Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στα μελη του forum.

Λογω κορονοιου κλπ που μενω παραπανω σπιτι ειπα να ασχοληθω λιγο με το πισακι μου, πηρα μια 144hz οθονουλα ολα ωραια, θα παρω και εναν R5 3600 να αναβαθμισω απο 1600.

Εδωσα και την RX 570 4gb για ενα κατοσταρικο σε ενα παλικαρι εδω στις αγγελιες.

Ολα ωραια και καλα, ειχα μεινει ησυχος οτι θα βρω καρτα κλπ σε αυτα που θελω αλλα ηττηθηκα βαρια μπορω να πω.

Τιμες στον θεο για 5600XT 5700 που κοιταζα κυριως, ειπα να δω για καμια 1660 Super η 2060, παλι δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενος, αλλα καλυτερα απο AMD μερια.

Και σε αγγελιες μιλαω το ψαχνω ελεγα για καμια 1080 η οτιδηποτε.

Ομως βλεπω πολυ φουσκωμενη φαση, κυριως απο retail μερια.

Γιατι ετσι βρε σεις?

Τι συνεβη και εγινε ολη αυτη η αυξηση απο MSRP?

Επισης κοιταζω για εξωτερικο πχ amazon.fr βλεπω βαζει deals, κανα γερμανικο site γενικα απο ευρωπη εννοω, αν καποιος εχει γνωμες απο ποια σελιδα να μπω να παρω θα τις δεχτω θερμα φυσικα!

(Υ.Γ. Παιζω κυριως esport titles, οχι οτι δεν θα παιξω κανα RE3, κανα RDR2 η οτιδηποτε αν τυχει, αλλα εκει δεν με νοιαζει να πιασω 144fps, στα online με νοιαζει)

Αυτα απο εμε, ας αρχισει η συζητηση. :)

spacer.png

Επεξ/σία από nfsmw_gr
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα στις τιμές τα τελευταία 2 χρόνια στις κάρτες. Τσίμπα μια 2070 super να χαρείς τα 144hz.

Ωραίες οι αγγελίες και ιδιαίτερα οι 1080 αλλά που ξέρεις οτι δεν την έχουν λιώσει στο mining και δεν είναι στα τελευταία της.?

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GRat είπε

Δεν έχει αλλάξει τίποτα στις τιμές τα τελευταία 2 χρόνια στις κάρτες. Τσίμπα μια 2070 super να χαρείς τα 144hz.

Ωραίες οι αγγελίες και ιδιαίτερα οι 1080 αλλά που ξέρεις οτι δεν την έχουν λιώσει στο mining και δεν είναι στα τελευταία της.?

Μακαρι να μπορουσα για 2070 super αλλα δεν θελω να δωσω πανω απο 350 βαρια 400.

Σωστο point αυτο για το mining.

Επισης Υ.Γ. θα το βαλω και στο πρωτο ποστ, παιζω κυριως esport titles αρα η 2060 και παρεμφερης καρτες σιγουρα θα βαρανε 144fps εκει, δεν με νοιαζει πολυ να πιανω τοσα και στα ΑΑΑ παιχνιδια να πω την αληθεια.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nfsmw_gr είπε

Καλησπερα στα μελη του forum.

Λογω κορονοιου κλπ που μενω παραπανω σπιτι ειπα να ασχοληθω λιγο με το πισακι μου, πηρα μια 144hz οθονουλα ολα ωραια, θα παρω και εναν R5 3600 να αναβαθμισω απο 1600.

Εδωσα και την RX 570 4gb για ενα κατοσταρικο σε ενα παλικαρι εδω στις αγγελιες.

Ολα ωραια και καλα, ειχα μεινει ησυχος οτι θα βρω καρτα κλπ σε αυτα που θελω αλλα ηττηθηκα βαρια μπορω να πω.

Τιμες στον θεο για 5600XT 5700 που κοιταζα κυριως, ειπα να δω για καμια 1660 Super η 2060, παλι δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενος, αλλα καλυτερα απο AMD μερια.

Και σε αγγελιες μιλαω το ψαχνω ελεγα για καμια 1080 η οτιδηποτε.

Ομως βλεπω πολυ φουσκωμενη φαση, κυριως απο retail μερια.

Γιατι ετσι βρε σεις?

Τι συνεβη και εγινε ολη αυτη η αυξηση απο MSRP?

Επισης κοιταζω για εξωτερικο πχ amazon.fr βλεπω βαζει deals, κανα γερμανικο site γενικα απο ευρωπη εννοω, αν καποιος εχει γνωμες απο ποια σελιδα να μπω να παρω θα τις δεχτω θερμα φυσικα!

(Υ.Γ. Παιζω κυριως esport titles, οχι οτι δεν θα παιξω κανα RE3, κανα RDR2 η οτιδηποτε αν τυχει, αλλα εκει δεν με νοιαζει να πιασω 144fps, στα online με νοιαζει)

Αυτα απο εμε, ας αρχισει η συζητηση. :)

spacer.png

τι ανάλυση έχει η οθόνη ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nfsmw_gr είπε

1080p ειναι κανονικα.

Αυτην πηρα συγκεκριμενα:

https://www.skroutz.gr/s/16210265/AOC-C24G1.html

Τι μνήμες έχεις ? 

Για αρχή δεν θα αγόραζα cpu, μόνο κάρτα γραφικών. Με 1080 ανάλυση πας και σε 2060  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GRat είπε

Με 2060 non super μια χαρά θα είσαι τότε και κοντά στο budget σου!

Tετοιας κατηγοριας κοιταζω, δεν ειναι το θεμα ποια καρτα να διαλεξω, το θεμα ειναι απο που να παρω?

Amazon.fr ? Skroutz κανονικα? Insomnia αγγελιες? Καποια σελιδα που δεν ξερω?

Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Τι μνήμες έχεις ? 

Για αρχή δεν θα αγόραζα cpu, μόνο κάρτα γραφικών. Με 1080 ανάλυση πας και σε 2060  

16gb DDR4 3200, δεν θελω να αλλαξω κατι απο μνημες.

Εχω AB350 Gaming K4 και με τελευταιο Bios μου τρεχει μνημες κανονικα και υποστηριζει και 3000 σειρα.

Μονο cpu θα παω και gpu, τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Απο εξωτερικο γνωμες κανεις?

Δεν προτιμω σκρουτζ να πω την αληθεια οπως ειναι η φαση, παρα σαν τελευταια λυση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nfsmw_gr είπε

Tετοιας κατηγοριας κοιταζω, δεν ειναι το θεμα ποια καρτα να διαλεξω, το θεμα ειναι απο που να παρω?

Amazon.fr ? Skroutz κανονικα? Insomnia αγγελιες? Καποια σελιδα που δεν ξερω?

16gb DDR4 3200, δεν θελω να αλλαξω κατι απο μνημες.

Εχω AB350 Gaming K4 και με τελευταιο Bios μου τρεχει μνημες κανονικα και υποστηριζει και 3000 σειρα.

Μονο cpu θα παω και gpu, τιποτα αλλο.

Δεν το είπα για να πάρεις μνήμες, μαι χαρά ειναι , δοκίμασε πρώτα με τον 1600, και μετά βλέπεις αν χρειάζεσαι πραγματικά cpu....

Έχω φίλο που παίζει με nvidia gtx 1080 και 1600 (στοκ μάλιστα), και δεν παραπονιέται    

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην φάση που είναι όλα τώρα, απο εξωτερικό δεν ξέρω. Φίλος εδώ πήρε απο amazon ένα ποντίκι και του βγάλανε την παναγία μέχρι να το φέρουν. Αν και τελικά του το δώσανε δωρεάν για την ταλαιπωρία.

Θα αγόραζα μόνο τοπικά τώρα για σιγουριά, στις τιμές οι διαφορές δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλες, οπότε αν δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που θες και δεν βρίσκεις κοντά σου...

Επεξ/σία από GRat
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nfsmw_gr είπε

Απο εξωτερικο γνωμες κανεις?

Δεν προτιμω σκρουτζ να πω την αληθεια οπως ειναι η φαση, παρα σαν τελευταια λυση.

Απο έξω μόνο άμαζον (πλύν του αγγλικού) κοίτα, σε όλα τα υπόλοιπα αμα σου κάτσει στραβή και χρειαστεί επιστροφή θα την πληρώσεις εσύ  

• Like 2
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Δεν το είπα για να πάρεις μνήμες, μαι χαρά ειναι , δοκίμασε πρώτα με τον 1600, και μετά βλέπεις αν χρειάζεσαι πραγματικά cpu....

Έχω φίλο που παίζει με nvidia gtx 1080 και 1600 (στοκ μάλιστα), και δεν παραπονιέται    

Πιο πολυ ειναι οτι ψηθηκα παρα αν θα παιζει μια χαρα η οχι, λογικα κομπλε θα ειναι και ο 1600 δεν θα κανει bottleneck τιποτα.

Μόλις τώρα, GRat είπε

Στην φάση που είναι όλα τώρα, απο εξωτερικό δεν ξέρω. Φίλος εδώ πήρε απο amazon ένα ποντίκι και του βγάλανε την παναγία μέχρι να το φέρουν. Αν και τελικά του το δώσανε δωρεάν για την ταλαιπωρία.

Θα αγόραζα μόνο τοπικά τώρα για σιγουριά, στις τιμές οι διαφορές δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλες, οπότε αν δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που θες και δεν βρίσκεις κοντά σου...

Θα'χει αυξημενη αναμονη μεχρι να παραλαβεις λογικα ετσι?

Και ας ειναι δεμα απο ευρωπη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα θα κάνει παραπάνω χρόνο να έρθει απο ενα μαγαζί στην πόλη σου. Αν έρθει και είναι DOA τί θα κάνεις, θα τρέχεις courier και θα περιμένεις ενα μήνα να πάει πίσω και να έρθει άλλη. Δεν νομίζω οτι αξίζει, για να γλιτώσεις 20-50€.

Άσε που καλό είναι να υποστηρίξουμε λιγάκι την τοπική οικονομία, όλες αυτές οι επιχειρήσεις αυτή την περίοδο πρέπει να είναι έτοιμες να κλείσουν..

Επεξ/σία από GRat
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...