Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Θα ήθελα μια γνώμη για καινούργια σύνδεση internet στο σπίτι. Δυσκολεύομαι να επιλέξω γιατί στο facebook των εταιρειών τα σχόλια είναι αρνητικά και στις τέσσερις.

Cosmote vs vodafone vs wind vs nova

Σκέφτομαι μια σύνδεση πενηντάρα. Η cosmote είναι η πιο ακριβή αλλά άραγε είναι όντως τόσο καλύτερη από τις άλλες ώστε να δώσω τα παραπάνω λεφτά;  (Αθήνα κέντρο)

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

ο μονος λογος να παρεις cosmote ειναι το αν εισαι gamer μιας και πια ειναι οι μονοι που βαζουν fastpath ,μονο γι αυτο μιας και με τα λευτα που κανει η cosmote περνεις 100αρι απο την wind

Δημοσ.

Η πιο καλη λυση ρωτα τους γειτονες σου.

πχ εκει που μενεις μπορει με τη βοντα να μην πιανεις την 50αρα η να μην εχει καμπινα η wind κτλ κτλ

Εγω εκανα συνδεση για οτε vdsl επειδη εδω που ειμαι δεν εχει αλλη επιλογη.

Αν ξερεις οντως οτι με ολους τους παροχους μπορεις να εχεις 50αρα χωρις θεματα τοτε την πιο φτηνη 

Δημοσ.

Πηγαινε σε γραμμη 100αρα εκτος αν εισαι εργενης που μπαινει μονο στο facebook

Με καθε παροχο μπορει να εχεις προβληματα ειδικα στην αρχη

Δημοσ.

Με το θέμα που άνοιξες, χρειαζόμαστε ένα φόρουμ να συζητάμε αποκλειστικά αυτό :D 

Ολοι εχουν τα στραβά τους, αυτή τη στιγμή όμως, λιγότερο απ'ολους με κλέβει η Wind.

Οπου και να πας ομως , να ζητησεις την προσφορα γραπτώς και οχι τηλεφωνικά συμβόλαια..... (δες τι γίνεται κάθε μέρα στο insomnia)

Επίσης διάβασε το συμβόλαιο πριν το υπογράψεις και καλά είναι να το κάνεις ετήσιο (διάβασε τα ψιλά γράμματα μήπως λεει 35 ευρώ/μηνα τους πρωτους 3 μηνες και επειτα 50 ξερωγω)

με 50αρα συνδεση νομιζω θα εισαι μια χαρα. Μιας και εγω που παιζω συνεχεια online gaming δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα (ασε που το 50ρι της wind ειναι σαν το 100ρι του οτε.. στον οτε πληρωνα για 100 και ειχα 20-30mbps, στη wind πληρωνω για 50 και εχω οντως 50) (μισά λεφτά παρεπιπτώντος)

Δημοσ.
Στις 7/4/2020 στις 11:03 ΜΜ, gpapdop98 είπε

an eisai kriti pantos ego tha sou protina tin skytelecom me extra static ip

Είμαι από Χανιά, θεωρείς ότι αξίζει σαν εταιρεία ?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι για skytelecom 24αρα θα υπάρχει διαφορά με 24 Vodafone που έχω τώρα παράδειγμα κατεβάζω και δεν μπορώ να δω ένα αγώνα live  θα δω διαφορά με την 24 της skytelecom?

Είμαι από Κρήτη Μεσσαρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...