TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τελικά δεν άλλαξε κάτι. Δεν ειχαμε βρει προγραμματα που να κανουν ο,τι προσπαθουσες/ηθελες? 🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το Vidcoder δουλεύει κανονικά, τα άλλα δύο νομίζω όχι. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δηλαδη οχι και το AnyMP4 4K Converter? 🤓 (μου δουλευει στην 950m, ξερω δεν ειναι η 750Ti μα κοντινες = Maxwell GM107) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα τη trial έκδοση και μου επέτρεπε μέχρι 5' ή μισή ώρα -δε θυμάμαι- επεξεργασίας βίντεο. Βάζοντας να κάνει μεταροπή δούλευε στο φουλ ο επεξεργαστής και η κάρτα τίποτα. Τελικά ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετά από 6-8 λεπτά. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 http://www.cuda-soft.com/video-converter/#2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα