Lux Aeterna Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Γεια χαρά! Θέλω να πάρω μία οικονομική τηλεόραση 32 ίντσες για τη γιαγιά, οπότε δεν έχει απαιτήσεις, αλλά έχω ορισμένες απορίες. Κατ' αρχάς, ο χώρος που θα τη βάλει δεν έχει καλώδιο που φτάνει σε εξωτερική κεραία. Αυτή τη στιγμή την παλιά της τηλεόραση την έχει με μία εσωτερική. Τι επιλογές υπάρχουν ώστε να απαλλαχθεί από κεραίες (δεν θέλει να τραβήξει γραμμή); Δεύτερον, θα ήθελα να παίρνει στικάκι για να της βάζω ταινίες να βλέπει, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τους υπότιτλους. Π.χ. σε μία Blaupunkt που έχω σπίτι, οι υπότιτλοι είναι μικροί και δεν προσαρμόζονται. Τρίτον, επειδή δεν ακούει και πολύ καλά, θα ήθελα να έχει δυνατότητα σύνδεσης bluetooth, για να της πάρω και ακουστικά. Τέλος, θα προτιμούσα να είναι F & U, λόγω της καλής υποστήριξης που έχω ακούσει ότι έχουν στο σέρβις. Ευχαριστώ!
giorgos200364 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) οκ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από giorgos200364
graphist83 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Στις 4/4/2020 στις 10:35 ΜΜ, Lux Aeterna είπε Γεια χαρά! Θέλω να πάρω μία οικονομική τηλεόραση 32 ίντσες για τη γιαγιά, οπότε δεν έχει απαιτήσεις, αλλά έχω ορισμένες απορίες. Κατ' αρχάς, ο χώρος που θα τη βάλει δεν έχει καλώδιο που φτάνει σε εξωτερική κεραία. Αυτή τη στιγμή την παλιά της τηλεόραση την έχει με μία εσωτερική. Τι επιλογές υπάρχουν ώστε να απαλλαχθεί από κεραίες (δεν θέλει να τραβήξει γραμμή); Δεύτερον, θα ήθελα να παίρνει στικάκι για να της βάζω ταινίες να βλέπει, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τους υπότιτλους. Π.χ. σε μία Blaupunkt που έχω σπίτι, οι υπότιτλοι είναι μικροί και δεν προσαρμόζονται. Τρίτον, επειδή δεν ακούει και πολύ καλά, θα ήθελα να έχει δυνατότητα σύνδεσης bluetooth, για να της πάρω και ακουστικά. Τέλος, θα προτιμούσα να είναι F & U, λόγω της καλής υποστήριξης που έχω ακούσει ότι έχουν στο σέρβις. Ευχαριστώ! https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/202351-f-u-fls32218-32 Ειναι και smart που ισως να μην το χρειαζεσαι αλλα μονο αυτη εχει bluetooth . Ειναι φθηνη παραυτα, δεν παιζει και ασχημα. Για τους υποτιτλους δεν γνωριζω αν αλλαζει το μεγεθος. Κατεβασε τα manual και ψαξε το. Με την κεραια η βαζεις ξανα την εσωτερικη με οποια θεματα εχει αυτη η λυση η τραβατε καλωδιο γυρω γυρω και τακτοποιημενα. Αλλιως δεν γινεται. 1
tilaverboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Οι παλιές κεραίες εσωτερικού χώρου πλέον δεν λειτουργούν. Το έχω δοκιμάσει σε η/υ Με κάρτα usb. Τουναντίον σε κεραία κανονική με έπαιζε κανονικά. Όποτε κάτι μικρές κεραίες που χρησιμοποιούσαμε πριν 10 χρόνια ήταν για τότε. Πλέον θες αυτή που είναι στα κεραμίδια. 1
Lux Aeterna Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Κατέληξα σε αυτή τελικα, με 10 ευρω παραπανω. Απ' ότι κατάλαβα είναι φετινό μοντέλο και έχει και youtube (για να βλέπει συνταγές Άκη - σοβαρά το λέω) https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-brand/oles-oi-tileoraseis/tileorasi-f-u-32-full-hd-tv-smart-dvb-t2-s2-ne-(4) Πρέπει να λυθεί μόνο το πρόβλημα της εσωτερικής κεραίας, γιατί είναι αδιάλλακτη με το καλώδιο. Η γιαγιά έχει μια παλιά κεραία, αλλά δεν νομίζω ότι κάνει δουλειά. Π.χ δεν πιάνει mega! Έχω δει κάποιες εσωτερικές κεραίες που κυκλοφορούν, με αρκετά αντιφατικές κριτικές όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα