!kop Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω το εξής θέμα: Διαθέτω ένα τηλεφωνικό κέντρο ISDN που το είχα αποσύρει παλιότερα όταν κατάργησα την ISDN στο σπίτι και έβαλα PSTN για να βελτιώσω τις ταχύτητες στο ιντερνετ. Πρόσφατα χρειάστηκα ένα MSN και ξαναέκανα τη σύνδεση ISDN μόνο που αυτή τη φορά ο ΟΤΕ δεν μου έδωσε NETMOD αλλά την υλοποίησε μέσω του γνωστού ρούτερ (VoIP) που δίνει στους πελάτες του στις VDSL συνδέσεις. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το router δεν έχει RJ45 θύρα όπως είχε το NETMOD, για να συνδέσω το τηλεφωνικό κεντρο. Λέτε ότι το παλιό μου κέντρο είναι πλέον άχρηστο και πρέπει να πάρω κάποιο καινούργιο με RJ11 θύρα εισόδου; Ελπίζω να βγαίνει νόημα! #μένουμε σπίτι Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από !kop αλλαγή εικόνας
anarionasp Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 καλημερα θα μιλησεις με 13788 να σου περασουνε βλαβη για να σου φερει ο τεχνικος router oxygen που εχει θυρα bri (αυτη την rj45 που λες ) απο οτι καταλαβα ειναι πιθανο επισης να χρειαστεις επαναπρογραμματισμο στο κεντρο σου να το εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου και αυτο
!kop Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, anarionasp είπε καλημερα θα μιλησεις με 13788 να σου περασουνε βλαβη για να σου φερει ο τεχνικος router oxygen που εχει θυρα bri (αυτη την rj45 που λες ) απο οτι καταλαβα ειναι πιθανο επισης να χρειαστεις επαναπρογραμματισμο στο κεντρο σου να το εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου και αυτο ευχαριστώ @anarionaspγια την απάντηση. Ξέρεις αν αυτό θα έχει συνέπειες στην ταχύτητα του ίντερνετ ή στο στήσιμο του εσωτερκού μας LAN; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από !kop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα