Magic_Nature Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nikolaos81 είπε Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα φασαρίας με τον γείτονα που μένει από πάνω. Ανοίγω ξανά τέτοιο θέμα γιατί ένα παλιό έχει κλείσει. Ένα βράδυ περασμένες 12μιση άκουγα δυνατές φωνές και γέλια χωρίς να καταλαβαίνω από που προέρχεται ο θόρυβος αλλά ήταν τόσο δυνατός που δε μπορούσα να κοιμηθώ.. Μετά από ψάξιμο κατάλαβα ότι ήταν ο από πάνω. Η φασαρία πήγε μέχρι αργά αλλά δε μίλησα γιατί λέω, όκ.... θα έχουν κάποια επίσκεψη, γιορτή κλπ. Πριν κάποιες μέρες ένα απογευματάκι είχαν βάλει μουσική τόσο δυνατά, που για να δω τηλεόραση έπρεπε να ανεβάσω την ένταση αρκετά παραπάνω γιατί άκουγα τη μουσική τους. Δεν ήταν ώρα κοινής ησυχίας αλλά δεν παύει να ήταν πολύ ενοχλητικό. Ανέβηκα τους το είπα ευγενικά και την χαμήλωσαν. Πριν μερικές ώρες απόψε, δηλαδή είχε πάει 12 το βράδυ, τέρμα η τηλεόραση και διάφοροι ήχοι ακουγόταν σαν αεροπλάνο στην τηλεόραση, σαν τριβείο, δράπανο... κάτι δυνατό κι ενοχλητικό το οποίο σταματούσε για λίγο και ξανά πάλι. Για να μπορέσω να δω και να ακούσω TV έπρεπε να την δυναμώσω σε σημείο που ενοχλούσα μετά εγώ τον διπλανό (φανταστείτε να είχα κλειστή τηλεόραση και να προσπαθούσα να κοιμηθώ). Χτύπησα το ταβάνι αλλά τίποτα. Ανέβηκα πάνω κι έκανα παρατήρηση, μου είπαν ότι θα το χαμηλώσουν... αλλά τίποτα. Μετά από 10 λεπτά κατέβηκε ο γείτονας να μου ζητήσει το λόγο, πολύ εριστικός κι έτοιμος για καυγά, γιατί του έκανα λέει παρατήρηση, ότι δεν κάνει αυτός θόρυβο κλπ κλπ και να πάω στην αστυνομία αν έχω πρόβλημα. Το αποτέλεσμα ήταν ένας άγριος καυγά στις 12+ το βράδυ έξω από την πόρτα μου, να τους διώχνω και να μην φεύγουν (κακώς που δεν έκλεισα την πόρτα να τελειώνει το θέμα), κι έτσι αφού με είχαν έβγαλαν εκτός εαυτού (αυτός, η γυναίκα του κι η κόρη του) για να μην τον χτυπήσω, χτύπησα ένα τζάμι και κόπηκα. Στο καπάκι να έχει βγει ο απέναντι και να μου ζητάει το λόγο που φώναζα κλπ. Έπρεπε δηλαδή να απολογηθώ και στον άλλο γείτονα για τη φασαρία του καυγά λες και τον προκάλεσα εγώ αλλά και για το σπασμένο τζάμι του διαδρόμου. Παρεπιπτόντως, δεν ήταν ο διαχειριστής. Τους εξηγούσα ότι ο καυγάς έγινε έξω από την πόρτα μου άρα αυτός ήρθε και με βρήκε με τέτοιες προθέσεις αλλά δεν καταλάβαιναν λέγοντας μου ότι δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι κι ότι μάλλον εγώ έχω θέμα με το θόρυβο κι άλλες τέτοιες αηδίες. Η γνωστή αλληλουποστήριξη των ιδιοκτητών. Το θέμα τελείωσε όταν τους έκλεισα την πόρτα. Είμαι όμως σίγουρος ότι δεν θα βρω την ησυχία μου, αφενός γιατί η οικογένεια από πάνω μου φάνηκε λίγο "γκάου" κι από την άλλη μάλλον έχουν θέμα ακοής. Τί μπορώ να κάνω εκτός από μία σύσταση στην αστυνομία; Κι άντε του κάνουμε σύσταση, φέρνω και την αστυνομία κάποια στιγμή... αν αυτός δεν διορθωθεί τί γίνεται;;; Κι επιπλέον πως αποδεικνύεις ότι κάνουν φασαρία;; Γιατί άλλο να κάνουν πάρτι (που ξεκάθαρα είναι ηχορύπανση) κι άλλο να είναι αυτό το λίγο παραπάνω από το κανονικό (έως αρκετά), αλλά συχνό, έντονο και εκνευριστικό. Περιμένω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ. Οντως κακως αντέδρασες ετσι αλλα απο οτι καταλαβαινω ειχες δικιο..... αλλα με τις κλικες που να το βρεις. Οι ιδιοκτητες οπως το ειπες αλληλο υποστηριζονται μεταξυ τους γιατι αυτοι θα ΕΙναι μονιμοι εκει ενω εσυ εισαι ενοικιαστης. Εμενα ευτυχως δεν με ενοχλουν οι φωνές οποτε δεν ειχα ποτε τέτοιο προβλημα αλλα γενικα σε μια πολυκατοικια εχει θέματα μια το πετρελαιο μια τα κοινοχρηστα. Εδω εμενα μου ειχε πει μια μερα μια οτι μιλουσα στο τηλ και τους ενοχλουσα... ρε πλάκα μου κανεις της λεω ο απο κατω ταραζει τη γυναικα του στα μπινελικια εγω σε ενοχλησα;;; μέχρι που ακουσα τις καλημερο-καλησπέρες με τους απο κάτω κ λεω α ενταξει ειναι κολητάρια για αυτο. Ξέρεις τα κλασσικα λες κ βρηκαν το χαμενο τους ξάδερφο ξαφνικά "γεια σας τι κανετε πως ειστε παντα καλα" με τα χαμογελα μέχρι τα αυτια και απο πισω στη φοράω !!! χαχα Καλημερο-καλησπέρες επειδη ο απο κάτω δε καιει πετρελαιο κ δεν εχουν τσακωθει ακομη με αυτην που λέω που έκαψε την αλλη φορα μέχρι το τελος κ μετά ο καυστηρας ηθελε εξαέρωση και τον έφτιαξα εγω τσαμπα με δικιές μου γνωριμιες. Τεσπα κάθε λογης γαιδούρια θα βρεις στις πολυκατοικιες. Ο ιδιοκτητης δε παιρνει θέση επειδη θελει να παιρνει τα ενοικια ο καθενας κανει τη δουλειτσα του..... και εγω τη δικιά μου που τις προαλλες εκοψα απο το ενοικιο επειδη μου χρωστούσανε πετρελαιο. λΕΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩνω τα κερατιάτικα των άλλων... φυσικα του κανω μέχρι να τους βάλεις σε τάξη. Εγω εσενα ξέρω οχι αυτους ! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Magic_Nature
GREGORYMO Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, d_gkal είπε Ο κοροναβαιρους θα σε σώσει Είπαμε, έχει και κόρη. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Φίλε άκου προσεκτικά: Έχεις κρουστικό δράπανο? Αν όχι αγόρασε. Πάρε και ένα τρυπάνι διαμέτρου 8 κατεστραμμένο που δεν τρυπαει τίποτε και βρες εν σημείο στο ταβάνι σου. Βαλε το τρυπάνι στο κρουστικό και αργες στροφές και άρχισε να κάνεις τρύπα στο ταβανι. Ο θόρυβος θα είναι απερίγραπτος. (Έχεις ακούσει τον ήχο όταν τρύπας για να βάλεις τέντα?) Μην ανησυχείς επειδή το τρυπάνι θα είναι κατεστραμμένο δεν θα μπορεί να τρυπήσει αλλά ο θόρυβος θα είναι απερίγραπτος. Κάθε βράδυ στις 0100 και κάθε πρωί στις 0700. Η τρύπα μικρή την καλύπτεις με ένα λευκό αυτοκόλλητο η λευκή μονωτικη. Μετά την πρώτη φορά ούτε σκόνη δεν θα βγαίνει. Καλή επιτυχια 2 1
thanasisxask Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, magnam είπε Ξεκαθάρισέ του πως δεν είσαι παλαβός Μεγα λάθος, ενημέρωσε τους ότι έχεις βγει από το ψυχιατρείο και έχεις και χαρτί. Αν κατέβουν να σου μιλήσουν παραπάνω από ένας θα τους ρωτάς πόσοι είναι γιατί έχεις παραισθήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις