Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, music_lover said:

Προσπαθώ να καταλάβω πως η MS θα πείσει τα 106 εκατομμύρια κατόχους ps4 να αγοράσουν Xbox και δεν το βλέπω, γιατί αν στηρίζεται μόνο στα 18% περισσότερα teraflops της καήκαμε.

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μόνο 18... Δεν χρειάζεται να πείσει 106, 30 και 40 είναι μια χαρά.. 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, VaggD είπε

Θέλει αυτά που είπες + την καλύτερη δυνατή απόδοση. Να μην κάνει η κονσόλα σαν αεροπλάνο, ή να μην μπορεί να  φτάσει τα 1080p.

Το PS3 σου θυμίζει κάτι...? 

Ναι 1 εκατομμύριο πωλήσεις παραπάνω από το 360 τι άλλο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, VaggD είπε

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μόνο 18... Δεν χρειάζεται να πείσει 106, 30 και 40 είναι μια χαρά.. 

Και αυτά που είπες πολλά είναι..κάθε κάτοχος ps4 έχει και μια μεγάλη βιβλιοθήκη από αγορασμένα games (πολλά από τα οποία αποκλειστικότητες) που η συντριπτική τους πλειοψηφία θα παίζουν και στο ps5 (για την οποία μάλιστα πλήρωσαν μια μικρή περιουσία να αποκτήσουν όλα αυτά τα χρόνια) και θα την αγνοήσουν για μερικά teraflops περισσότερα πληρώνοντας μάλιστα ακριβότερα την νέα κονσόλα της ms? Χλωμό..

Προσωπικά έχω καμιά 50αριά games στο ps4 από τα οποία ένα μεγάλο μέρος αποκλειστικότητες, δεν αλλάζω εύκολα στρατόπεδο για λίγο καλύτερη απόδοση. Αν θέλω καλύτερη απόδοση γενικά, έχω και το pc μου στο οποίο κυκλοφορούν το 99% των παιχνιδιών του xbox και παίζουν και καλύτερα μάλιστα από την κονσόλα της ms. Προφανώς η ms δεν καίγεται για αποκλειστικότητες γιατί κερδίζει χρήματα και απο το pc gaming ενώ η sony όχι.

Θεωρώ όμως ότι αν δεν αποφασίσει να χτυπήσει την sony με το ίδιο νόμισμα, των αποκλειστικοτήτων δλδ, δεν βλέπω φως, κοντός ψαλμός αλληλούια, θα δούμε μέσα στο 2021.

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.

Όλη η υπόθεση στο console wars είναι οι αποκλειστικότητες και δεν βλέπω την MS να χτυπάει την Sony αν δεν ασχοληθεί με το να βρεί καλές αποκλειστικότητες ή ακόμη περισσότερο με το να κόψει τις αποκλειστικότητες της Sony. Και να έχει αποκλειστικότητες η MS, το Xbox vs PS είναι άδικη σύγκριση γιατί το Xbox 'ανταγωνίζεται' και το PC παραπάνω απ' ότι το PS. Κάλλιστα μπορεί να υπάρχουν πολλά άτομα με PC και PS και αυτά τα άτομα δεν έχουν σχεδόν κανένα λόγο να αγοράσουν Xbox. 

Όσο για το performance του PC, όπως προείπαν κάποιοι τα high end PCs είναι μεγάλη μειοψηφία και δεν μπορείς να συγκρίνεις το κόστος τους με κονσόλες. Λίγοι τα αντέχουν. Η μαζική πλειοψηφία έχει average mid-range κάρτες, ίσως και χειρότερες λόγω παλαιότητας. Και αν και σωστά είπε κάποιος ότι αυτές είναι ούτως η άλλως πιο καλές στα χαρτιά από το PS4, το optimization που γίνεται στο PS4 όταν οι developers φτιάχνουν ένα παιχνίδι το οποιό πρέπει να μπορεί να παίζει σε ένα συγκεκριμένο σύστημα/πλατφόρμα είναι πολύ διαφορετικό από το να κάνεις develop κάτι που πρέπει να παίζει σε xbox και άπειρους συνδυασμούς PC hardware. Γι' αυτό και εν τέλει αν συγκρίνεις τα γραφικά από παιχνίδια PC mid-range με αυτό που βλέπεις στους δυνατούς τίτλους του PS4 (God of War, Uncharted 4) είναι η μέρα με την νύχτα - υπέρ του PS. 

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, music_lover said:

Καταρχην δεν είναι 100 αλλά εκατοντάδες, ενημερώσου καλύτερα. Και απορώ πως ακριβώς την έσωσαν τα exclusives στην τωρινή γενιά που το Xbox One X είναι 33% ισχυρότερο του PS4 pro?

Η Sony που είναι No1 στην μουσική βιομηχανία μέσω της Sony Music, Νο2 στην βιομηχανία του κινηματογράφου μέσω της Sony Pictures και No1 στην κατασκεύη φακών για κάμερες κινητών τηλεφώνων στηρίζεται μόνο στο plastation brand για έσοδα? Σίγουρα μιλάμε για την ίδια Son

Είπα πόσα θα είναι διαθέσιμα, αν και όταν! Είχα όλα τα ps κ εκτιμώ τα καλά παιχνίδια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την κατάσταση όπως πραγματικά έχει, και τώρα που έχω xbox τα ασκώ κριτική στην MS για την αποτυχία της να βγάλει έστω 3 σοβαρά exclusive! 

Τώρα να κάτσω να συγκρίνω την Sony με την MS είναι ανούσιο και αστείο. 

Κουράσαμε, σε λίγους μήνες θα ξέρουμε. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, VaggD είπε

Είπα πόσα θα είναι διαθέσιμα, αν και όταν! Είχα όλα τα ps κ εκτιμώ τα καλά παιχνίδια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την κατάσταση όπως πραγματικά έχει, και τώρα που έχω xbox τα ασκώ κριτική στην MS για την αποτυχία της να βγάλει έστω 3 σοβαρά exclusive! 

Τώρα να κάτσω να συγκρίνω την Sony με την MS είναι ανούσιο και αστείο. 

Κουράσαμε, σε λίγους μήνες θα ξέρουμε. 

Και φυσικά δεν συγκρίνουμε τις δύο εταιρίες, η ms είναι πολύ μεγαλύτερη εταιρία, απλά είπες ότι η Sony στηρίζεται στο Playstation για τα έσοδα της κάτι που δεν ισχύει προφανώς γιατί έχει ένα σωρό άλλες κερδοφόρες επιχειρήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, music_lover said:

Και φυσικά δεν συγκρίνουμε τις δύο εταιρίες, η ms είναι πολύ μεγαλύτερη εταιρία, απλά είπες ότι η Sony στηρίζεται στο Playstation για τα έσοδα της κάτι που δεν ισχύει προφανώς γιατί έχει ένα σωρό άλλες κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Λάθος διατύπωση, Η MS και 0 xbox να πουλήσει θα το αντιμετωπίσει πλ εύκολα, σε αντιδιαστολή με την Sony που θα δεχτεί πλήγμα.  

Δημοσ.
Στις 4/4/2020 στις 9:28 ΜΜ, music_lover είπε

Διάβασα σε έγκυρο gaming site ότι ο λόγος την αναβολής είναι η δυσκολία στον ανεφοδιασμό των καταστημάτων με φυσικά αντίτυπα λόγω δυσκολίας στην αποστολή τους από τα εργοστάσια στην Κίνα ώστε αυτά να φτάσουν έγκαιρα στους τελικούς καταναλωτές. Υπολόγισαν λέει τα ποσοστά αυτών που προτιμούν το δίσκο και δεν αγοράζουν ποτέ ψηφιακά αντίτυπα των παιχνιδιών σε περίπου 50%. Οι χρήστες αυτοί δεν θα μπορούσαν  να αγοράσουν έγκαιρα τον δίσκο με αποτέλεσμα πιθανά spoiler από αυτούς που θα το αγόρασαν ψηφιακά, sites με reviews κτλ κτλ. Ψέμματα - αλήθεια δεν ξέρω.

Είναι εύκολο να μου στείλει μια το λινκ γιατί με ενδιαφέρει το άρθρο thnaks

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Geo4ever είπε

Είναι εύκολο να μου στείλει μια το λινκ γιατί με ενδιαφέρει το άρθρο thnaks

Δεν το θυμάμαι δυστυχώς, το διάβασα στα πεταχτά, αν το βρω ξανά θα σου το στείλω.

1 ώρα πριν, VaggD είπε

Λάθος διατύπωση, Η MS και 0 xbox να πουλήσει θα το αντιμετωπίσει πλ εύκολα, σε αντιδιαστολή με την Sony που θα δεχτεί πλήγμα.  

Εμείς να παίζουμε θέλουμε καλά games, δεν έχουμε μετοχές στις εταιρίες, αν δεχθεί πλήγμα δέχθηκε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Δεν το θυμάμαι δυστυχώς, το διάβασα στα πεταχτά, αν το βρω ξανά θα σου το στείλω.

Εντάξει δεν πειράζει απλά μου αρέσει να ενημερώνομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...