Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκτπωση 5€ για παραγγελία μέσω skroutz food και πληρωμή με κάρτα

Ελάχιστη παραγγελία 10€

Κωδικός: INSTA

Καλή όρεξη!

*Από ανάρτηση τους στο instagram

Skroutz Food.jpg

• Like 9
  • Thanks 10
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, grmaster2 είπε
Το κουπόνι δεν είναι έγκυρο για αυτό το κατάστημα
pizzafan

Προφανώς είσαι επαρχία...

Από την προηγούμενη φορά που ξανά έδωσαν κουπόνι, το χρησιμοποίησαν αρκετοί και από επαρχία οπου το μοναδικό κατάστημα που ήταν διαθέσιμο ήταν η pizzafan...

Την επόμενη ημέρα το skroutz έβγαλε το συγκεκριμένο κατάστημα από τα κουπόνια...

Δημοσ.

Στη Ξάνθη υπάρχει μόνο 1 κατάστημα (Pizza Fan) και μόλις βάζω τον κωδικό εμφανίζεται το μήνυμα "Το κουπόνι δεν είναι έγκυρο για αυτό το κατάστημα". Απαράδεκτοι. Τουλάχιστον να διευκρίνιζαν στην ανάρτηση τους ότι το κουπόνι ισχύει για συγκεκριμένα καταστήματα.

1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

Προφανώς είσαι επαρχία...

Από την προηγούμενη φορά που ξανά έδωσαν κουπόνι, το χρησιμοποίησαν αρκετοί και από επαρχία οπου το μοναδικό κατάστημα που ήταν διαθέσιμο ήταν η pizzafan...

Την επόμενη ημέρα το skroutz έβγαλε το συγκεκριμένο κατάστημα από τα κουπόνια...

Η Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ας μεγαλώσουν τότε την λίστα των συνεργατών τους ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Η Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ας μεγαλώσουν τότε την λίστα των συνεργατών τους ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. 

Δεν διαφωνώ... εγώ είχα προλάβει και είχα κάνει παραγγελία, αλλά την επόμενη ημέρα είχαν μπλοκάρει μόνο την συγκεκριμένη αλυσίδα... Τραγικό...

Μόνο και μόνο γι αυτό το skroutz food έφαγε από εμένα άκυρο. Ποτέ ξανά, όσα καταστήματα και αν προσθέσει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SterThess είπε

Έκτπωση 5€ για παραγγελία μέσω skroutz food και πληρωμή με κάρτα

Ελάχιστη παραγγελία 10€

Κωδικός: INSTA

Καλή όρεξη!

*Από ανάρτηση τους στο instagram

Skroutz Food.jpg

Ωπ ωραίος 

Ευχαριστουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Δεν διαφωνώ... εγώ είχα προλάβει και είχα κάνει παραγγελία, αλλά την επόμενη ημέρα είχαν μπλοκάρει μόνο την συγκεκριμένη αλυσίδα... Τραγικό...

Μόνο και μόνο γι αυτό το skroutz food έφαγε από εμένα άκυρο. Ποτέ ξανά, όσα καταστήματα και αν προσθέσει...

Ακριβώς. Μετά το BOX πρόσθεσα τώρα και το skroutz food στη λίστα μου με τέτοιου είδους υπηρεσίες που κάνουν "εξυπνάδες". Το BOX βέβαια θα το χρησιμοποιήσω μέχρι να εξαντλήσω τους πόντους και μετά αντίο. 

Επεξ/σία από neosstoforum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...