emmanuel5 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/genesis-nmg-1473-xenon-770-illuminated-10200dpi-gaming-mouse-p-PER.580952 Αν τα 5-6 πλήκτρα που έχουν συνήθως τα gaming ποντίκια σας φαίνονται λίγα, το συγκεκριμένο ποντίκι είναι μια πολύ καλή και οικονομική λύση. Το αγόρασα πριν 6 μήνες πάλι σε Crazy Sundays στα 25 ευρώ για το laptop μου και έμεινα 100% ευχαριστημένος. Αισθητήρας pixart, εσωτερική μνήμη για να διατηρεί τις ρυθμίσεις σας και να θυμάται τις macros, RGB φωτισμός με 16.8 εκατ. χρώματα για όσους θέλουν λαμπάκια και εφέ και πολύ καλά πλαστικά που δεν κολλάει η σκόνη πάνω τους και είναι ευχάριστα στην αφή. Το πλαϊνό panel με τα 9 έξτρα πλήκτρα προσωπικά μου φάνηκε πολύ χρήσιμο στα strategy games για τον έλεγχο της κάμερας και μου άρεσε το ότι μπορείτε να το αντικαταστήσετε όποτε θέλετε, ακόμη και ενώ παίζετε ένα παιχνίδι, χωρίς να χρειαστούν επανεκκινήσεις ή ρυθμίσεις από τους drivers. Σε shooters και action games το κανονικό panel των 3 πλήκτρων αρκεί μια χαρά. Στα 23 Ευρώ δεν νομίζω να υπάρχει πιο value for money ποντίκι στην ελληνική αγορά αυτήν τη στιγμή. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από emmanuel5 3 1
lionheart75 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Φαίνεται πολύ καλό στα χρήματα αυτά, αντίστοιχο του corsair scimitar που στοιχίζει πολλαπλάσια. Eλλάδα από 40€: https://www.skroutz.gr/s/20614758/Genesis-Xenon-770.html?from=catspan Eυρώπη από 32€ βλέπω: https://geizhals.eu/genesis-xenon-770-hybrid-mmo-fps-gaming-mouse-nmg-1473-a2260206.html Bρήκα και ένα αναλυτικό review του για όποιον ενδιαφέρεται: 1
vrwmiar1Z Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Έχω ακόμη το rocat savu ήρθε η ώρα να το αλλάξω με αυτό;
spigias Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Παιδιά το κουμπιά μπορούν να τοποθετηθούν και δεξια; γιατί είμαι αριστερόχειρας
lionheart75 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, spigias είπε Παιδιά το κουμπιά μπορούν να τοποθετηθούν και δεξια; γιατί είμαι αριστερός (στο χερι) Όχι 1 1
Frag13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 επειδη το τελευταίο διάστημα είμαι σε αναζήτηση το έχει κάποιος να μας πει τη γνώμη του? κάπου διάβασα ότι κολλάει και πρέπει να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις στη θύρα USB
Tempor Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Στο στοκ χαους το εχουν πιο ακριβο https://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.580952&oem=0022754101
athanaso77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Tempor είπε Στο στοκ χαους το εχουν πιο ακριβο https://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.580952&oem=0022754101 Και λοιπόν; Προσφορά crazy Sundays είναι, γι’ αυτό λέγεται προσφορά. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από athanaso77
iCyd Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 38 λεπτά πριν, athanaso77 είπε Και λοιπόν; Προσφορά crazy Sundays είναι, γι’ αυτό λέγεται προσφορά. Στο stock house ειναι μεταχειρισμένα.
athanaso77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, iCyd είπε Στο stock house ειναι μεταχειρισμένα. Ανέκαθεν οι stock house τιμές του e-shop δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τα καινούργια.
Dragonitelvl100 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Εχω το xenon 750. Καλος σχεδιασμος κλονος ec-2. Καλα υλικα. Καλουτσικα κουμπια. Κακο καλωδιο πολυ σκληρό. Ο σενσορας λεει οτι βρίσκεται στα 400dpi αλλα μετα απο τεστ ειναι στα 460. Ολα αυτά για τα genesis ποντικια (ειχα και το κρυπτον της σειρας). Για τα λεφτα τ και για mmo ή casual users ειναι μια χαρα !
neosstoforum Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Επίσης υπάρχει και ένα μηχανικό πληκτρολόγιο της ίδιας εταιρίας στα 29 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται.
emmanuel5 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Αναφορά σε κείμενο επειδη το τελευταίο διάστημα είμαι σε αναζήτηση το έχει κάποιος να μας πει τη γνώμη του? κάπου διάβασα ότι κολλάει και πρέπει να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις στη θύρα USB Μα εγώ ο ίδιος το αγόρασα πριν μήνες, γι'αυτό και το προτείνω 😉 Για το ότι συνδέεται\αποσυνδέεται το ποντίκι σε άσχετες στιγμές, αν το ψάξετε στο internet θα δείτε ότι συμβαίνει δυστυχώς με πολλά ποντίκια σε Windows 10 και δεν φταίει το ίδιο το ποντίκι, αλλά τα ρημάδια τα Windows 10 και οι άθλιοι drivers τους, ίσως και τα updates που κάνουν πίσω από την πλάτη σου. Βέβαια, αυτός που έγραψε την κριτική μπορεί να έπεσε και σε ελαττωματικό κομμάτι, εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. 1 1
alexgr21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Τα 23 ευρω με δελεαζουν.Θα κανει και σετ με το μαουσπαντ της εταιριας.Με χαλαει βεβαια το συρμα.Θα προτιμουσα χωρις.Αλλα 23 ευρω ειναι.Και αυτο που εχω τωρα,silvercrest, κυριολεκτικα ποντικι απ τα λιντλ,δεν το αντεχω αλλο.Το ψηνω.
alexgr21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Το πλαισιο εχει το HyperX puslefire fps pro bam bam στα 35.Αυτο τι λεει?Διαβαζω καλα λογια.Αξιζει τα 12 παραπανω.Μπαι δε γουεη, αυτο πηγαινει ασορτι με το fps alloy pro keyboard που εχω.Οποτε δυσκολη αποφαση.Σετακι παντ+ποντικι η πληκτρο+ποντικι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα