Τέρης Α. Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ τη δωρεάν έκδοση του Freemake για επεξεργασία βίντεο και θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία CUDA σε μία GTX 750Ti ώστε να επιταχύνω την κωδικοποίηση των βίντεο, γίνεται και πως; Αν όχι, ποια άλλα προγράμματα κάνουν παρόμοια δουλειά; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Τέρης Α.
https Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Ποια έκδοση CUDA χρησιμοποιεί το προγραμμα σου; Το CUDA Runtime είναι ενσωματωμένο μέσα στον οδηγό της Nvidia. http://cuda-z.sourceforge.net/
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτά μου έβγαλε, τι κάνω τώρα; CUDA-Z.html Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από Τέρης Α.
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Αν θυμασαι σου ειχα απαντησει για το Vidcoder θετικα, επομενως 100% θα το κανει και το Handbrake 😃 Βεβαιως αυτα τα δυο προγραμματα, ειναι πανω-κατω <ιδια> & συνηθως υπεραρκετα! Επισης ειναι δωρεαν. Τι διαφορετικο /περισσοτερο ψαχνεις?
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Έψαξα και βρήκα μια υποσχόμενη λύση. Πρώτα κατέβασε το παρακάτω zip. https://www.dropbox.com/s/vmu1t3g0ehyahtl/cuda_enc_windows7_8_64bit.zip?dl=0 Αποσυμπίεσε το χύμα στον C, θα σου ζητήσει δικαιώματα, πες ναι. Δοκίμασε τώρα να δεις αν το fm σου δίνει cuda.
accipio Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Το XMediaRecode που χρησιμοποιούσα και το Vidcoder που χρησιμοποιώ τώρα, με μια GTX750ti και έκδοση Nvidia drivers 441.20, υποστηρίζουν CUDA (H.264 NVenc). Το FreeMake δεν ξέρω, έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω.
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Επισης το AnyMP4 4K Converter κατα 99% δουλευει με την 750Ti (ομως δεν ειναι δωρεαν)
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/4/2020 στις 2:42 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε Αν θυμασαι σου ειχα απαντησει για το Vidcoder θετικα, επομενως 100% θα το κανει και το Handbrake 😃 Βεβαιως αυτα τα δυο προγραμματα, ειναι πανω-κατω <ιδια> & συνηθως υπεραρκετα! Επισης ειναι δωρεαν. Το θυμάμαι και σας ευχαριστώ (Δεν μου είχατε αναφέρει το Handbrake) Στις 5/4/2020 στις 2:42 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε Τι διαφορετικο /περισσοτερο ψαχνεις? Όπως σας είχα πει χρειάζομαι τη περικοπή -ή και συνένωση- βίντεο, κάτι που το Vidcoder και το Free Video Cutter Joiner 10.9 δεν με βόλεψαν. Στις 5/4/2020 στις 3:05 ΜΜ, micos000 είπε Αποσυμπίεσε το χύμα στον C, θα σου ζητήσει δικαιώματα, πες ναι. Όταν λέτε C εννοείτε στο τοπικό δίσκο; Υπ΄ όψιν ότι δεν έχω εγκαταστήσει το CUDA Toolkit. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Τέρης Α.
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Όταν λέτε C εννοείτε στο τοπικό δίσκο; Υπ΄ όψιν ότι δεν έχω εγκαταστήσει το CUDA Toolkit. Εννοώ ότι αν έχεις κανένα winrar winzip απλά κάνε διπλό κλικ στο zip και κάνε αποσυμπίεση στον δίσκο C (βασικά στον δίσκο συστήματος, αν είναι ο C καλώς, αλλιώς επέλεξε τον δίσκο που έχει τον φάκελο windows μέσα). Αν είσαι με το default των 10 τότε κάνε δεξί κλικ->Εξαγωγή όλων και επέλεξε τον δίσκο C (ισχύει ότι και πριν). Στην ουσία το zip έχει μέσα έναν φάκεολο windows που έχει δύο φάκελους, system32 και sysWOW64 και ο καθένας έχει ένα dll μέσα. Αν θέλεις αποσυμπίεσε τα όπου θέλεις και αντέγραψε/μετακίνησε το dll στους ίδιους φάκελους (C:\windows\system32\ και C:\windows\sysWOW64\) Μόλις το δοκίμασα στο λάπτοπ με nvidia κάρτα γραφικών και ενώ κι εμένα μου έβγαζε το μήνυμα ότι και καλά δεν είναι δυνατή η χρήση cuda, μόλις έβαλα τα δύο dll χωρίς να βάλω κανένα toolkit και... VOILA!!! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από micos000
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 47 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Όπως σας είχα πει χρειάζομαι τη περικοπή -ή και συνένωση- βίντεο, κάτι που το Vidcoder και το Free Video Cutter Joiner 10.9 δεν με βόλεψαν. To AnyMP4 4K Converter εχει τετοιες επιλογες (και αλλες ακομη), οποτε παρε το απο το <Θειο> και δοκιμασε το! 😁 In addition to choosing the output profile and destination for the converted files, you can tinker with the audio and video properties when it comes to the encoder, resolution, bit rate, frame rate, aspect ratio, sample rate, and channel mode. Also, you can merge multiple clips into a single file, trim videos to convert only the parts you're interested in, enable 3D mode, rotate and crop clips, make image adjustments (brightness, contrast), and apply text or image watermarks. To ενδιαφερον ειναι οτι ενω δεν εχω καθολου το "nvcuvenc.dll" τα Vidcoder & Ηandbrake δουλευουν με την επιταχυνση Nvidia 😛
Aris_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 απο είδα στα forum του handbrake (παρόμοια μάλλον και στα άλλα) έχουν αφαιρέσει το pure cuda encoding, εγώ χρησιμοποιώ το mediacoder αλλά δεν έχει καλό split /edit είναι πολύ basic αλλά έχει σκέτο cuda encoder σου προτείνω μια NVEnc λύση
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδή κάποιο άλλο πρόγραμμα, όπως το OBS; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Τέρης Α.
Aris_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Δηλαδή κάποιο άλλο πρόγραμμα, όπως το OBS; άλλη κάρτα 960 min, εκτός και αν βρεις κάποιον cuda core encoder παλιά υπήρχαν είχα, το mediacoder έχει ακόμα
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πφφφ, δύσκολα! Ακόμα δεν χρησιμοποίησα την 750Ti 😥 Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα