Προς το περιεχόμενο

Huawei P40 vs Samsung S20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδιά! Μιας και ο Κωτσοβολος έχει βάλει προσφορά BONUS μαζί με πολλές συσκευές, έτσι έφτασε η στιγμη να πάρουμε κινητό μαζί με την γυναικά μου!

Εγώ θέλω το S20 και η γυναικά το Huawei P30 Lite! Τώρα μπήκα όμως στον Κωτσοβολο και ειδα ότι αν αγοράσεις το Huawei P40 δίνει δωρώ μαζί το Huawei P30 Lite! Τρομερή ευκαιρία νομίζω!

Από την άλλη δεν είχα πότε Huawei και δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει! Ώμος αν περνάμε το πακέτο με € 849.00 θα γλιτώναμε αρκετά λεφτά και θα παίρναμε και τους 50.000 BONUS!

Κάποια συμβουλή ανάμεσα στα Huawei P40 vs Samsung S20 ; Είναι καποιος που τα έχει δουλέψει και τα 2 ; Κύριο προτέρημα για εμένα είναι η κάμερα και η μπαταριά!

Να αναφέρω πως είμαι κάτοχος του S9. 

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ.

Tα νέα κινητά Huawei μετά το P30 Pro δεν υποστηρίζουν τις εφαρμογές της Google, ούτε αναβαθμίσεις του Android ούτε καν Google store.

Αν αυτό είναι κάτι που δεν σε επηρεάζει και βολεύεσαι με εφαρμογές τρίτων. Τότε ναι θα έλεγα να το σκεφτείς. Είναι ναυαρχίδα,  δεν μπορεί να σε απογοητεύσει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Tα νέα κινητά Huawei μετά το P30 Pro δεν υποστηρίζουν τις εφαρμογές της Google, ούτε αναβαθμίσεις του Android ούτε καν Google store.

Αν αυτό είναι κάτι που δεν σε επηρεάζει και βολεύεσαι με εφαρμογές τρίτων. Τότε ναι θα έλεγα να το σκεφτείς. Είναι ναυαρχίδα,  δεν μπορεί να σε απογοητεύσει. 

Είναι ένα θέμα αυτό. Με ενοχλεί μπορώ να πω αλλά είναι τρομερή προσφορά η άλλη και μπαίνω σε δίλημμα. 

Δημοσ.

Εγώ είχα στο μυαλό μου να πάρω το p30 pro και ένα Xiaomi mi 9 lite για τον πατέρα μου, αλλά αυτή η προσφορά μου φαίνεται πιο ελκυστική για μένα.. μια χαρά θα είναι με το p30 lite αυτός.. θα τα πάρω και τιμολόγιο που ο Κωτσόβολος κάνει την μείωση ΦΠΑ από την τιμή που έχει χωρίς προβλήματα μιας και τα σκρουτζομαγαζα και τα μαγαζιά του bestprice που έχω επικοινωνήσει, έχουν θεμα με τα λογιστήρια τους και δεν μπορούν λέει να ελέγξουν τα αφμ και να σου κόψουν τα τιμολόγια.

Δημοσ.

Αυτοί οι πόντοι τι είναι ρε παιδιά και πως μεταφράζονται σε χρήματα αν μπορείτε να μου το εξηγήσετε ξέρω ότι είμαι οφτοπικ αν υπάρχει πρόβλημα μπορούμε να μιλήσουμε και με μυνήματα

Δημοσ.

Πάνω κάτω είναι γύρω στα 100€.

Πχ. Στον Κωτσόβολο αν διαιρέσεις τις 50000 με τις 3000 πόντους που δίνουν 6€ εκπτωση βγαίνουν 16,6667x6€=100€

Στον ΑΒ Βασιλόπουλο που δίνει 20% έκπτωση με 2500 πόντους στα 25€ αγορές σου κάνουν 5€. Άρα 50000ποντοι/2500ποντοι=20x5€=100€

Στις 5/4/2020 στις 4:12 ΜΜ, Partet είπε

Εγώ είχα στο μυαλό μου να πάρω το p30 pro και ένα Xiaomi mi 9 lite για τον πατέρα μου, αλλά αυτή η προσφορά μου φαίνεται πιο ελκυστική για μένα.. μια χαρά θα είναι με το p30 lite αυτός.. θα τα πάρω και τιμολόγιο που ο Κωτσόβολος κάνει την μείωση ΦΠΑ από την τιμή που έχει χωρίς προβλήματα μιας και τα σκρουτζομαγαζα και τα μαγαζιά του bestprice που έχω επικοινωνήσει, έχουν θεμα με τα λογιστήρια τους και δεν μπορούν λέει να ελέγξουν τα αφμ και να σου κόψουν τα τιμολόγια.

Ποιο από τα δύο πακέτα είναι καλύτερο;;

• Like 1
Δημοσ.

Τρομερή ευκαιρία δεν το λες.

850 για κινέζο με τίποτα ας έχει και ακόμα ένα κινητό δώρο.Στο θέμα τωρα και τα δυο σε αυτά τα λεφτά δεν θα τα επέλεγα με τίποτα Αλλά αν επέλεγα θα πήγαινα σε s20 χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δημοσ.
Στις 5/4/2020 στις 4:12 ΜΜ, Partet είπε

Με ηλεκτρονική συναλλαγή που αναγκαστικά πρέπει να κάνεις αφού δεν μπορείς να πας σε κατάστημα, γίνεται αποφορολογηση;;; δηλαδή μπορείς να πληρώσεις κατευθείαν 684.,6€ για το p40 και όχι 849;;;

Δημοσ.

Τα specs σε αυτή την κατηγορία δεν έχουν νόημα.Είναι και τα δυο φοβερά κινητά.Το πρόβλημα είναι αν θες να πληρώσεις τόσα λεφτά για κινητό χωρίς υπηρεσίες της google.Και αν νομίζει κάποιος οτι δεν είναι πρόβλημα να μας γράψει την εμπειρία του μετά από μια βδομάδα με κινητό της huawei και τα δικά της app.

Δημοσ.
Στις 4/4/2020 στις 7:51 ΜΜ, ThanosR92 είπε

Καλησπερα παιδιά! Μιας και ο Κωτσοβολος έχει βάλει προσφορά BONUS μαζί με πολλές συσκευές, έτσι έφτασε η στιγμη να πάρουμε κινητό μαζί με την γυναικά μου!

Εγώ θέλω το S20 και η γυναικά το Huawei P30 Lite! Τώρα μπήκα όμως στον Κωτσοβολο και ειδα ότι αν αγοράσεις το Huawei P40 δίνει δωρώ μαζί το Huawei P30 Lite! Τρομερή ευκαιρία νομίζω!

Από την άλλη δεν είχα πότε Huawei και δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει! Ώμος αν περνάμε το πακέτο με € 849.00 θα γλιτώναμε αρκετά λεφτά και θα παίρναμε και τους 50.000 BONUS!

Κάποια συμβουλή ανάμεσα στα Huawei P40 vs Samsung S20 ; Είναι καποιος που τα έχει δουλέψει και τα 2 ; Κύριο προτέρημα για εμένα είναι η κάμερα και η μπαταριά!

Να αναφέρω πως είμαι κάτοχος του S9. 

Εγω με αυτά τα δεδομένα θα πήγαινα σε huawei. Πρώτα θα εξασφάλιζα όμως ότι όντως μπορείς να περάσεις εύκολα στο p40  το Google playstore όπως λέγεται. 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπαίνει εύκολα το play store;

Αυτό με τον Κωτσόβολο και την μείωση του ΦΠΑ με τον νόμο, γνωρίζει κανείς αν γίνεται με online αγορα;

Δημοσ.
Στις 7/4/2020 στις 9:30 ΠΜ, mp123 είπε

Τρομερή ευκαιρία δεν το λες.

850 για κινέζο με τίποτα ας έχει και ακόμα ένα κινητό δώρο.Στο θέμα τωρα και τα δυο σε αυτά τα λεφτά δεν θα τα επέλεγα με τίποτα Αλλά αν επέλεγα θα πήγαινα σε s20 χωρίς δεύτερη σκέψη.

Solid Κινεζος vs Overpriced Exynos , ευκολη επιλογη ο κινεζος.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...