dimitris1090t Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλησπέρα ελπίζω να είστε όλοι υγιείς , Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την συσκευή του τίτλου τις τελευταίες βδομάδες. Ενώ το volume down button δουλεύει κανονικά ,το volume up σταμάτησε να δουλευεί και πολύ σπάνια μπορεί να δουλέψει αν το πατήσεις υπο γωνία. Επικοινώνησα με το live chat του Amazon fr οπου το είχα αγοράσει τον Ιούλιου του 2018 με πωλητή το ίδιο το amazon και μου είπε οτι δεν είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι για την εγγύηση της συσκευής και να απευθυνθω στην ίδια την Sony. Η ερώτηση μου είναι απο την στιγμή που πωλητής είναι το amazon δεν έπρεπε να το δεχτεί πίσω ή έχει αλλάξει πολιτική. Και 2ο το σερβις της Σονυ στην Ελλαδα η TS Solution (ου μπλεξεις) θα το δεχτεί αφου είναι αγορασμένο απο Γαλλία ή θα μου κάνει νερα..?
GeorgeR1_700 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δεν μπορώ να σου απαντήσω στα ερωτήματα αλλά μπορώ να σου πω εν μέρη τι να κάνεις. Από μια συζήτηση που είχα παλιότερα, ένας είχε θέμα στο κουμπί κλειδώματος (δεν λειτουργούσε καθόλου). Με 10€ το έφτιαξε σε έναν τεχνικό που πήγε. Και όπως είχα πει σε εκείνο το θέμα για να μην χαλάσουν τα κουμπιά στο μέλλον κατεβάζεις την εφαρμογή Full Screen Gestures.
koutsis Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Θα πρέπει να το πας στο service της Sony στην Ελλάδα. Αφού είναι αγορασμένο από ευρωπαϊκή ένωση θα πρέπει να έχεις εγγύηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα