pana.8a Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, kostasgpa είπε internetdownloadmanager Ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας..ερώτηση όμως : με απλό copy/paste στην τελευταία έκδοση του Internet Download Manager δεν μου λειτούργησε.. Μου το έβλεπε σαν html. Έκανες κάτι διαφορετικό; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Και εμένα δεν με αφήνει να τα δω, ενώ ε΄κανα λογαριασμό στη σύνδεση μου λέει δοκίμασε αργότερα. Ίσως είναι φορτωμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Πως τα κατεβάζουμε τα μαθήματα να τα έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru2372 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, george1994 είπε Εγώ πάντως τα λινκς δεν μπορώ να να βρω. https://www.fbdown.net/how-to-facebook-downloader-chrome-extension.php όταν το εγκαταστήσεις σου βγάζει ένα εικονίδιο σχεδόν τέρμα δεξιά στην μπάρα αναζήτησης. Είναι ένα βέλος που δείχνει προς τα κάτω. Μπές στην σελίδα με τα βίντεο της Νικον και πάτα πάνω στο βελάκι. Σου βγάζει 4 επιλογές ανάλογα με την ποιότητα που θες να κατεβάσεις το βίντεο... 3 ώρες πριν, markos9 είπε Πως τα κατεβάζουμε τα μαθήματα να τα έχουμε; https://www.fbdown.net/how-to-facebook-downloader-chrome-extension.php οδηγίες για chrome...λογικά θα λειτουργεί και στον νέο edge που είναι chromium based... όταν το εγκαταστήσεις σου βγάζει ένα εικονίδιο σχεδόν τέρμα δεξιά στην μπάρα αναζήτησης. Είναι ένα βέλος που δείχνει προς τα κάτω. Μπές στην σελίδα με τα βίντεο της Νικον και πάτα πάνω στο βελάκι. Σου βγάζει 4 επιλογές ανάλογα με την ποιότητα που θες να κατεβάσεις το βίντεο... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από kabamaru2372 προσθήκη φωτογραφίας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vayio Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Με το Internet download manager ως extension στο Chrome, τα κατεβασε κανονικα ως αρχεια βιντεο. Εχω δει ως τωρα 3-4 μαθηματα και ειναι αρκετα ενδιαφεροντα. Εαν ασχολειται καποιος ουσιαστικα με τη φωτογραφια μπορει να νοιωσει οτι δεν του προσφερουν κατι καινιουργιο, αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι ωραια δομημενα και σε αρκετες περιπτωσεις δινουν χρησιμες συμβουλες για ιδιαιτερες φωτογραφικες καταστασεις και για λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα. Σαν συλλογη παντως συγκεντωμενα, ειναι χρησιμο να τα εχει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 56 λεπτά πριν, kabamaru2372 είπε https://www.fbdown.net/how-to-facebook-downloader-chrome-extension.php όταν το εγκαταστήσεις σου βγάζει ένα εικονίδιο σχεδόν τέρμα δεξιά στην μπάρα αναζήτησης. Είναι ένα βέλος που δείχνει προς τα κάτω. Μπές στην σελίδα με τα βίντεο της Νικον και πάτα πάνω στο βελάκι. Σου βγάζει 4 επιλογές ανάλογα με την ποιότητα που θες να κατεβάσεις το βίντεο... https://www.fbdown.net/how-to-facebook-downloader-chrome-extension.php οδηγίες για chrome...λογικά θα λειτουργεί και στον νέο edge που είναι chromium based... όταν το εγκαταστήσεις σου βγάζει ένα εικονίδιο σχεδόν τέρμα δεξιά στην μπάρα αναζήτησης. Είναι ένα βέλος που δείχνει προς τα κάτω. Μπές στην σελίδα με τα βίντεο της Νικον και πάτα πάνω στο βελάκι. Σου βγάζει 4 επιλογές ανάλογα με την ποιότητα που θες να κατεβάσεις το βίντεο... Φίλε μου, σε υπέρ ευχαριστώ! Πραγματικά με έκανες πολύ χαρούμενο. Έχω που παλεύω απ το πρωί και δεν έβγαζα άκρη.... Να σαι καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godmode Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 αν καποιοςεχει την καλοσυνη και τα εχει κατεβασει, μπορει να τα κανει upload mega/onedrive/drivebox να τα κατεβασουμε και εμεις που δεν μας αφηνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.angelos Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Ωραια, θα με βοηθησει να βγαζω καλητερες φωτογραφιες με την canon μηχανη μου....😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 17 hours ago, godmode said: αν καποιοςεχει την καλοσυνη και τα εχει κατεβασει, μπορει να τα κανει upload mega/onedrive/drivebox να τα κατεβασουμε και εμεις που δεν μας αφηνει Λιγο δυσκολο αυτο, ολα μαζι ειναι 6 gigabyte σχεδον. Παντως κατεβαινουν κανονικα απο το site τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1994 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, kabamaru2372 είπε https://www.fbdown.net/how-to-facebook-downloader-chrome-extension.php όταν το εγκαταστήσεις σου βγάζει ένα εικονίδιο σχεδόν τέρμα δεξιά στην μπάρα αναζήτησης. Είναι ένα βέλος που δείχνει προς τα κάτω. Μπές στην σελίδα με τα βίντεο της Νικον και πάτα πάνω στο βελάκι. Σου βγάζει 4 επιλογές ανάλογα με την ποιότητα που θες να κατεβάσεις το βίντεο... https://www.fbdown.net/how-to-facebook-downloader-chrome-extension.php οδηγίες για chrome...λογικά θα λειτουργεί και στον νέο edge που είναι chromium based... όταν το εγκαταστήσεις σου βγάζει ένα εικονίδιο σχεδόν τέρμα δεξιά στην μπάρα αναζήτησης. Είναι ένα βέλος που δείχνει προς τα κάτω. Μπές στην σελίδα με τα βίντεο της Νικον και πάτα πάνω στο βελάκι. Σου βγάζει 4 επιλογές ανάλογα με την ποιότητα που θες να κατεβάσεις το βίντεο... Ευχαριστώ πολύ φίλε, δεν ήξερα αυτό το extension. Κατεβάζω τα βιντεάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Αυτα τα μαθηματα προυποθετουν οτι εχεις DSLR ή mirrorless ? Αν καποιος έχει μια απλη compact (τσεπης ασ πουμε) , αξιζει να τα κατεβασει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatisto Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Τελικά είναι δωρεάν η πληρώνεις ? Γιατί ο τίτλος με το άρθρο διαφωνούν κάθετα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στις 5/4/2020 στις 3:40 ΜΜ, kabamaru2372 είπε και εμένα θα με ενδιέφερε να τα κατεβάσω οπότε αν μπορείς πες μου και εμένα σε παρακαλώ Video Download Helper, σε Waterfox (Firefox-based browser), λογικά υπάρχει και σε chrome. Ή ανεξάρτητα προγράμματα (4K Video Downloader έχω) αν και δεν αναγνωρίζουν όλες τις ιστοσελίδες... Στις 7/4/2020 στις 2:24 ΜΜ, ducatisto είπε Τελικά είναι δωρεάν η πληρώνεις ? Γιατί ο τίτλος με το άρθρο διαφωνούν κάθετα ! Η συλλογή των 10 συγκεκριμένων βίντεο είναι δωρεάν με απλή εγγραφή και μπορείς να τα κατεβάσεις με πρόσθετα ή ανεξάρτητα προγράμματα για να τα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα