argiris_k Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλησπέρα Μετά από την αλλαγή παρόχου Ίντερνετ από forthnet σε ΟΤΕ , αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : όταν πηγαίνω στο Safari να ανοίξω μερικές σελίδες ( μια από αυτές είναι και το insomnia ) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα : το Safari δεν είναι δυνατό να ανοίξει αυτήν την σελίδα επειδή δεν ήταν δυνατή η δημιουργία ασφαλούς σύνδεσης με τον διακομιστή . Να σημειώσω πως μου το κάνει στο iOS και στο iPad os . Όταν συνδέομαι με 4g ή σε άλλο ασύρματο δίκτυο όλες οι σελίδες ανοίγουν κανονικά . Οι σελίδες επίσης ανοίγουν κανονικά από τον σταθερό υπολογιστή μου με Windows 10. Τι μπορεί να φταίει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μπορεί αν φταίνε πολλά αλλά για αρχή δοκίμασε αυτά: 1) Δοκίμασε να αλλάξεις DNS . 2) Καθάρισε την cache του Safari. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δοκίμασε αλλαγή DNS μια επιλογη εδω: https://1.1.1.1/dns/ Δες μήπως έχουν ενεργοποιηθεί κάποιες επιπλέον επιλογές ασφαλείας στο ρουτερ Καθάρισε το cache απο το library 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argiris_k Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 39 λεπτά πριν, coffeex είπε Μπορεί αν φταίνε πολλά αλλά για αρχή δοκίμασε αυτά: 1) Δοκίμασε να αλλάξεις DNS . 2) Καθάρισε την cache του Safari. Tην cache την καθάρισα , αλλά δεν είδα αποτέλεσμα . DNS πως αλλάζω; 29 λεπτά πριν, ignome4 είπε Δοκίμασε αλλαγή DNS μια επιλογη εδω: https://1.1.1.1/dns/ Δες μήπως έχουν ενεργοποιηθεί κάποιες επιπλέον επιλογές ασφαλείας στο ρουτερ Καθάρισε το cache απο το library Αν κατάλαβα καλά κατεβάζω την εφαρμογή απο το appstore και την τρέχω; το ρούτερ δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα , γιατί σε windows 10 και android συσκευές δεν έχω πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, argiris_k είπε Tην cache την καθάρισα , αλλά δεν είδα αποτέλεσμα . DNS πως αλλάζω; Αν κατάλαβα καλά κατεβάζω την εφαρμογή απο το appstore και την τρέχω; το ρούτερ δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα , γιατί σε windows 10 και android συσκευές δεν έχω πρόβλημα Όχι κατεβα κάτω και θα δεις τις ρυθμίσεις για Mac. Δεν παιζει ρολο μπορει να κολλαει με τo Mac/iOS Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από ignome4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάνε αυτά που σου είπαν οι από πάνω Δοκίμασε και κάποιον άλλο browser να δείς εάν το πρόβλημα είναι στο Safari ή αλλού. Δοκίμασε κάποιον Chromium , προτείνω άνετα τον Brave τον οποίο μπορείς και να τον έχεις σαν μόνιμη λύση αν σ'αρέσει (έχει ενσωματομένα anti-tracker, adblocker, https everywhere κλπ) Επίσης δες μήπως έχεις πολύ δυνατά το firewall του ρουτερ και προκαλεί αυτό τα προβλήματα. Βάλτο στο medium να δείς αν βοηθήσει. Για να αλλάξεις τους DNS: Πας πάνω αριστερά στο Μηλαράκι --> Προτιμήσεις Συστήματος --> Δίκτυο --> Wi-Fi (αν χρησιμοποιείς wifi) --> Προηγμένα --> DNS --> Αριστερά λέει "διακομιστές dns" αν έχει γραμμένα νούμερα (που πατιούνται) επέλεξε τα και πάτα το "-" για να τα αφαιρέσεις εντελώς. Μετά πάτα "ΟΚ" --> Εφαρμογή. και είσαι έτοιμος Με αυτό το τρόπο θα παίρνει τους προεπιλεγμένους DNS απο τον ΟΤΕ (ή τον εκάστοτε πάροχο που χρησιμοποιείς) αυτόματα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάτι παίζει το ίδιο θέμα το έχουν αρκετοί. Update: Υπαρχει προβλημα με ορισμενα πιστοποιητικά Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από ignome4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argiris_k Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, ignome4 είπε Κάτι παίζει το ίδιο θέμα το έχουν αρκετοί. Update: Υπαρχει προβλημα με ορισμενα πιστοποιητικά To πρόβλημα υπάρχει μόνο σε ote και σε συσκευές της apple; Σε εμένα προσωπικά το πρόβλημα είναι σε δυο συσκευές iphone και σε ενα ipad . Δυο smartphone με android και ενα pc με windows 10 είναι μια χαρά . dns server άλλαξα στο iphone , όπως επισης δοκίμασα και με chrome , αλλά τίποτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argiris_k Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα παραμένει. Σήμερα μίλησα με cosmote και μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση του ρουτερ. Σήμερα μου αντικατέστησαν το sercom ρουτερ που μου έδωσαν αρχικά με το ρούτερ της ZTE και επιτέλους το πρόβλημα λύθηκε και όλα δουλεύουν ρολόι. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από argiris_k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα