. Δυσκολεύομαι να επιλέξω γιατί στο facebook των εταιρειών τα σχόλια είναι αρνητικά και στις τέσσερις. Cosmote vs vodafone vs wind vs nova Σκέφτομαι μια σύνδεση πενηντάρα. Η cosmote είναι η πιο ακριβή αλλά άραγε είναι όντως τόσο καλύτερη από τις άλλες ώστε να δώσω τα παραπάνω λεφτά; (Αθήνα κέντρο) Σας ευχαριστώ πολύ!
koukis hlias Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 ο μονος λογος να παρεις cosmote ειναι το αν εισαι gamer μιας και πια ειναι οι μονοι που βαζουν fastpath ,μονο γι αυτο μιας και με τα λευτα που κανει η cosmote περνεις 100αρι απο την wind
malias4 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Η πιο καλη λυση ρωτα τους γειτονες σου. πχ εκει που μενεις μπορει με τη βοντα να μην πιανεις την 50αρα η να μην εχει καμπινα η wind κτλ κτλ Εγω εκανα συνδεση για οτε vdsl επειδη εδω που ειμαι δεν εχει αλλη επιλογη. Αν ξερεις οντως οτι με ολους τους παροχους μπορεις να εχεις 50αρα χωρις θεματα τοτε την πιο φτηνη
vagos789 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Πηγαινε σε γραμμη 100αρα εκτος αν εισαι εργενης που μπαινει μονο στο facebook Με καθε παροχο μπορει να εχεις προβληματα ειδικα στην αρχη
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Με το θέμα που άνοιξες, χρειαζόμαστε ένα φόρουμ να συζητάμε αποκλειστικά αυτό Ολοι εχουν τα στραβά τους, αυτή τη στιγμή όμως, λιγότερο απ'ολους με κλέβει η Wind. Οπου και να πας ομως , να ζητησεις την προσφορα γραπτώς και οχι τηλεφωνικά συμβόλαια..... (δες τι γίνεται κάθε μέρα στο insomnia) Επίσης διάβασε το συμβόλαιο πριν το υπογράψεις και καλά είναι να το κάνεις ετήσιο (διάβασε τα ψιλά γράμματα μήπως λεει 35 ευρώ/μηνα τους πρωτους 3 μηνες και επειτα 50 ξερωγω) με 50αρα συνδεση νομιζω θα εισαι μια χαρα. Μιας και εγω που παιζω συνεχεια online gaming δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα (ασε που το 50ρι της wind ειναι σαν το 100ρι του οτε.. στον οτε πληρωνα για 100 και ειχα 20-30mbps, στη wind πληρωνω για 50 και εχω οντως 50) (μισά λεφτά παρεπιπτώντος)
arsenal Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Για να μην κάνω νέο τοπικ, ποιος πάροχος εκτελεί την μεταφορά πιο γρήγορα από τον ΟΤΕ ?
gpapdop98 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 an eisai kriti pantos ego tha sou protina tin skytelecom me extra static ip
arsenal Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στις 7/4/2020 στις 11:03 ΜΜ, gpapdop98 είπε an eisai kriti pantos ego tha sou protina tin skytelecom me extra static ip Είμαι από Χανιά, θεωρείς ότι αξίζει σαν εταιρεία ?
Stavros_13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Σκέφτομαι για skytelecom 24αρα θα υπάρχει διαφορά με 24 Vodafone που έχω τώρα παράδειγμα κατεβάζω και δεν μπορώ να δω ένα αγώνα live θα δω διαφορά με την 24 της skytelecom? Είμαι από Κρήτη Μεσσαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα