Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NamelessDead είπε

Θα σου πω κάτι που ίσως σε σοκάρει. Δεν εισαι cool με το να αποκαλείς αηδία κάτι που ειναι viral. Εισαι απλά το χειρότερο ειδος hipster. Υπάρχουν δεκαδες τροποι να ΜΗΝ ΔΕΙΣ tik tok.

Το ότι είναι viral δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι αρεστό σε όλους. Εκτός αυτού, αναφέρθηκα στην προσωπική, υποκειμενική άποψη. Εκτός αυτού, το βίντεο με το Κοριτσάκι που χτυπάει το κεφάλι της με το αεροβόλο είναι viral, αλλά Δημοσιοποιήθηκε την τρίτη μέρα καραντίνας. Ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι 17 μέρες μετά, δεν είναι το ίδιο αστείο. Τέλος, το ότι λέω την άποψη μου, η οποία αφορά καθαρά τα γούστα μου, δε σημαίνει ότι αυτή, αντιπροσωπεύει όσους αρέσκονται στο tic toc. 

• Like 3
Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις απελπισμένες που το βλέπουν σαν ένα νέο ινσταγκραμ,η κάτι σαπιους σελεμπριτυ μαϊντανους,έχω γελασει με πολύ αστεία βιντεάκια......

Όπως η Ηanah Stocking Αμερικανίδα Ελληνικής καταγωγής που με την παρέα της φτιάχνουν πραγματι κωμικά βιντεάκι  χωρίς να τους νοιάζει αυτοπροβολη,πολλές φορές γελοιοποιούνται .....😅🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gloup81 είπε

οταν ακουω Tic Toc, φερνω στο μυαλο μου κινεζους να χορευουν. Μακαρι Google+, Myspace και Hi5 ταυτοχρονα.

ανα 3 σκρολ εμφανιζονται ειτε σε facebook, ειτε σε Instagram, ειτε στο Sport24 που θελω να διαβασω αθλητικα. Τι μου λες τωρα?

Σε όλους γινεται αυτό. Απλά συνεχίζουμε το scroll δεν μπαίνουμε σε site να κραζουμε

52 λεπτά πριν, Nikolaos26 είπε

Το ότι είναι viral δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι αρεστό σε όλους. Εκτός αυτού, αναφέρθηκα στην προσωπική, υποκειμενική άποψη. Εκτός αυτού, το βίντεο με το Κοριτσάκι που χτυπάει το κεφάλι της με το αεροβόλο είναι viral, αλλά Δημοσιοποιήθηκε την τρίτη μέρα καραντίνας. Ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι 17 μέρες μετά, δεν είναι το ίδιο αστείο. Τέλος, το ότι λέω την άποψη μου, η οποία αφορά καθαρά τα γούστα μου, δε σημαίνει ότι αυτή, αντιπροσωπεύει όσους αρέσκονται στο tic toc. 

Δεν ειναι η άποψη του το θέμα. Αλλά ο ισοπεδωτισμός για κατι που δεν σου αρέσει. Ουτε εμενα μ΄αρεσει αλλά δεν θεωρώ ηλιθιους και αηδια οσους το χρησιμοποιουν ούτε το κραζω σε forums

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Σε όλους γινεται αυτό. Απλά συνεχίζουμε το scroll δεν μπαίνουμε σε site να κραζουμε

Δεν ειναι η άποψη του το θέμα. Αλλά ο ισοπεδωτισμός για κατι που δεν σου αρέσει. Ουτε εμενα μ΄αρεσει αλλά δεν θεωρώ ηλιθιους και αηδια οσους το χρησιμοποιουν ούτε το κραζω σε forums

Ξανά διάβασε το μήνυμα μου. Αναφέρομαι ως αηδία σε μια εφαρμογή. Δεν έκραξα κανέναν και παρά πάνω αναφέρομαι στο γεγονός ότι δεν μείωσα κανέναν σχετικά με τις Επιλογές του. Είπα αηδία, μια εφαρμογή στην οποία υποθέτω δεν έχει κανένας σας μετοχές. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που το παίρνετε τόσο προσωπικά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιμετωπίζετε τα social media με τελείως λάθος τρόπο.

Με τα social μπορείς να χάνεις το χρόνο σου άσκοπα, αλλά μπορείς και να κερδίζεις απίστευτα ποσά από διαφήμιση.

Ποσά που θα σου επιτρέψουν να αγοράσεις αυτό πχ.

https://imgur.com/NL1unCT

😉

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

ε οτι θα απογινει και το τικτοκ eventually

Το vine την πάτησε γιατί δεν μπόρεσε να βρει τρόπους για να δινει λεφτά στους δημιουργούς. Η bytedance τα έλυσε αυτά από την πρώτη μέρα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, morgan21 είπε

Βάλε κανένα  Ad block διαφορετικά συνέχισε το Scroll down

δεν ειναι διαφημισεις, ειναι ποσταρισματα φιλων/γνωστων/σελεμπριτι/ανθυποσελεμπριτι

Δημοσ.
Στις 5/4/2020 στις 5:35 ΜΜ, unameit είπε

Αντιμετωπίζετε τα social media με τελείως λάθος τρόπο.

Με τα social μπορείς να χάνεις το χρόνο σου άσκοπα, αλλά μπορείς και να κερδίζεις απίστευτα ποσά από διαφήμιση.

Ποσά που θα σου επιτρέψουν να αγοράσεις αυτό πχ.

https://imgur.com/NL1unCT

😉

Εμείς απλά χάνουμε το χρόνο μας.

Οι διαφημίσεις και τα supercars θέλουν κι επιδέξιους "you know what".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...