Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το YouTube θέλει να μπει και αυτό στο χώρο των μικρών και περιεκτικών βίντεο λανσάροντας το Shorts.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Information, το YouTube ετοιμάζεται να λανσάρει μία νέα λειτουργία που ονομάζεται Shorts. Μία λειτουργία η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με το TikTok, αφού θα προσφέρει παρόμοιες υπηρεσίες.

Το YouTube Shorts θα είναι μέρος της mobile εφαρμογής του YouTube και θα διαθέτει σελίδα η οποία θα προβάλλει όλα τα τελευταία μικρά βίντεο που έχουν καταγράψει οι χρήστες. Μάλιστα, στα βίντεο αυτά οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν μουσική και τραγούδια από το YouTube.

Το TikTok έχει ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό και τους τελευταίους μήνες ξεπέρασε το 1.5 δισεκατομμύριο downloads. Φαίνεται πως οι χρήστες έχουν βρει το δικό τους καταφύγιο αναφορικά με τη δημιουργία μικρών βίντεο αφού χάρη στα ευέλικτα και εύκολα στη χρήση εργαλεία επεξεργασίας, ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα ευπαρουσίαστο κλιπ με τη δική του έξυπνη ιδέα.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει άλλη εφαρμογή εφάμιλλης επιτυχίας με αυτή του TikTok, αν και υπήρξαν κάποιες απόπειρες. Μάλιστα, το Facebook ήδη έχει κάνει μία προσπάθεια λανσάροντας το Lasso πριν 1.5 χρόνο περίπου αλλά και παρουσιάζοντας μία αντίστοιχη λειτουργία στο Instagram.

Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα δούμε το Shorts αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει έως και το τέλος του 2020.

MacRumors

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Ελπίζω να μην περιμένουμε τα "φύγει" η επιδημία, για να χαθεί απο τα μάτια μου αυτη η αηδία που ακούει στο όνομα Tic Toc..

• Like 7
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

.....μου θυμίζει λίγο vine , όχι κάτι πρωτότυπο δλδ.

Τι απέγινε τελικά (vine)?

... φυσικά δεν χρησιμοποιώ ούτε χρειάζομαι να χρησιμοποιήσω κάποιο απο τα παραπάνω.

Αναγνωρίζω όμως ότι μέσα από αυτό κ λόγω των ημερών που διανύουμε, η ευρηματικότητα έχει εκτοξευτεί επίσης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικοί που δεν το έχουν μόνο εμένα μου θυμίζουν την Μαρία της γειτονιάς την παρακατιανη που μαλωνε με την σοραγια και άλλα έλεγε το στόμα τους αλλά η μεταγλώττιση 

Επεξ/σία από Rizogalos
Δημοσ.

Ωραίο το Tik Tok. 

Το μόνο μέρος που μπορείς να δεις σε 1’ ανθυποσελέμπριτις να δείχνουν κ@λο, τσιγγάνικους γάμους, Τούρκους να ψήνουν ολόκληρα βόδια, ελεεινά χορευτικά, γατιά/σκυλιά, κινεζούλες να τρώνε ό,τι αηδία υπάρχει, Lambo με νίκελ ζάντες. 

Μπορεί να καις μερικά εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα αλλά περνάει η ώρα. 

• Like 3
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Nikolaos26 είπε

Ελπίζω να μην περιμένουμε τα "φύγει" η επιδημία, για να χαθεί απο τα μάτια μου αυτη η αηδία που ακούει στο όνομα Tic Toc..

Θα σου πω κάτι που ίσως σε σοκάρει. Δεν εισαι cool με το να αποκαλείς αηδία κάτι που ειναι viral. Εισαι απλά το χειρότερο ειδος hipster. Υπάρχουν δεκαδες τροποι να ΜΗΝ ΔΕΙΣ tik tok.

Δημοσ.

οταν ακουω Tic Toc, φερνω στο μυαλο μου κινεζους να χορευουν. Μακαρι Google+, Myspace και Hi5 ταυτοχρονα.

20 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Θα σου πω κάτι που ίσως σε σοκάρει. Δεν εισαι cool με το να αποκαλείς αηδία κάτι που ειναι viral. Εισαι απλά το χειρότερο ειδος hipster. Υπάρχουν δεκαδες τροποι να ΜΗΝ ΔΕΙΣ tik tok.

ανα 3 σκρολ εμφανιζονται ειτε σε facebook, ειτε σε Instagram, ειτε στο Sport24 που θελω να διαβασω αθλητικα. Τι μου λες τωρα?

• Like 4
Δημοσ.

Το κακό με το tik tok είναι ότι εμφανίζεται και στο reddit. Δεν θέλω να βλέπω έφηβα κοριτσάκια να χορεύουν ρε παιδί μου. Σκουπίδια στο /r/all

• Like 4
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gloup81 είπε

οταν ακουω Tic Toc, φερνω στο μυαλο μου κινεζους να χορευουν. Μακαρι Google+, Myspace και Hi5 ταυτοχρονα.

ανα 3 σκρολ εμφανιζονται ειτε σε facebook, ειτε σε Instagram, ειτε στο Sport24 που θελω να διαβασω αθλητικα. Τι μου λες τωρα?

Βάλε κανένα  Ad block διαφορετικά συνέχισε το Scroll down

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NamelessDead είπε

πιθανον να αναφερεται στα repost toy tiktok που πχ βαζουν στο 9gag κτλ

1 ώρα πριν, valkon είπε

Το κακό με το tik tok είναι ότι εμφανίζεται και στο reddit. Δεν θέλω να βλέπω έφηβα κοριτσάκια να χορεύουν ρε παιδί μου. Σκουπίδια στο /r/all

η στο reddit οπως ξεχασα να αναφερω

Δημοσ.

Κάτι τέτοια δήθεν επιτυχημένα apps βασίζονται στα εκατομμύρια downloads από παρακμιακές χώρες με δις πληθυσμό.Δες Ινδία που δεν έχουν να φάνε και είναι όλη τη μέρα στα σόσιαλ να ανεβάζουν βίντεο σε slow motion.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...