veteranos123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Καλημέρα. Έχω τα ακουστικά του τίτλου έχουν φθαρεί τα μαξιλαράκια. Ξέρετε που μπορώ να βρω να αγοράσω από Ελλάδα ή Ευρώπη - Κίνα?
veteranos123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Ύστερα από πολύ τρίψιμο και λίγη χρήση καθαριστικής βενζίνης το αποτέλεσμα είναι αυτό. Εμένα μ'αρέσει πάντως.
Voodooman Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Από παντού. Αν γράψεις "headphones pads" θα σου βγάλει άπειρα σε skroutz, ebay, βρίσκεις αυτά που σου αρέσουν/ταιριάζουν. Έχω αγοράσει πολλά και διάφορα, για διάφορα ακουστικά.
veteranos123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Είναι με πλαστικό καλούπι γύρω γύρω και θέλει αναγκαστικά τα δικά του.
Voodooman Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Στις 12/4/2020 στις 10:09 ΜΜ, veteranos123 είπε Είναι με πλαστικό καλούπι γύρω γύρω και θέλει αναγκαστικά τα δικά του. Αν βγάλεις το καλούπι, το κολλήσεις στα καινούργια και μετά τα βάλεις στο headset; Και εμένα τα Creative tactic και κάτι Nokia purity HD ήταν ιδιότροπα και χρειάστηκε λίγη δουλειά, αλλά έγιναν σαν καινούργια και δεν φαίνονται καθόλου οι πατέντες που χρειάστηκε να κάνω. 1
veteranos123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Αυτό το σκέφτηκα και εγώ. Κάποια στιγμή Θα το κάνω και εγώ. Πάντως μέχρι στιγμής είναι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα