sonikk Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Παιδια γνωριζετε μηπως τι γινεται οταν καποιος ξεκινησει voucher αν ο χρονος ανεργιας που εχει χανεται? Αν λαμβανει και ΚΕΑ το επομενο διαστημα που θα το ανανεωσει θα παρει μικροτερο ποσο? Σας ευχαριστω.
papoys1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Εγώ θεωρώ ότι τα προγράμματα αυτά συνήθως είναι να επιδοτούνται κάποιοι κολητοί από τη μία και να μειώνουν τεχνητά την ανεργία από την άλλη.Στην ουσία ελάχιστα προσφέρουν στον άνεργο.Μία ψεύτικη ελπίδα. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια να παίρνουν τηλέφωνα συνεχώς την κόρη μου που ήταν άνεργη, σαν τις εταιρείας ρεύματος, να μπει σε κάποιο πρόγραμμα ότι νάναι και πόσο καλό είναι.Ευτυχώς γιατί αν είχε μπει θα είχε κοπεί η ανεργία θα είχε χάσει τα μόρια και δεν θα είχε βρει μία καλή δουλειά που πέτυχε τότε.Και η πλάκα είναι ότι με κάποιο τρόπο βρίσκουν τα στοιχεία από τον ΟΑΕΔ (πράγμα που απαγορεύεται) και ενοχλούν συνεχώς.Στο παρελθόν κάποιοι μέχρι και για κακουργηματική απάτη είχαν κατηγορηθεί για τέτοια προγράμματα. Δεν τα λέω να σε αποθαρρύνω αλλά κοίταξε καλά αν όντως χρειάζεσαι το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή το κάνεις απλά και μόνο γιατί δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις.
teo_3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 4 hours ago, papoys1 said: Εγώ θεωρώ ότι τα προγράμματα αυτά συνήθως είναι να επιδοτούνται κάποιοι κολητοί από τη μία και να μειώνουν τεχνητά την ανεργία από την άλλη.Στην ουσία ελάχιστα προσφέρουν στον άνεργο.Μία ψεύτικη ελπίδα. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια να παίρνουν τηλέφωνα συνεχώς την κόρη μου που ήταν άνεργη, σαν τις εταιρείας ρεύματος, να μπει σε κάποιο πρόγραμμα ότι νάναι και πόσο καλό είναι.Ευτυχώς γιατί αν είχε μπει θα είχε κοπεί η ανεργία θα είχε χάσει τα μόρια και δεν θα είχε βρει μία καλή δουλειά που πέτυχε τότε.Και η πλάκα είναι ότι με κάποιο τρόπο βρίσκουν τα στοιχεία από τον ΟΑΕΔ (πράγμα που απαγορεύεται) και ενοχλούν συνεχώς.Στο παρελθόν κάποιοι μέχρι και για κακουργηματική απάτη είχαν κατηγορηθεί για τέτοια προγράμματα. Δεν τα λέω να σε αποθαρρύνω αλλά κοίταξε καλά αν όντως χρειάζεσαι το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή το κάνεις απλά και μόνο γιατί δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Το γεγονός ότι είναι άνεργος δηλαδή δε σου λέει κάτι? Ήμαρτον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις