voltmod Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μπορεί να μην είναι εύκολο να βγάλετε φωτογραφίες πια εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εμπλουτίσετε τις φωτογραφικές γνώσεις σας. Η εταιρεία Nikon στις ΗΠΑ προσφέρει δωρεάν δέκα μαθήματα από το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό της πρόγραμμα (Nikon School), τα οποία όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι το τέλος Απριλίου. Τα μαθήματα έχουν χρονική διάρκεια από δεκαπέντε λεπτά (μερικές φορές είναι διάρκειας άνω της μίας ώρες), και γίνονται από επαγγελματίες φωτογράφους και brand ambassadors. Το κόστος για την παρακολούθηση κάποιου τέτοιου μαθήματος ποικίλει, από $15 μέχρι και $50, οπότε και η Nikon προσφέρει μαθήματα φωτογραφίας αξίας $250 περίπου για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Υπάρχουν μαθήματα που καλύπτουν τα βασικά στοιχεία (π.χ fundamentals by Reed Hoffman) ή περισσότερο εξειδικευμένα, που αφορούν την φωτογραφία «macro», την φωτογραφία τοπίων ή ακόμα και τα μουσικά βίντεο (The Art of Making Music Videos with Chris Hershman). Υπάρχει επίσης μάθημα ειδικά για την Z50 από την Kitty Peters κ.ά. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μετά την καραντίνα θα βγούμε έξω fit, μάγειρες, φωτογράφοι και με μυωπία απ την πολύ TV 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Kostasspil είπε Μετά την καραντίνα θα βγούμε έξω fit, μάγειρες, φωτογράφοι και με μυωπία απ την πολύ TV Φτάνει να βγούμε έξω... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Μετά την καραντίνα θα βγούμε έξω fit, μάγειρες, φωτογράφοι και με μυωπία απ την πολύ TV Οι άντρες με έξτρα fit δικέφαλους...( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
busellatos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μαλλιαδες,ανεργοι,απληρωτοι,μισοπεθαμενοι φωτογραφοι ζητουν εργασια , καθε ειδους τελεται... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Υπάρχει κανένας τρόπος να τα κατεβάσουμε για μελλοντική χρήση, γιατί μπορεί να τα κατεβάσουν; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andy_1_9_7_2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 "Δωρεάν μαθήματα για selfies" έπρεπε να προσφέρει... να γονατίσουν οι servers από την συμμετοχή! 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Τι να τα κάνουμε τα δωρεάν μαθήματα ρε Nikon, δώσε μας μια Nikon δωρεάν να μας φτιάξεις το κέφι 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostaskostakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Υπαρχουν και ελληνικοι υποτιτλοι στα Video? Ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, aris.04 είπε Υπάρχει κανένας τρόπος να τα κατεβάσουμε για μελλοντική χρήση, γιατί μπορεί να τα κατεβάσουν; Από ό,τι βλέπω δεν υπάρχει προστασία των βίντεο, οπότε μπορείς να βάλεις κάποιο κατεβαστήρι, είτε ανεξάρτητη εφαρμογή, είτε πρόσθετο σε περιηγητή (Firefox και Chrome έχουν σίγουρα). Εντελώς δοκιμαστικά, βρήκα ένα από τα μικρά βίντεο, των 15 λεπτών σε HD και το κατέβασα μια χαρά Θα δω αν αξίζει κάτι να το κατεβάσω. Καλή κίνηση πάντως, μιας και τα κανονικά μαθήματα φωτογραφίας κοστίζουν, πόσο μάλλον από ένα όνομα όπως η Nikon 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Mivas (myphone) είπε Από ό,τι βλέπω δεν υπάρχει προστασία των βίντεο, οπότε μπορείς να βάλεις κάποιο κατεβαστήρι, είτε ανεξάρτητη εφαρμογή, είτε πρόσθετο σε περιηγητή (Firefox και Chrome έχουν σίγουρα). Εντελώς δοκιμαστικά, βρήκα ένα από τα μικρά βίντεο, των 15 λεπτών σε HD και το κατέβασα μια χαρά Θα δω αν αξίζει κάτι να το κατεβάσω. Καλή κίνηση πάντως, μιας και τα κανονικά μαθήματα φωτογραφίας κοστίζουν, πόσο μάλλον από ένα όνομα όπως η Nikon Δοκίμασα με extension του chrome δεν μου δουλεύει. Τι χρησιμοποίησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru2372 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Mivas (myphone) είπε Από ό,τι βλέπω δεν υπάρχει προστασία των βίντεο, οπότε μπορείς να βάλεις κάποιο κατεβαστήρι, είτε ανεξάρτητη εφαρμογή, είτε πρόσθετο σε περιηγητή (Firefox και Chrome έχουν σίγουρα). Εντελώς δοκιμαστικά, βρήκα ένα από τα μικρά βίντεο, των 15 λεπτών σε HD και το κατέβασα μια χαρά Θα δω αν αξίζει κάτι να το κατεβάσω. Καλή κίνηση πάντως, μιας και τα κανονικά μαθήματα φωτογραφίας κοστίζουν, πόσο μάλλον από ένα όνομα όπως η Nikon και εμένα θα με ενδιέφερε να τα κατεβάσω οπότε αν μπορείς πες μου και εμένα σε παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgpa Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, kabamaru2372 είπε και εμένα θα με ενδιέφερε να τα κατεβάσω οπότε αν μπορείς πες μου και εμένα σε παρακαλώ internetdownloadmanager 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru2372 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, kostasgpa είπε internetdownloadmanager σε ευχαριστώ επίσης να ενημερώσω ότι λειτουργεί και με το fbdown... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1994 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, kabamaru2372 είπε σε ευχαριστώ επίσης να ενημερώσω ότι λειτουργεί και με το fbdown... Εγώ πάντως τα λινκς δεν μπορώ να να βρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα