Nik1239 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω ένα pc και θέλω να μου πείτε αν γίνετε να κάνω oc την ram μου και αν ναι αν θα δω διαφορά στα fps στα παιχνίδια μου Ram ddr4 2400mhz Cpu i3 9100F Mobo Asrock Gpu gtx 1650 4GB oc Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Nik1239
BabisTs Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1080p παίζεις υποθέτω?Μιας και είμαι από κινητό και δεν βλέπω υπογραφές αν εχεις.... Βέβαια με αυτήν την κάρτα γραφικών μην περιμενεις και πολλα ... Αλλά αν μπορέσεις και σφίξεις υψηλότερα σε Ραμ με μια άλλη κάρτα γραφικών δυνατότερη θα δεις διαφορά από ότι αν είχες στοκ τις Ραμ..... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από BabisTs
vdanasto Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δεν θα δεις κάποια διαφορά, το μόνο που μπορεί να σου δώσει περισσότερα FPS είναι μια καλύτερη κάρτα γραφικών. Διαφορετικά, για να δείς περισσότερα FPS με το τρέχον hardware σου, θα πρέπει να παίζεις σε χαμηλότερη ανάλυση και με χαμηλότερα settings στο κάθε παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα