spiritclay Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 καλησπέρα. δεν ήθελα να επέμβω στο θέμα για τις nespresso μηχανές γιατί πιστεύω είμαι οφτοπικ οπότε ανοίγω αυτο για να ρωτήσω εδώ. θέλω να κάνω ενα δώρο στους γονείς μου αυτήν εδώ https://mrespresso.gr/product/michani-kafe-hausbrandt-guzzini-espresso-red/ έχει εμπειρία κάποιος? ξέρω οτι είναι αρκετά πιο ακριβή απο τις nespresso αλλά επειδή εμπιστεύομαι την hausbrandt σαν εταιρία με κλειστά μάτια και δεν ξέρω που μπορώ να την τσεκάρω live για να δοκιμάσω, ρωτάω εδώ μήπως και παίζει κάποια άποψη. απότι καταλαβαίνω δουλεύει μόνο με κάψουλα της μαμας της αποκλειστικά. αυτό ίσως είναι κ καλό και κακό ταυτόχρονα. στα βιντεάκια πάντως που βλέπω φαίνεται καλούτσικη. ακο'υω γνώμες. ευχαριστώ για τον χρόνο σας
fredd0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 γενικα αντιπαθω τις καψουλιερες, αλλα αν ειναι να παρεις καψουλιερα, παρε μια που βρισκεις ευκολα αναλωσιμα (καφε) 1
Haldol Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δεν είναι αρκετά πιο ακριβή από τις Nespresso. Είναι αρκετά πιο ακριβή από τις πολύ φτηνές Nespresso. Εάν θέλεις να πάρεις κάτι καλύτερο, δε τις Citiz (150 ευρώ) ή Citiz & Milk (220) που έχει και αφρογαλιέρα. Δε χρειάζεται να πάρεις ότι πιο φτηνό υπάρχει... Τέλος, προτίμησε κάποια μάρκα που να έχει αναγνώριση παντού. Δηλαδή, Nespresso, ή Dolce Gusto. Για τις υπόλοιπες λίγοι βγάζουν κάψουλες, ενώ αμφιβάλλω αν θα βγάζει έστω και 1 μαγαζί για τη Hausbrandt που κοιτάς.
leoroni92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μη δώσεις 112 ευρώ για μηχανή που παίρνει κάψουλες από μόνο μια εταιρία. Θα σου πρότεινα αυτόματη μηχανή για να συνδιασεις ποιότητα και ευκολία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα