Lalakis1975 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Λοιπον συνδεσα το συγκεκριμενο με το wifi του σπιτιου και το θελω για μεταφορα ιντερνετ σε ένα συγκεκριμενο δωματιο. Μπηκα εδώ---> http://dlinkap/index.htm εκανα οτι ελεγε και συνδεσα το DAP 1320 σε πριζα στο δωματιο. Συνδεθηκα από το κινητο για ΤΕΣΤ να δω τι ταχύτητες πιανει αλλα χαλια κατασταση . Με 50αρα γραμμη δινει το πολύ 15. Επισης όταν ανοιξα τα διαθέσιμα δικτυα εβγαλε κατι περιεργο ---> WIND_3A9874_EXT τι παιζει με αυτό τι είναι ; Βασικα δεν ξερω αν το εκανα σωστα. Υπαρχει και η λυση του WPS ,ποιος είναι ο σωστος τροπος ;
afm Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν το δίκτυο σου είναι το WIND_3A9874 τότε το WIND_3A9874_EXT είναι το το δίκτυο του extender σου (του D-Link DAP 1320) και εκεί θα πρέπει να συνδεθείς. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από afm 1
Lalakis1975 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, afm είπε Αν το δίκτυο σου είναι το WIND_3A9874 τότε το WIND_3A9874_EXT είναι το το δίκτυο του extender σου (του D-Link DAP 1320) και εκεί θα πρέπει να συνδεθείς. Με ποιον τρόπο; δεν δέχεται κανέναν κωδικό
afm Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Το link που έβαλες δεν ανοίγει για να μπορέσω να δω τι έχεις κάνει. Λογικά θα πρέπει να συνδέεσαι με τo ίδιο Password που συνδέεσαι και στο router, εκτός και αν το έχεις αλλάξει κατά την διαδικασία σύνδεσης. 1
Lalakis1975 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, afm είπε Το link που έβαλες δεν ανοίγει για να μπορέσω να δω τι έχεις κάνει. Λογικά θα πρέπει να συνδέεσαι με τo ίδιο Password που συνδέεσαι και στο router, εκτός και αν το έχεις αλλάξει κατά την διαδικασία σύνδεσης. Λοιπόν τα κατάφερα, κατέβασα μια εφαρμογή στο κινητό κ το έκανα setup. Δεν βλέπω να δίνει όμως πολλά γκάζια μικρή ταχύτητα.
Lalakis1975 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δεν έχει απόδοση το μηχάνημα τι γίνεται;; Κάνω τεστ κ το router μου βγάζει μεγαλύτερη ταχύτητα από όσο αυτό. Το έχω κ δίπλα μου κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα