argiris_k Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλησπέρα Στον υπολογιστή μου έχω Windows 10 και εδώ και μερικές ημέρες μου βγάζει ένα παράθυρο στην επιφάνεια εργασίας που γράφει werfault.exe και μου παγώνουν όλα! Οταν το κλείσω το παράθυρο τα Windows συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά . Antivirus δεν έχω εκτός από τον defender των Windows . Έκανα Scan για ιούς , αλλά δεν βρήκε τίποτα . Πως μπορώ να σταματήσω αυτό το σπαστικό μήνυμα που μου βγαίνει ; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 cmd run as administrator sfc/scannow restart pc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) <<Antivirus δεν έχω εκτός από τον defender των Windows>> Μην ανοίξεις άλλο Thread αύριο με τίτλο: <<ΒΟΗΘΕΙΑΑ!!1!1!!! κόλλησα ransomware τι να κανωω??>> Θα έρθω εκεί και θα σου δαγκώσω το αυτί. 🤨 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argiris_k Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 31 λεπτά πριν, GRat είπε cmd run as administrator sfc/scannow restart pc Ευχαριστώ !Το έτρεξα και μου έβγαλε τα παρακάτω : Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Από κάτω γράφει και κάτι για online και offline repair που δεν τα πολυκατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Reinstall windows η πιο εύκολη λύση τότε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argiris_k Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 32 λεπτά πριν, zernex201 είπε <<Antivirus δεν έχω εκτός από τον defender των Windows>> Μην ανοίξεις άλλο Thread αύριο με τίτλο: <<ΒΟΗΘΕΙΑΑ!!1!1!!! κόλλησα ransomware τι να κανωω??>> Θα έρθω εκεί και θα σου δαγκώσω το αυτί. 🤨 Δηλαδή μου προτείνεις να βάλω άλλο antivirus ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, argiris_k είπε Δηλαδή μου προτείνεις να βάλω άλλο antivirus ; Βασικά σου προτείνω να βάλεις antivirus.. Των windows απο μόνο του (κατά την ταπεινή γνώμη πάντα) δεν είναι αρκετό. Υπάρχουν πολλά και καλά antivirus , εξαρτάται πάντα αν θές να πληρώσεις κάτι λίγο ή να τα έχεις δωρεάν. Κάποιο καλό δωρεάν: Avast (Κλασικά) Κάποιο καλό επί πληρωμής: Bitdefender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argiris_k Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, zernex201 είπε Βασικά σου προτείνω να βάλεις antivirus.. Των windows απο μόνο του (κατά την ταπεινή γνώμη πάντα) δεν είναι αρκετό. Υπάρχουν πολλά και καλά antivirus , εξαρτάται πάντα αν θές να πληρώσεις κάτι λίγο ή να τα έχεις δωρεάν. Κάποιο καλό δωρεάν: Avast (Κλασικά) Κάποιο καλό επί πληρωμής: Bitdefender Ευχαριστώ θα βάλω το bitdefender μάλλον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, argiris_k είπε Καλησπέρα Στον υπολογιστή μου έχω Windows 10 και εδώ και μερικές ημέρες μου βγάζει ένα παράθυρο στην επιφάνεια εργασίας που γράφει werfault.exe και μου παγώνουν όλα! Οταν το κλείσω το παράθυρο τα Windows συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά . Antivirus δεν έχω εκτός από τον defender των Windows . Έκανα Scan για ιούς , αλλά δεν βρήκε τίποτα . Πως μπορώ να σταματήσω αυτό το σπαστικό μήνυμα που μου βγαίνει ; ευχαριστω werfault = Windows Error Check and Report. 1. Κάνε chkdsk /f 2. Boot σε safe mode, και μέσα από εκεί sfc /scannow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argiris_k Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, snbblp είπε werfault = Windows Error Check and Report. 1. Κάνε chkdsk /f 2. Boot σε safe mode, και μέσα από εκεί sfc /scannow ετρεξα το sfc/scannow απο το cmd , όπως μου είπε ο φίλος πιο πάνω. Αν το τρέξω από safe mode θα δω διαφορετικά αποτελέσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, argiris_k είπε Ευχαριστώ θα βάλω το bitdefender μάλλον . Εγώ έχω το Bitdefender Total Security και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την όλη απόδοση του. Εκτός απο το θέμα ιών / malware / adwares κλπ που κάνει θαύματα , έχει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες που καθαρίζουν την συσκευή σου για να τρέχει πιο γρήγορα (και όντως κάνει καλή δουλειά) , έχει επιλογή να βάλεις συγκεκριμένους φακέλους στον υπολογιστή σου, σε αυξημένη προστασία, οπότε μόλις κάποιο πρόγραμμα προσπαθήσει να ανοίξει τον φάκελο (άρα και ransomware) θα το μπλοκάρει και θα ζητήσει την άδεια σου , έχει ξεχωριστό παράθυρο που ανοίγει κάτι σαν virtual machine για να κάνεις με αφάλεια online αγορές ακόμα και σε μολυσμένο υπολογιστή κλπ κλπ. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.bitdefender.com/solutions/total-security.html Δεν κάνω διαφήμιση , δεν παίρνω προμήθεια. Αλλά είναι απίστευτο εργαλείο και αξίζει τα λεφτά του (στο λέει ο άνθρωπος που τόσα χρόνια το πάλευα με free antimalware κλπ). Σε περιπτώσεις που έχει Black Friday / Cyber Monday κλπ κάνουν πολύ καλές εκπτώσεις. Εγώ το δικό μου το είχα πετύχει στα 20-25 ευρώ τον χρόνο νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, argiris_k είπε ετρεξα το sfc/scannow απο το cmd , όπως μου είπε ο φίλος πιο πάνω. Αν το τρέξω από safe mode θα δω διαφορετικά αποτελέσματα; Ναι. Αρχεία που δεν μπορεί να ενημερώσει τώρα, μπορεί σε safe. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argiris_k Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Τελικά έκανα εγκατάσταση των windows απο την αρχή και πέρασα το bitdefender total security. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα