NikosKallithea Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, fredd0 είπε το προβλημα με αυτα ειναι ακριβως οτι ειναι αδυνατον να καλυψουν ολους. Ο Ενας λεει βαλε εισοδηματικα κριτηρια. Ο αλλος λεει βαλε περιουσιακα, δηλαδη αν ο αλλος εχει μερσεντες τι ακριβως θα κανει, θα φαει το καθισμα και θα πληρωσει τη δεη με τα ζαντολαστιχα? Εισοδηματικα. ΟΚ. Κι ο ΕΕ που βγαζει 10 μαυρα και δηλωνει 1? Ο αλλος που εχει 2 εκατομυρια στην τραπεζα και εισοδημα 10800 το χρονο απο τοκους? Εξαιρεσεις υπαρχουν οτι κριτηρια και αν βαλεις. Στα κριτήρια, αυτο που αρχικά έπρεπε να βάλουν, ειναι το τι μισθό έπαιρνες πριν κλείσουν Επαιρνες πχ 300, 400, 600 αυτα έπρεπε να πάρεις και σαν επίδομα με πλαφόν τα 800, και όχι να μοιράζουν 800αρια σαν να μην υπάρχει αύριο Ετσι και περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να βοηθηθούν αλλα και υπάρξει και κάποια λογική σε ολο αυτο. Τώρα ο άλλος παρακαλάει να μην ανοίξει τίποτα και απο πχ 400 που έπαιρνε να κάθεται και να παίρνει 800, δηλαδή διο και τρεις φορές πάνω. Σχεδιασμός του ποδαριού οπως παντα άλλωστε 1
teo_3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, narta said: Γιατι ως συνηθως τον σχεδιασμο και εφαρμογη του σχεδίου εγινε μεταξυ χεσιματος και ρεψιματος απο τον Γιαννακη του 14ου. Δεν εχουν λαβει υποψιν οικογενιακο εισοδημα και αλλα οικονομικα κριτηρια. Σταματαει ο ενας συζυγος την δουλεια που ειναι full time με καλες απολαβες και επειδη ο αλλος συζυγος συνεχιζει να εργαζεται για 150€ δεν παιρνει ο πρωτος το βοηθημα. 40% μειωση στα ενοικια των επιχειρησεων και των υπαλληλων τους αλλα οι ιδιοκτητες που χανουν αυτο το 40% να πανε να *μπιπ* γιατι ο Γιαννάκης αποφάσισε να κανει δωρα με ξενες τσέπες Υ.Γ. Βεβαια καναλια, κατασκευαστικες και κολλητους με κλινικες μια χαρα τους σκεφτηκε ο Γιαννάκης Φίλε μου τώρα που πέσανε πολύ και οι δουλειές στα ντελίβερυ είναι ευκαιρία να χτυπήσεις καμιά πιτσούλα να ενισχύσεις τα παιδιά. Πίτσα Ντόμινος προτείνω ξέρεις εσύ. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από teo_3
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 39 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τώρα ο άλλος παρακαλάει να μην ανοίξει τίποτα και απο πχ 400 που έπαιρνε να κάθεται και να παίρνει 800, δηλαδή διο και τρεις φορές πάνω. Αυτό θα το κάνει μόνο κάποιος που είναι σίγουρος ότι μετά από όλο αυτό θα είναι ξανά στο πόστο του ανέγγιχτος. Που μεταξύ μας, πόσοι τέτοιοι υπάρχουν που παίρνουν 400€ και κάτω, όπως λες; Επίσης, άντε να δώσουν άλλη μία φορά 800άρι, δε νομίζω ότι τους παίρνει για τρίτη και πάνω.
Muhammad Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 διαβάστε να γελάστε. Υπάλληλος εκεί που δουλεύω, μέγιστος λουφαδόρος. Σχεδόν ποτέ δεν έρχεται στην ώρα του, πάντα φεύγει νωρίτερα, δικαιολογίες συχνά για να την κοπανήσει και όταν δουλεύει, μόνο δουλειά δε το λες. Πληρώνεται για 8ωρο και ζήτημα να δουλεύει πραγματικά τις μισές ώρες. Το συγκεκριμένο άτομο έχει και 2η δουλειά. Παρακαλούσε λοιπόν να κλείσουμε για να πάρει το επίδομα και επίσης να έχει χρόνο για τη 2η δουλειά του και να μην είναι στο τρέξιμο. Οι προσευχές του εισακούστηκαν, η επιχείρηση έκλεισε, έλα όμως που χάνει το επίδομα διότι η άλλη του δουλειά δε σταματάει απλά χαλάρωσε. Έτσι φαίνεται εργαζόμενος. Και το χειρότερο είναι ότι η πληρωμή από τη 2η δουλειά θα καθυστερήσει. ή όπως λέμε στο χωριό μου... πας για μαλλί και βρίσκεσαι κουρεμένος 1
ngkogias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καλημέρα, Μου συμβαίνει το ίδιο με 2 δουλειές μόνο που εμένα έκλεισαν και οι δύο. Θέλω να πω ότι μια η δουλειά έκλεισε κανονικά και ο εργοδότης με δήλωσε όλα καλά αλλά η άλλη δουλειά, όπου είναι σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, ενώ έκλεισες κανονικά με υπουργική απόφαση δεν έχουν κάνει αναστολή λειτουργίας και ενώ τους πήρα τηλέφωνο να τους το πω λένε δεν έχουμε εντολή να το κάνουμε. Με αποτέλεσμα να μπαίνω και εγώ στο σύστημα και να μου λέει ότι δουλεύω σε άλλη δουλειά/αφμ. ΣΟΣ εάν γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό και μπορείτε να βοηθήσετε άμεσα λόγω ότι η προθεσμία λήγει 15 Απριλίου 2020
s1mplement Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Με ποιόν μίλησες; Δεν βγάζει νόημα, δλδ όλο το προσωπικό του ΙΕΚ δεν θα πάρει το επίδομα; Εσυ λογικά θα πληρωθείς από το ΙΕΚ αφού δεν σε βάζουν σε αναστολή, τι λένε γι αυτό; Ή δεν πληρώνεσαι εκεί γενικώς; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από s1mplement
ngkogias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δεν ξέρω εάν το ΙΕΚ με πληρώσει. Μέχρι στιγμής σίγουρα δεν με πλήρωσε, όπως επίσης κανονικά δεν λειτουργούμε μέχρι και σήμερα μέ υπουργική απόφαση. Το θέμα είναι ότι εγώ δουλεύω 3 ώρες την εβδομάδα στο ΙΕΚ, δηλαδή τπτ. Ενώ η δουλειά που έκλεισε ουσιαστικά είναι η βασική μου. Το μόνο που ξέρω για το ΙΕΚ είναι ότι σκέφτονται κάποια στιγμή να κάνουν ηλεκτρονικά μαθήματα. Αλλά μέχρι τώρα είμαστε κλειστά με υπουργική απόφαση.
tsioulak Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Στα κριτήρια, αυτο που αρχικά έπρεπε να βάλουν, ειναι το τι μισθό έπαιρνες πριν κλείσουν Επαιρνες πχ 300, 400, 600 αυτα έπρεπε να πάρεις και σαν επίδομα με πλαφόν τα 800, και όχι να μοιράζουν 800αρια σαν να μην υπάρχει αύριο Ετσι και περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να βοηθηθούν αλλα και υπάρξει και κάποια λογική σε ολο αυτο. Τώρα ο άλλος παρακαλάει να μην ανοίξει τίποτα και απο πχ 400 που έπαιρνε να κάθεται και να παίρνει 800, δηλαδή διο και τρεις φορές πάνω. Σχεδιασμός του ποδαριού οπως παντα άλλωστε Δεν είναι 800 για έναν μήνα, αλλα για 1,5 μήνα, οπότε κατώτατος μισθός είναι το "800αρι".
DrLo Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε καταλαβαίνω γιατί του τη πέφτετε του TS. Ο άνθρωπος ήταν δουλευταράς και δούλευε πολύ και που λέει ο λόγος πλήρωνε και περισσότερους φορους από τους οποίους ζούνε ένα σωρο επιδοματουχοι γιατί τους το χρωστάει ας πούμε η κενωνία. Τη 2η δουλεία έρχεται και του τη κλείνει το κράτος. Θεωρώ απόλυτα λογικό να πάρει 2 x 800 ρια και να του πείτε όλοι και ένα ευχαριστώ που λόγω του ότι τόσο καιρό δούλευε διπλά έχει τώρα το κράτος κάποια λεφτά να δώσει σε κόσμο. ΥΓ: Προσωπικά θεωρώ ότι όλη αυτή η επιδοματική πολιτική είναι λάθος και διαστρευλώνει την ικανότητα των ανθρώπων να κρίνουν σωστά τη λήψη των όποιων αποφάσεων. Αν όμως πούμε ότι γίνεται έτσι, το σωστό θα είναι να μη παίζει ρόλο αν είναι η 1η ή η 2η δουλειά σου. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από DrLo
Tinas Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουμε ένα παρόμοιο πρόβλημα με την έγκριση του επιδόματος. Η κόρη μου (δεν έχει δεύτερη δουλειά) εργάστηκε για 20 ημέρες στην εταιρία H&M ως έμμεσο εργοδότη τον Οκτώβριο του 2019. Η πρόσληψη έγινε από μια εταιρία Randstad. Αυτή την περίοδο που διανύουμε εργαζόταν σε επιχείρηση που μπήκε σε αναστολή, η οποία έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.Προσπαθώντας να κάνει αίτηση για την επιδότηση εργαζόμενου για τα 800 ευρώ και για έκπτωση ενοικίου, δεν εγκρίνεται με αιτιολογία ότι φαίνεται να εργάζεται σε άλλο ΑΦΜ. Σας στέλνω συνημμένο το μήνυμα που βγάζει. Δεν απαντάνε γενικά κανένας από ΕΡΓΑΝΗ ούτε σε mail ούτε σε τηλέφωνα. Μια φορά πέτυχα κάποιον και μου είπε ότι έχουν πολλοί άνθρωποι το ίδιο πρόβλημα και είναι λάθος του συστήματος. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται. Ευχαριστώ Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από Tinas
ptwma Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Διαβάζω και απορώ, αφού δεν σε σταμάτησαν από τη δουλειά γιατί να μην πληρωθείς ; Ή ψάχνεις να πάρεις και το επίδομα;
Kostasspil Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 On 05/04/2020 at 17:13, NikosKallithea said: Στα κριτήρια, αυτο που αρχικά έπρεπε να βάλουν, ειναι το τι μισθό έπαιρνες πριν κλείσουν Επαιρνες πχ 300, 400, 600 αυτα έπρεπε να πάρεις και σαν επίδομα με πλαφόν τα 800, και όχι να μοιράζουν 800αρια σαν να μην υπάρχει αύριο Ετσι και περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να βοηθηθούν αλλα και υπάρξει και κάποια λογική σε ολο αυτο. Τώρα ο άλλος παρακαλάει να μην ανοίξει τίποτα και απο πχ 400 που έπαιρνε να κάθεται και να παίρνει 800, δηλαδή διο και τρεις φορές πάνω. Σχεδιασμός του ποδαριού οπως Δεν τα υπολόγισες καλά
sphinxgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Tinas είπε Έχουμε ένα παρόμοιο πρόβλημα με την έγκριση του επιδόματος. Η κόρη μου (δεν έχει δεύτερη δουλειά) εργάστηκε για 20 ημέρες στην εταιρία H&M ως έμμεσο εργοδότη τον Οκτώβριο του 2019. Η πρόσληψη έγινε από μια εταιρία Randstad. Αυτή την περίοδο που διανύουμε εργαζόταν σε επιχείρηση που μπήκε σε αναστολή, η οποία έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.Προσπαθώντας να κάνει αίτηση για την επιδότηση εργαζόμενου για τα 800 ευρώ και για έκπτωση ενοικίου, δεν εγκρίνεται με αιτιολογία ότι φαίνεται να εργάζεται σε άλλο ΑΦΜ. Σας στέλνω συνημμένο το μήνυμα που βγάζει. Δεν απαντάνε γενικά κανένας από ΕΡΓΑΝΗ ούτε σε mail ούτε σε τηλέφωνα. Μια φορά πέτυχα κάποιον και μου είπε ότι έχουν πολλοί άνθρωποι το ίδιο πρόβλημα και είναι λάθος του συστήματος. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται. Ευχαριστώ Το ΑΦΜ είναι της H&M. Αν όντως δουλευει στην Η&Μ αυτή την περίοδο, δεν την έχουν βάλει σε αναστολή εργασίας. Αν δούλευε στην Η&Μ, δεν της έχουν κάνει απόλυση λογικά. *Η randstad βρίσκει εργαζομένους νομίζω. Δεν τους προσλαμβάνει όμως αυτή, αλλά οι πελάτες της. Είναι εταιρία που αναλαμβάνει να σου βρει υπαλλήλους δηλαδή Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από sphinxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα